Zwangere BN’ers nauwelijks nog te tellen

Misschien ligt het aan mij, omdat ik nu helemaal into zwangerschap ben. Maar volgens mij zijn de zwangere BN’ers nauwelijks nog te tellen. Dat jongt maar en dat jongt maar … Aan het inmiddels ellenlange lijstje kunnen we nu ook actrice Caro Lenssen (dochter van Renée Soutendijk) toevoegen.

De 24-jarige actrice is in september uitgerekend. Wie de vader is wordt angstvallig verzwegen. Het zou niet om een bekende Nederlander gaan. 

Caro Lenssen is de dochter van actrice Renée Soutendijk, die nu voor het eerst oma wordt. Ze speelde onder meer in de films ‘Cloaca’en ’Stille nacht’. Ook speelde ze een bijrol in de miniserie Medea, van wijlen Theo van Gogh. Vorig jaar nog was ze samen met haar moeder te zien in het toneelstuk ‘Steel magnolias’.

Voor wie heerlijk mee wil smullen van al het babygeluk, hier nog even een paar namen van BN’ers die binnenkort zijn uitgerekend:

In mei:

zangeres/musicalster Kim-Lian van der Meij, CDA-Tweede Kamerlid Mirjam Sterk en Amanda Beekman, partner van Martijn Krabbé.

In juni:

Presentatrice Tooske Breugem en zangeres Esther Hart.

Wil je weten wie er in 2008 nog meer een baby verwacht, ga dan eens  hier snuffelen. Of de opsomming compleet is, durf ik niet te garanderen. Zoals ik al schreef… de zwangere BN’ers zijn nauwelijks nog te tellen.

Zie ook:

Zwangere BN’ers profiteren alvast van Moederdag

 

Lees ook:Renee Soutendijk is oma, zoon voor Caro Lenssen
Lees ook:Tweede kindje Caro Lenssen
Lees ook:Birgit Schuurman is dus echt zwanger
Lees ook:Ricky Koole bevallen van zoon
Lees ook:Wie wordt de vader van Froukje’s baby?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>