Antonie Kamerling deed eerder zelfmoordpoging

Isa Hoes leidt na de zelfmoord van Antonie Kamerling noodgedwongen een leven waar ze niet zelf voor heeft gekozen. Met zoon Merlijn en dochter Vlinder maar zonder man. De actrice is deze maand openhartig in Kek Mama over het overlijden van Antonie. Zo vertelt ze dat hij twee weken voor z’n dood ook al een zelfmoordpoging deed. Diep RSPKT voor Isa! Als je er samen voor kiest om een gezin te stichten, lijkt het me waanzinnig moeilijk om alleen verder te moeten.

Antonie Kamerling maakte begin oktober 2010 een einde aan zijn leven. Isa en haar kinderen maken het naar omstandigheden goed. “Ik doe mijn best om er wat van te maken. Voor mezelf en voor de kinderen. Soms is dat moeilijk, dan kan ik niets anders dan huilen. Omdat ik hem mis en omdat ik een leven leid waar ik niet zelf voor heb gekozen.”

Over de eerdere zelfmoordpoging vertelt de 43-jarige Isa: “Hij kwam ‘s avonds thuis en vertelde wat hij had gedaan. Ik schrok, maar we werden er samen ook een beetje lacherig van. Er kwamen zoveel emoties boven: angst, boosheid, verbazing. Uiteindelijk hebben we een fles wijn opengetrokken en uren lang gepraat.”

Hoes heeft toch alle vertrouwen in de toekomst. “We komen er wel, zo met z’n drietjes. Het is niet altijd even makkelijk. Hij was de mooiste, leukste, gekste en meest bijzondere man die ik ken en ik had heel graag oud met hem willen worden, maar het kon niet meer. Ik mis hem intens.”


Lees ook:Antonie Kamerling pleegt zelfmoord
Lees ook:Isa Hoes Mama van het Jaar
Lees ook:Oudere moeder, gezonder kind
Lees ook:Ken jij de Woller al?
Lees ook:Mama is ziek …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>