Mama Katja is niet veranderd

Katja Schuurman vindt niet dat het moederschap haar veranderd heeft. Dat zegt ze deze week in een interview met 100% NL. De 36-jarige presentatrice voelt zich door de komst van haar dochter Sammie niet anders. Ze vindt het fantastisch om moeder te zijn maar gelooft dat ze in wezen hetzelfde is gebleven.

“Je hoort mensen wel eens zeggen dat ze pas begrijpen waar het leven om gaat als ze kinderen hebben. Dat vind ik zo’n gekke gedachte, want dat impliceert dat zorgen voor het nageslacht de zin is van het leven. Maar het in stand houden van de soort in een zinloze wereld lijkt me vrij nutteloos.”

Katja Schuurman vindt dat ze het getroffen heeft met de taakverdeling tussen haar en haar echtgenoot Thijs Römer: “Als de een wat meer werk heeft, zorgt de ander wat meer voor Sammie en vice versa.”

Bron: RTL Boulevard.

Lees ook:Foto: Katja winkelt met Sammie
Lees ook:Katja’s dochtertje heet Sammie
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Katja en Thijs krijgen een meisje!
Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>