Miskraam voor Celine Dion

Als een lopend vuurtje raast het over internet. Het gerucht dat Céline Dion een miskraam heeft gekregen. Het Amerikaanse roddelblad InTouch Weekly beweert dat de zangeres niet meer zwanger is. In augustus maakte een woordvoerder bekend dat de 41-jarige Dion in verwachting was van haar tweede kind. De zwangerschap was tot stand gekomen nadat een ingevroren embryo was teruggeplaatst.

Een anonieme bron binnen de families van Dion en haar man René Angelil zou aan InTouch hebben verteld dat de zwangerschap mislukt is: “Ook al zijn Céline en René druk bezig om een kind te krijgen, momenteel is zij niet in verwachting”.

Dion en haar 26 jaar oudere man Angelil hebben al een 8-jarige zoon (René-Charles Angelil).

Naschrift redactie: Donderdag hebben woordvoerders van Dion en Angelil tegenover het Franse persbureau bevestigd dat Celine Dion inderdaad een miskraam heeft gekregen. Dat gebeurde al 10 dagen nadat het blijde nieuws aan de wereld verkondigd was.

De zangeres heeft ook gezegd dat ze blijft proberen om zwanger te raken. Ze vliegt met haar man dit weekend opnieuw naar New York om een vruchtbaarheidsbehandeling te ondergaan.

Lees ook:Celine Dion zwanger van twee jongetjes
Lees ook:Celine Dion opgenomen in ziekenhuis
Lees ook:Celine Dion zwanger van tweeling
Lees ook:Celine Dion zwanger van tweede kind
Lees ook:Celine Dion in beruchte wachtweken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>