Amerikaan heeft 285 nakomelingen

Als jongste uit een gezin van 11 kinderen heb ik al een probleem. Waar laat ik in godsnaam alle broers, zussen, neven, nichten en (achter)kleinkinderen. Zoveel stoelen heb ik echt niet in huis! Ik wil dus al helemaal niet nadenken over hoe de 88-jarige Amerikaan Joe Jessop dat moet doen als hij iets te vieren heeft. De Amerikaan heeft vijf vrouwen, 46 kinderen en 239 kleinkinderen. In totaal dus 285 nakomelingen! (Foto: Bild.de)

Jessop is aanhanger van de Fundamentalistische Kerk van Jezus Christus, een afsplitsing van de Mormonen in de Verenigde Staten. Hij is – u raadt het al – polygamist en maakt er dus geen probleem van dat hij met met vijf vrouwen tegelijk getrouwd is.

“Ik leid een gezegend leven. Ik zou met niemand willen ruilen”, schrijft de Duitse krant Bild.

De Fundamentalistische Kerk wordt in de VS gezien als een sekte, waarin de vrouwen worden gehersenspoeld en de kinderen worden beroofd van een normale jeugd.

Helemaal normaal is het niet .. nee!

Lees ook:Anni Friesinger zwanger van tweede kindje
Lees ook:’6 van de 10 meisjes Amerikaanse sekte was zwanger’
Lees ook:Boekentip: Van oma mag alles!
Lees ook:22-jarige Duitse voor zesde keer zwanger
Lees ook:Groter gezin als opa en oma oppassen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>