Opnieuw babygeruchten Katja Schuurman

Lijkt me toch lastig. En pijnlijk vooral. Als je net een miskraam te verwerken hebt gekregen en er vervolgens alweer allerlei geruchten de ronde doen over je opbollende buikje. Enkel en alleen omdat je bij een première een wat wijder jurkje draagt. Katja Schuurman weet er alles van!

De 34-jarige presentatrice is gespot met – ja inderdaad – een wijdvallend jurkje. Samen met echtgenoot Thijs Römer bezocht ze de première van Cirque Stiletto. Na afloop werd er volop gefluisterd dat Katja opnieuw in verwachting zou zijn, schrijft De Telegraaf: ,,Volgens de aanwezigen was haar jurkje veelverhullend. Verstopte zij een babybuikje?.”

De krant plaats er ook nog eens een nietsverhullende foto bij. Maar haast zich vervolgens wel om aan de roddel toe te voegen dat Katja het blijde nieuws – mocht het kloppen – voorlopig nog niet naar buiten zal brengen. Lijkt me niet nee!

Helaas zal ze dat ook zelf niet hoeven doen. In ons kleine kikkerlandje verspreiden dit soort geruchten zich nu eenmaal sneller dan het licht. Katja’s vorige zwangerschap lekte ook ongewild uit met dank aan roddelkoning Albert Verlinde. Waarna we vervolgens massaal mee konden rouwen met Katja en Thijs toen het mis ging.

Laten we hopen dat de roddel klopt. Dat Katja inderdaad een wijdvallend jurkje droeg omdat ze weer zwanger is. Maar ik waag het te betwijfelen. Want in zo’n jurkje lijkt iedereen zwanger. Misschien is het wel een hele handige stunt om de showbizpers ongenadig op het verkeerde been te zetten. Al moet je dan wel ongelofelijk stevig in je schoenen staan en zoiets vreselijks als een miskraam volledig hebben verwerkt.

Hoe het ook zij. De tijd zal het leren. Laten we vooral hopen dat we over een echte zwangerschap pas over een paar maanden meer lezen of horen. Als de eerste onzekere maanden van de zwangerschap achter de rug zijn. Tot die tijd gaan we keihard duimen voor Katja en Thijs. Zodat we het sterrenkoppel binnenkort uitbundig kunnen feliciteren!

Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!
Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’
Lees ook:Foto: Katja winkelt met Sammie
Lees ook:Miskraam voor Katja Schuurman
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Opnieuw babygeruchten Katja Schuurman

  1. Witchy

    dat gaat ons allemaal geen r..t aan, laat ze lekker.

      /   Reply  / 
  2. jawelloor

    Tegen de tijd dat er een kind uitkomt lijkt me deze opwinding gepast.
    Nu niet.

      /   Reply  / 
  3. jawelloor

    Op een ander lijntje wordt gemeld dat ze een eventuele zwangerschap geheim wil houden.
    Zou ze dan zo’n jurk dragen, denk je?
    Of vindt ze het gewoon een lekker jurkje voor een warme dag??

      /   Reply  / 
  4. Clazina

    Ze heeft van nature een dikke buik dames…

      /   Reply  / 
  5. Diana

    Ik word dat talentloze wijf spuugzat..tot de volgende miskraam met haar levensstijl..doeii!!!

      /   Reply  / 
  6. Diana

    Goed zo Diana!!!!

      /   Reply  / 
  7. Redactie Auteur

    Grappig om te zien dat iemand zichzelf complimenteert met een reactie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>