‘Joran van der Sloot wordt papa’

UPDATE 18-6-2011: ‘Joran van der Sloot heeft zoon

De geruchtenstroom rondom Joran van der Sloot draait onverminderd door. De Nederlander die vastzit in een Peruaanse cel in verband met de moord op Stephany Flores zou binnenkort vader worden. Volgens de lokale media houdt Joran er in de gevangenis een vriendinnetje op na dat hij zwanger zou hebben gemaakt. (Foto: RTL Boulevard)

De aanstaande moeder zou een werknemer zijn van het casino waar Joran zijn slachtoffer Stephany Flores ontmoette. Joran zou vanuit de gevangenis ook een handeltje in etenswaren hebben opgezet waar zijn vriendinnetje hem bij helpt.

Van der Sloot wordt ervan verdacht de 21-jarige Stephany Flores op 30 mei 2010 in zijn hotelkamer in Lima om het leven te hebben gebracht. Joran kan een maximumstraf van 35 jaar cel krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

CNN meldt dat  justitie in Peru mogelijk woensdag nog met een formele aanklacht komt. Joran woonde dinsdag met een nieuwe advocaat een zitting bij in het vooronderzoek naar de moord. De zitting in de Castro Castro gevangenis was achter gesloten deuren en er werden geen camera’s toegelaten.

Lees ook:‘Joran van der Sloot heeft zoon’
Lees ook:Naam Joran is uit… Duh!
Lees ook:Moeder dode baby langer vast
Lees ook:Sietske H. gaf baby’s namen
Lees ook:Justitie verdenkt ‘ouders’ baby Willem van moord

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Joran van der Sloot wordt papa’

  1. Suzanne Bleek

    dit is eigenlijk van de zotte als het echt waar is! wat een vrijheid in de gevangenissen daar…… dacht dat wij het makkelijk hadden in nederland!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>