Vader 12-jarige moeder opgepakt

De politie heeft de vader opgepakt van het 12-jarige meisje uit Groningen dat onlangs is bevallen van een kind. De 52-jarige man is vrijwel zeker de vader van de baby. Dat blijkt uit onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het zwartste scenario blijkt dus afschuwelijk genoeg waar te zijn .. Het meisje is op 11-jarige leeftijd zwanger geraakt van haar bloedeigen vader!

Volgens het Openbaar Ministerie zijn er ernstige vermoedens dat de man zijn dochter seksueel heeft misbruikt. Justitie moet een slag om de arm houden omdat het theoretisch zou kunnen dat een ander familielid de vader is ..

Het Groningse meisje beviel op 22 maart tijdens een schoolreisje van een gezonde dochter. Ze wist niet dat ze zwanger was. Ook op basisschool de Heerdstee was niemand opgevallen dat het kind in verwachting was.

De 52-jarige man stond vorige week op verzoek van de politie vrijwillig DNA af. Na een vergelijking van dat materiaal met het DNA van de baby acht het NFI de kans “aanzienlijk” dat de man de vader is.

De burgemeester van Groningen, de politie en het OM benadrukken dat de jonge moeder gebaat is bij rust en doen een oproep om daar rekening mee te houden.

Laten we hopen dat de pers het kind inderdaad met rust zal laten. Het is met geen pen te beschrijven wat dit meisje al heeft moeten doorstaan!

Bron: NOS

Lees ook:Vader 12-jarige moeder bekent misbruik
Lees ook:Familie 12-jarige moeder ondergedoken
Lees ook:12-jarig meisje bevallen op schoolreis
Lees ook:Baby 12-jarige bij Jeugdzorg
Lees ook:Moeder dode baby Breda vrijgelaten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vader 12-jarige moeder opgepakt

 1. Cerise

  Is niet normaal als je eigen vader je sexueel misbruik is gewoon wagelijk dat doe je toch niet je eigen kind aan.
  ongelofelijk dat er van zulke vieze mannen bestaan en al helemaal als het je eigen vader is.

  om uit te kotsen.
  Goed dat hy nu vast zit voor zijn daden 52 jaar en dochter 11 jaar, ongelofelijk is gewoon een pedo & een vieze vader die zijn eigen dochter zogezegd heeft verkracht,
  een meisje van 11 kan echt niet mee stemmen en sex willen hebben met bloed eigen vader, dat gelooft niemand,
  en ik zeker niet.

  Bah! vieze vader.
  dat je dit je eigen dochter aan doet.

    /   Reply  / 
 2. Laila

  Oke, een beetje raar vind je ook niet? EN HOE WAGELIJK OMG HUN ZIJN GWN ZIEK IN ZE HOOOFD !!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>