22-jarige Duitse voor zesde keer zwanger

rekordmutti danielaZe was er vroeg bij. Op haar vijftiende was de nu 22-jarige Daniela uit het Duitse Bad Steben al moeder. Maar verder valt er eigenlijk niks kwaads over het meisje te zeggen. Behalve dan dat ze begin twintig al vijf kinderen heeft gebaard en nu op bevallen staat van nummer zes. Een record voor Duitsland! (Foto: Bild Zeitung)

Volgens de Duitse krant Bild heeft Daniela inmiddels de bijnaam ‘Rekordmutti’ gekegen. Op haar vijftiende beviel ze van haar eerste kind, Lisa. Later volgden nog Leon (5), Lucas (4), Lea (2) en Anna-Soey (1).

En nogmaals, ze is aan de jonge kant voor zoveel kinderen, maar ze doet het keurig moet ik zeggen. Ze zijn allemaal van dezelfde vader, de 26-jarige Timo.

Overigens zocht Daniela zelf contact met Bild Zeitung. De krant had namelijk een interview geplaatst met de 23-jarige Melinda die beweerde dat zij met haar zes kinderen een record had gevestigd. Dat schoot in het verkeerde keelgat. Er is maar een Rekordmutti, en dat is Daniela!

Lees ook:Sylvie van der Vaart wil tweede kind
Lees ook:Moeder gooit baby uit raam
Lees ook:Zesling geboren in Berlijn
Lees ook:Anni Friesinger zwanger van tweede kindje
Lees ook:Amerikaan heeft 285 nakomelingen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>