Oma bevalt van eigen kleinzoon

Het lijkt misschien hetzelfde als het bizarre verhaal over de 63-jarige vrouw uit Harlingen die binnenkort haar eerste kind op de wereld zet. Toch is dit wat mij betreft compleet anders! Een 61-jarige Amerikaanse oma is bevallen van haar eigen kleinzoon. Ze was draagmoeder voor haar dochter, die zelf moeite had om zwanger te worden. (Foto: Chicago Tribune)

Sara Conell en haar man Bill probeerden al zes jaar tevergeefs om een kind te krijgen. Zelfs IVF bood geen soelaas. Sara raakte wel zwanger maar ze kreeg een miskraam en beviel van een doodgeboren tweeling. Dramatisch!

Sara’s moeder Kirsten Casey besloot daarom haar dochter en schoonzoon te helpen als draagmoeder. Een bevruchte eicel van Kirsten werd bij haar moeder ingeplant. Met succes: vorige week werd kleinzoon Finnean geboren.

De doktoren die het kindje met een keizersnee op de wereld hadden gezet, schijnen het niet droog gehouden te hebben: “De operatie zelf verliep zonder problemen, maar de omstandigheden rond de bevalling waren heel bijzonder,” zegt een van de artsen in de Chicago Tribune.

Lees ook:Vrouw bevalt na lopen marathon
Lees ook:Daar is ze dan: dochter voor Froukje de Both!
Lees ook:Jongetje van Britse zesling overleden
Lees ook:Robert ten Brink binnenkort opa
Lees ook:Dochter voor Nicole Kidman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>