Dochter voor prins Carlos en prinses Annemarie

Prinses Annemarie is woensdagmiddag in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag bevallen van een dochtertje. Prins Carlos en Annemarie hebben hun eerste kindje de naam Luisa Irene Constance Anna Maria gegeven. De bevalling is prima verlopen. Moeder en dochter maken het allebei goed, zo liet de familie donderdag weten.

De naam Luisa Irene betekent ‘strijder voor vrede’. De roepnaam van het meisje is Luisa, geschreven op de Spaanse en Italiaanse wijze. Luisa is een klassieke familienaam. Annemarie en Carlos vinden het ”een mooie en krachtige naam”. Ze hopen dat hun dochter er ”een eigentijdse en persoonlijke betekenis” aan zal geven.

Luisa is ook naar haar beide grootmoeders vernoemd, Irene en Anna, en naar haar tante en overgrootmoeder van moederszijde, Constance.

Luisa is het eerste kind van Annemarie Gualthérie van Weezel (34) en prins Carlos de Bourbon de Parme (42). Carlos is de oudste zoon van prinses Irene. Ze trouwden in 2010.

Bron: Nu.nl

Lees ook:Prinses Annemarie is zwanger
Lees ook:Prinses Margarita zwanger van tweede
Lees ook:Dochter voor prinses Margarita: Julia Carolina Catharina
Lees ook:Tweede dochter voor Margarita
Lees ook:Zoon voor prins Pieter-Christiaan en prinses Anita

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>