Kan iemand Michelle Duggar tot de orde roepen?

19-kids-and-countingIn 2010 schreven we al dat Michelle en Jim Bob Duggar er geen genoeg van kunnen krijgen. Het Amerikaanse koppel had toen al 19 kinderen en liet de wereld vol trots weten dat ze er een 20e bij wilden. Bizar genoeg voor een eigen reality-soap op tv. Inmiddels zijn we drie jaar verder en staat de teller nog steeds op 19 .. En dat zit de Duggars kennelijk niet lekker. Want ze schreeuwen opnieuw van de daken dat ze er nog een kleintje bij willen. Het zou verboden moeten worden .. !

Ik vraag me hardop af of iemand Michelle Duggar tot de orde kan roepen. Helemaal als je beseft dat het bij de jongste loot aan de stam destijds maar net goed is gegaan. Josie kwam in 2010 veel te vroeg ter wereld en moest na de geboorte een half jaar in het ziekenhuis blijven. Het meisje voerde een gevecht op leven en dood.

Als vrouwen op zulke hoge leeftijd zwanger raken (Michelle is inmiddels 47 jaar), is het risico op complicaties levensgroot. Mevrouw Duggar zou dat eens goed tot zich moeten laten doordringen en nu eens echt iets moeten gaan doen aan haar zwangerschapsverslaving. Anders zou ik deze ‘ziekte’ niet kunnen omschrijven..

Nadat Josie goed en wel thuis was, begon Michelle echter meteen weer te bazelen over een volgend kind. Dat zou dan nummer 20 zijn. De Duggars zijn nogal in den Heere en geloven er heilig in dat God ze zal helpen om wederom een kind op de wereld te zetten. In 2011 werd er – godzijdank – van hogerhand ingegrepen. Michelle raakte opnieuw zwanger maar kreeg een miskraam.

Begrijp me goed .. het is afschuwelijk als een vrouw een miskraam krijgt. Dat gun je niemand. Maar in dit geval is het misschien maar beter dat de natuur (of God zo u wilt ..) er een stokje voor heeft gestoken. Laten we hopen dat het ook bij Michelle zelf doordringt dat ze er beter maar mee kan stoppen.

Vooralsnog lijkt het daar niet op *zucht*

Bron: http://www.celebritybabyscoop.com/2013/10/07/michelle-trying-twentieth

 

Lees ook:De Duggars willen twintigste kind
Lees ook:Zwanger van de 19e en volkomen relaxed
Lees ook:Sommige vrouwen krijgen er echt geen genoeg van
Lees ook:Sommige vrouwen krijgen er geen genoeg van
Lees ook:Wachten na miskraam niet nodig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kan iemand Michelle Duggar tot de orde roepen?

 1. Henriette

  Helemaal mee eens. Dat mens, en die man trouwens ook, spoort niet.

    /   Reply  / 
 2. Xandia Virax

  Michelle en Jim Bob zijn hele goede ouders en ik gun ze nog een wondertje! Er zijn mensen die twee kinderen hebben en het niet aankunnen, en er zijn mensen die hebben er 19 en doen het met liefde, en kunnen het ook aan. Er is niets mis mee zo lang de kinderen met liefde verzorgd worden, en meekrijgen wat ze nodig hebben!

  Ik hoop voor ze dat het snel raak is!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>