Babyboom bij SBS: Is Katja Schuurman ook zwanger?

 

Genoeg geroddeld over de vermeende zwangerschap van Sophie Hilbrand, het is nu de beurt aan haar ex-BNN-collega Katja Schuurman om in de geruchtenmachine te worden meegezogen. Katja is onlangs overgestapt naar SBS 6. Daar is een ware babyboom gaande. Nance, Ellemieke en Lange Frans verwachten allemaal binnenkort een kindje. Niks zo lekker om dan even heerlijk leeghoofdig te filosoferen of Katja Schuurman misschien de volgende zal zijn. Op de website van De Pers staat een filmpje waarin het gansche personeelsbestand van SBS is opgetrommeld om zijn of haar zegje te doen. Slaapverwekkend .. maar wel weer voer voor een hele vette showbizzroddel!

Zie ook deze roddels:

Is Sophie Hilbrand echt zwanger?

Sophie Hilbrand zegt af voor congres ouderschap: dus toch?

Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’
Lees ook:Is Sophie Hilbrand ├Ęcht zwanger?
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Foto: Katja winkelt met Sammie
Lees ook:Sophie Hilbrand is dus echt zwanger!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>