Twitter-nieuws: Touriya Haoud zwanger

Het wordt meer en meer een nieuwsbron. Dat Twitter. Konden we een paar weken geleden live de bevalling meemaken van Claire (ex-bewoner van De Gouden Kooi) en stelde Erben Wennemars ons onbedoeld op de hoogte van de zwangerschap van Wieteke Cramer. Deze week lezen we dat actrice Touriya Haoud zwanger is van haar tweede kindje. Haar man Greg Vaughan schrijft dat op zijn Twitter-pagina.

Hij schrijft heel romantisch:,,As I lay in bed, adoring my beautiful family! My son slowly closes his eyes, & my beautiful wife caresses her belly as new life is blooming..”

Vrij vertaald betekent dat: “Ik lig op bed mijn mooie gezin te bewonderen. Mijn zoon doet langzaam zijn ogen dicht en mijn prachtige vrouw streelt haar buik waar nieuw leven in groeit.”

Een paar uur later denkt hij er overigens heel anders over:,,My wife’s HORMONS are driving me crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Hoeven we niet te vertalen, denk ik ..

Haoud en Vaughan kregen hun eerste kind, Jathan James, in 2007. De 31-jarige Touriya trouwde in juni 2006 met de Amerikaanse acteur. Ze wonen in Los Angeles.

Haoud speelde in Nederland in series als Costa en Hartslag en werkte ook als model. Greg is vooral bekend van rollen in tv-series als ‘Charmed’ en ‘Beverly Hills 90210.”

Lees ook:Derde kindje Touriya Haoud
Lees ook:Raffaƫla moest niets van haar baby hebben
Lees ook:Zwangere vrouw laat borsten van 33 kilo amputeren
Lees ook:Do is zwanger .. van een puppy!
Lees ook:Victoria Beckham zwanger van vierde

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twitter-nieuws: Touriya Haoud zwanger

  1. kaftano

    Can Twitter
    track the originating IP Address?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>