Sylvie van der Vaart wil tweede kind

Sylvie van der Vaart wil een tweede kind als ze haar borstkanker heeft overwonnen. Dat schrijft de Duitse krant Bild. De vrouw van voetballer Rafael gelooft er heilig in dat ze na de chemotherapie weer helemaal gezond is. En zwanger worden staat dan bovenaan haar verlanglijstje.

Bij Sylvie (31) werd eerder dit jaar borstkanker ontdekt. Ze is geopereerd en ondergaat op dit moment chemotherapie. Ze laat zich door haar ziekte niet uit het veld slaan. Afgelopen weekend stond ze met een haarstuk voor de camera’s voor de Duitse tv-talentenjacht Das Supertalent, waarbij ze jurylid is.

In Bild zegt Sylvie van der der Vaart dat het moederschap ‘het mooiste is wat er bestaat’. Ze wil ook nog een keer trouwen met haar man Rafael. Opnieuw ja zeggen is volgens Sylvie de perfecte manier om de hele kwestie af te sluiten.

Lees ook:Sylvie: babygeruchten doen pijn
Lees ook:Huwelijk overleefde babydrama maar Khalid en Sabia Boulahrouz gaan nu toch scheiden
Lees ook:Weer babydrama voor Sabia Engizek!
Lees ook:Van der Vaart wil geen tweede
Lees ook:Duitse media: Sabia ist schwanger!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sylvie van der Vaart wil tweede kind

  1. Clazina

    Kotsmisselijk word ik ervan dat ze steeds weer met haar ziekte zit te etaleren in allerlei roddelbladen…Hou het lekker voor je Sylvie

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>