29-jarige Britse man wordt opa

Het valt niet altijd mee om door de sensatie van de Engelse tabloids heen te lezen. Maar nu hebben ze toch wel weer een verhaal opgetekend dat het kopiëren waard is. Zeker voor een weblog als deze! Een 29-jarige man uit Wales wordt binnenkort de jongste Britse opa ooit. Zijn 14-jarige dochter – van wie hij zelf op zijn veertiende vader werd – is elf weken in verwachting.

De man uit het zuiden van Wales wil anoniem blijven om zijn dochter te beschermen. Hij was er allesbehalve blij mee toen hij hoorde dat zijn kind zwanger was.

In the Mirror zegt de aanstaande grootvader:

,,Ik weet hoe zwaar een tienerouderschap is, en nu maakt zij hetzelfde mee. Maar we zullen haar ondersteunen en de kleine verwelkomen in de familie.”

Zijn 47-jarige moeder (die er dus ook relatief vroeg bij was .. ) kan volgens hem niet wachten om overgrootmoeder te worden. Haar moeder en oma leven ook nog, die worden straks over-overgrootmoeder en over-over-overgrootmoeder. “Er zullen niet veel families zijn met zes generaties die tegelijk leven.”

Lees ook:Nena wordt oma!
Lees ook:Oma bevalt van eigen kleinzoon
Lees ook:Man valt dood neer tijdens bevalling
Lees ook:Twee baarmoeders, twee baby’s
Lees ook:Mama Katja is niet veranderd

1 Reacties // Reageer

One thought on “29-jarige Britse man wordt opa

  1. Corset-lover

    Mag wel zeggen dat dit een vruchtbare familie is .

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>