Celine Dion zwanger van tweeling

Celine Dion is in verwachting van een tweeling. Een woordvoerder van de Canadese zangeres heeft dat maandag bevestigd. De 42-jarige Dion en haar man René Agélil hebben al een 9-jarig zoontje maar ze wilden er dolgraag een tweede kindje bij. Vele ivf-behandelingen en zelfs een miskraam later is dat nu gelukt. Ze krijgen er zelfs twee!

Vorige week schreef ik al  dat Celine in de ‘beruchte’ wachtweken zat van haar vijfde ivf-poging. Een spannende tijd die nu dus bekroond is met het blijde nieuws van een zwangerschap.

Dion is inmiddels 14 weken zwanger. De meest onzekere tijd van de zwangerschap heeft ze dus achter de rug. Maar de zangeres heeft er alles voor om deze twee kindjes gezond ter wereld te brengen.

“Ik doe alles voor ze”, schrijft de Canadese tabloid Le Journal de Montréal maandag. “Als ik tot de geboorte in november in bed moet blijven, dan doe ik dat. Voor mij is er niets belangrijker dan ze op de wereld te zetten.”

Lees ook:Tweeling Celine Dion geboren
Lees ook:Celine Dion zwanger van twee jongetjes
Lees ook:Celine Dion opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Celine Dion zwanger van tweede kind
Lees ook:Celine Dion was zwanger van drieling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>