Het zou verboden moeten worden!

Over het algemeen vind ik dat iedereen in z'n waarde moet worden gelaten. Leven en laten leven zullen we maar zeggen. Behalve als er kinderen in het spel zijn die daar de dupe van worden. Mijn maag draaide in ieder geval om toen ik vanochtend het volgende bericht las: De moeder uit het Belgische Nijvel die vorig jaar haar vijf kinderen vermoordde, wil nu opnieuw een baby. In zo'n geval kan ik alleen maar denken: het zou verboden moeten worden! (Foto: Bernard Demoulin)

 

Geneviève Lhermitte wil weer zwanger worden om "alle wonden te helen", schrijft de Belgische krant Het Laatste Nieuws woensdag. De depressieve moeder is van plan om te scheiden van haar Marokkaanse man, de vader van de kinderen die ze om het leven bracht. 

Binnenkort krijgt Geneviève in de gevangenis 'intiem bezoek' van haar nieuwe vriend.  Volgens de advocaat van een andere betrokkene in de rechtszaak 'met het oog op een kind'.

De 40-jarige Lhermitte sneed vorig jaar de keel door van haar vier dochters en haar zoon. Daarna probeerde ze zelfmoord te plegen. De kinderen waren tussen de drie en veertien jaar oud.

Lees ook:‘Joran van der Sloot wordt papa’
Lees ook:Vrouw doodt baby en overlijdt in kraambed
Lees ook:Hieperdepiep hoera .. het is alweer een baby!
Lees ook:Anouk zwanger van vierde kindje
Lees ook:Belgische wensouders Donna niet vervolgd

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Het zou verboden moeten worden!

  1. Paul

    Gelijk steriliseren!!

      /   Reply  / 
  2. JinX

    Ziek Ziek Ziek !!!

    Hier zijn eigenlijk geen woorden voor .

      /   Reply  / 
  3. Melissa

    Steriliseren idd! Helemaal mee eens Paul!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>