Vader 12-jarige moeder bekent misbruik

De vader van het 12-jarige meisje uit Groningen dat onlangs moeder werd heeft bekend dat hij zijn dochter heeft misbruikt. Het voorarrest van de man is met twee weken verlengd. De rechter-commissaris acht de kans op herhaling groot. De man is in 1995 ook al veroordeeld voor een zedenzaak. Hij werd toen schuldig bevonden aan ontucht met een andere dochter. (Foto NOS: het huis van het 12-jarig meisje in Groningen is dichtgetimmerd door de politie)

De gemeente Groningen en de politie hebben het huis van het 12-jarige meisje laten leeghalen. Gisternacht werd het woord ‘pedo’ op de gevel geklad en waren ruiten ingegooid. Het huis is inmiddels weer schoongemaakt. Ook zijn de ramen dichtgetimmerd.

De tiener uit de Groningse wijk Beijum beviel enkele weken geleden volkomen onverwacht tijdens een schoolreisje van een gezonde dochter. Haar 52-jarige vader is deze week aangehouden. Dna-onderzoek heeft uitgewezen dat hij vrijwel zeker de vader is van de baby.

Het meisje, dat 11 jaar was toen ze zwanger werd, is samen met haar dochtertje ondergebracht in een pleeggezin. Ze krijgt psychische hulp aangeboden. Ook haar jongere broertje, met wie ze bij haar vader woonde, zit in een pleeggezin.

Lees ook:Baby 12-jarige bij Jeugdzorg
Lees ook:Vader 12-jarige moeder opgepakt
Lees ook:Familie 12-jarige moeder ondergedoken
Lees ook:12-jarig meisje bevallen op schoolreis
Lees ook:Baby Breda was zeker 10 maanden dood

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Vader 12-jarige moeder bekent misbruik

 1. menkehorst

  woorde schiete te kort, zucht!…. ( man 25 )

    /   Reply  / 
 2. Fleur

  Het is toch van de zotte dat deze man met een strafblad voor seksueel misbruik bij een eerdere dochter toch gewoon als zorg drager is aangesteld voor nog een dochter en zoon. Hoe haalt zo’n iemand het in zijn hoofd om zich te vergrijpen aan zijn eigen kind met als gevolg daarbij ook nog eens een kind verwekken.

  Hoe kan een twaalfjarig meisje voor een kind zorgen, helemaal als je bedenkt hoe het kind ter leven is gekomen. Ik kan me niet voorstellen wat dit meisje allemaal moet verwerken. Wat een kettingreactie is er op komen zetten.

  Ik zou zeggen laat het meisje wat het is en blijf er niet over schrijven zodat ook zij de kans krijgt om het te verwerken en een plekje te geven. Zodat zij zelf niet constant erover hoeft te lezen.

    /   Reply  / 
 3. innie

  ongeloofelijk dat mensen zo gek in z’n hoofden zijn en als de moeder dood gaat is de baby ook al dood sjonge jonge

    /   Reply  / 
 4. Ennie

  Het is toch verschrikkelijk dat dit heeft plaats gevonden. En de zin het is verboden te binnendringen bij de kinderen onder 12 jaar. In wat voor wereld leven we? De vader zal er weer makkelijk vanaf komen. Straks moet men nog rekening houden met zijn privacy. Voor zulke gevallen is geen straf zwar genoeg. Een meisje van 12 die een baby heeft gekregen van haar 52 jarige vader…… Hoe moet ze verder met haar trauma?????

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>