Baby voor Ricky Koole en Leo Blokhuis

Dat is nou nog eens echt leuk nieuws! Ricky Koole is wat mij betreft een van de liefste en daardoor mooiste actrices van ons land. Ze speelde onder meer de sterren van de hemel in de Net5-serie Verborgen Verbreken. Zingen doet ze trouwens ook niet onverdienstelijk. En nu lees ik dat ze zwanger is. Van haar vriend Leo Blokhuis. Ook al zo’n lieverd. Dat kan niet anders dan een heel schattig kindje worden!

Het blijde nieuws werd vrijdagavond gemeld in RTL Boulevard. Een woordvoerder van de 37-jarige Ricky heeft laten weten dat de actrice door de kritieke periode is. Ze is dus minimaal drie maanden zwanger. ,,Het kindje is meer dan gewenst,” laat het management weten.

Ricky speelde in diverse bekende films zoals ‘All Stars’ en ‘Wit Licht’. Volgend jaar is ze te zien in ‘Sonny Boy’. In die film speelt ze de hoofdrol.

Leo Blokhuis is expert op het gebied van popmuziek. Op televisie is hij mede-presentator van de ‘Top 2000 à Go-Go’.

Lees ook:Ricky Koole bevallen van zoon
Lees ook:Angela Schijf krijgt derde kind
Lees ook:Actrice Hadewych Minis zwanger
Lees ook:Antonie Kamerling pleegt zelfmoord
Lees ook:Zwangere BN’ers nauwelijks nog te tellen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>