Celine Dion in beruchte wachtweken

Iedereen die een IVF-behandeling heeft ondergaan is bekend met de term ‘wachtweken’. Het is de periode tussen de terugplaatsing van embryo’s en het hopelijk ontstaan van een zwangerschap. Een ware hel is het. Fysiek mag het meeste leed dan geleden zijn. De twee wachtweken zijn zenuwslopend. Besluit het kindje (of de kindjes) zich in te nestelen zodat je zwanger bent? Of is je lichaam niet in staat om de embryo’s vast te houden en volgt er dus genadeloos een menstruatie? In die beruchte wachtweken bevindt CĂ©line Dion zich nu. De 42-jarige zangeres is bezig met haar vijfde IVF-poging. Respect!

Dion wacht momenteel op blij nieuws van de dokter over een zwangerschap. Ze heeft al een 9-jarige zoon (Rene-Charles) met haar man Rene Angelil.

“We wachten ongeduldig op goed nieuws, ik wil nog niet te veel praten over een mogelijke zwangerschap omdat ik bijgelovig ben. Maar ik weet dat de mensen me steunen en voor ons bidden. We hopen nu op het beste en ik kan niet wachten om mensen goed nieuws te brengen.”

De zangeres laat het pas weten als ze helemaal zeker weet dat ze in verwachting is. Ze wil haar fans niet in de war brengen.

In november eindigde de laatste zwangerschap van Dion (ook via IVF) helaas in een miskraam. Ze is dus door schade en schande wijs geworden om nieuws over een zwangerschap te vroeg naar buiten te brengen.

Bron: AD

Lees ook:Celine Dion zwanger van tweeling
Lees ook:Miskraam voor Celine Dion
Lees ook:Celine Dion zwanger van twee jongetjes
Lees ook:Celine Dion opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Celine Dion zwanger van tweede kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>