Oeps .. donkere baby verraadt overspel

Het is het scenario van een B-film. Man ontdekt tijdens de bevalling dat zijn vrouw is vreemdgegaan. Ze zet niet, zoals verwacht, een blank maar een donker kindje op de wereld. Dan sta je als partner toch even heeeeeeeel raar te kijken! Voor een man in Wassenaar was het deze week helaas geen film maar een waargebeurd verhaal. Zijn vrouw beviel van een donkere baby terwijl de echtgenoot in kwestie blank is. De vrouw bekende letterlijk kleur, schrijft de Telegraaf dinsdag. Ja, wat moet je anders? (Foto: Benetton.com)

Het bizarre voorval vond plaats in het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag. Meteen na de geboorte bekende de vrouw haar slippertje met een negroide man. Ze had negen maanden voor de bevalling een affaire gehad met de (donkere) biologische vader van het kind.

Het nieuws is bij beide families als een bom ingeslagen. De bedrogen echtgenoot zou inmiddels zijn koffers hebben gepakt, schrijft de Telegraaf. De arme stakker!

Lees ook:Artsen vechten bij bevalling: baby overlijdt
Lees ook:Tweede dochter voor Margarita
Lees ook:Dochter voor prins Carlos en prinses Annemarie
Lees ook:Zwart stel krijgt blanke baby!
Lees ook:Motoragent assisteert bij bevalling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>