Actrice Hadewych Minis zwanger

Bij het horen van haar naam gaat er misschien niet meteen een belletje rinkelen. Maar als je haar foto bekijkt denk ik van wel .. En als je haar stem hoort al helemaal. Haar zwoele, beetje krakende geluid is de vaste stem van de Kruidvat-commercials. Over wie ik het heb? Hadewych Minis natuurlijk! En waarom ik over haar schrijf? Omdat ik haar een leuke vrouw vind en omdat ze zwanger is van haar eerste kind.

De 34-jarige Minis laat aan RTL Boulevard weten dat ze in de wolken is: “Omdat ik een relatie heb met de leukste man van de wereld.” Dat is acteur Tibor Lukacs.

Hadewych is nu 13 weken zwanger. Net voorbij de kritieke periode, en dus mag het blijde nieuws de wereld in.

Minis is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam en speelde in verschillende series en films. Zo was ze onder meer te zien in Phileine Zegt Sorry en Moordwijven. Ook vormt ze een jazzduo met cabaretier Mike Boddé. Het grote publiek kent haar waarschijnlijk vooral van de imitaties die ze deed in Kopspijkers.

Lees ook:Zwangere Minis in Wie is de mol
Lees ook:Baby voor Ricky Koole en Leo Blokhuis
Lees ook:‘Oh Oh Barbie zwanger’
Lees ook:Twitter-nieuws: Touriya Haoud zwanger
Lees ook:Angela Schijf krijgt derde kind

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Actrice Hadewych Minis zwanger

  1. Henk Roestenburg

    Wat een verschrikkelijke irritante stem!!
    je zal er mee getrouwd zijn…

      /   Reply  / 
  2. Rob

    Zou die baby van die vreselijke hadevijg ook zo n kruidvat stem hebben, wat een vreselijke vrouw, ik denk dat dit het einde van haar zogenaamde loopbaan is net als die afrist van de schreeuwende Mediamarkt reklame, hoor je ook niets meer van.
    Dumpen die gasten

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>