Foto: Katja winkelt met Sammie

fototoestelHet heeft even geduurd .. 2,5 maand om precies te zijn .. maar daar is dan toch een foto van Katja Schuurman die op stap gaat met dochtertje  Sammie. De primeur is dinsdag voor de Telegraaf. Nou ja, primeur. Sammie is alleen van de achterkant te bekijken. Het lijkt alsof Katja haar baby angstvallig tegen zich aan drukt zodat haar gezichtje niet in de publiciteit komt ..

De dochter van Katja Schuurman en Thijs Römer werd op 22 april geboren. Dinsdag nam mama Katja haar meisje mee om boodschappen te doen.

Het heeft lang geduurd voordat Katja moeder mocht worden. Ze wilde al jaren een baby maar dat wilde blijkbaar niet lukken. Een eerste (IVF?)zwangerschap eindigde zelfs in een miskraam. Maar de tweede keer ging het gelukkig goed. En nu kan de actrice/presentatrice met volle teugen genieten van haar baby.

Klik hier om de foto te bekijken.

Lees ook:Katja’s dochtertje heet Sammie
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Mama Katja is niet veranderd
Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’
Lees ook:Babyboom bij SBS: Is Katja Schuurman ook zwanger?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>