Groep tieners sloot pact om tegelijk zwanger te zijn ..

 

De leiding van een middelbare school in het Amerikaanse Gloucester begreep maar niet waarom het aantal zwangerschappen op hun school het laatste jaar bijna verviervoudigd was .. Ze zijn er nu achter. Zeventien tienermeisjes sloten een duivels pact om tegelijkertijd zwanger te raken zodat ze de baby's samen konden opvoeden. Geen van de meisjes is ouder dan zestien ..

Het bizarre verhaal stond donderdag te lezen in de Boston Globe.

De scholieren hebben volgens de krant inmiddels bekentenissen afgelegd. The Globe schrijft dat sommige meisjes elkaar een high-five zouden hebben gegeven toen ze hoorden dat ze in verwachting waren.

Anderen waren 'zwaar teleurgesteld' omdat hun test negatief bleek te zijn.

 

De schoolleiding rook onraad toen ineens opvallend veel meisjes bij de schoolarts kwamen vragen om een zwangerschapstest. Eén meisje is al bevallen. De andere meisjes zijn nog voor het begin van de zomervakantie uitgerekend.

 

De directeur van de school denkt dat de meeste meisjes bevrucht zijn door een 24-jarige zwerver. Een politiechef bevestigt dat er inderdaad zoiets als een 'zwangerschapspact' bestaat. Volgens de man hebben de meisjes een gebrek aan liefde en warmte in hun leven.  

Lees ook:Zoon is duurder dan dochter
Lees ook:Kadotip: Het Zwangerschapsboekje
Lees ook:Babyfabriek opgerold in Nigeria
Lees ook:Jongens spelen echt liever met auto’s
Lees ook:Meisjes meer baat bij borstvoeding dan jongens

1 Reacties // Reageer

One thought on “Groep tieners sloot pact om tegelijk zwanger te zijn ..

  1. kim

    ahja kvind het maar raar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>