De Duggars willen twintigste kind

duggars cover peopleMichelle en Jim Bob Duggar kunnen er echt geen genoeg van krijgen! Hun jongste dochtertje is nog maar net veilig en wel thuis maar ze denken nu alweer serieus na over nog meer kinderen. Josie, het negentiende kind van de Duggars, kwam veel te vroeg ter wereld en moest na de geboorte een half jaar in het ziekenhuis blijven. Het meisje voerde een gevecht op leven en dood.

Na zoveel tegenslag dachten velen dat de Duggars nu wel klaar zouden zijn met kinderen krijgen. Maar niets is minder waar. Als het aan Michelle (43) en Jim Bob (45) ligt komt er zeker nog een twintigste kind bij.

In een exclusief interview aan People Magazine vertelt het gezin uit Arkansas: ,,Nu we deze storm hebben doorstaan zijn we sterker dan ooit.”

De Duggars hebben een eigen reality-soap op TLC: 19 Kids & Counting. Daar is onder meer een filmpje te zien van de thuiskomst van Josie.

Bron: People Magazine

Lees ook:Kan iemand Michelle Duggar tot de orde roepen?
Lees ook:Zwanger van de 19e en volkomen relaxed
Lees ook:Zwangere ‘man’ Thomas Beatie showt z’n dochter
Lees ook:Sommige vrouwen krijgen er geen genoeg van
Lees ook:Sommige vrouwen krijgen er echt geen genoeg van

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>