Miskraam voor Katja Schuurman

Het is de goden verzoeken. Als je voor de derde maand naar buiten brengt dat je zwanger bent. De kans is dan immers nog levensgroot dat er iets mis gaat. Maar in dit geval hebben Katja Schuurman en Thijs Römer niet eens zelf publiekelijk verkondigd dat er een kindje op komst was. Nee, het was Albert Verlinde die vorige week woensdag met tromgeroffel bekend maakte dat de actrice in verwachting was. Die roddel bleek dus pijnlijk genoeg wel te kloppen. Helaas kreeg het blijde nieuws deze week een triest vervolg. Katja Schuurman heeft dinsdag een miskraam gekregen. Het babygeluk mocht slechts van korte duur zijn.

Volgens RTL Boulevard werd het koppel na de bekendmaking overladen met felicitaties. Nu willen Katja en Thijs met rust worden gelaten.

In een reactie zegt hun manager:

“Ze vinden het extreem pijnlijk dat ze op dit moment zodra ze hun hoofd buiten de deur steken gefeliciteerd en geadviseerd worden. Als ze kaas gaat halen dan krijgt ze advies welke kaas het beste is voor een zwangere vrouw. Katja en Thijs willen nu rust en willen noch gefeliciteerd, noch gecondoleerd worden.”

Bron: RTL Boulevard.

Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!
Lees ook:Katja’s dochtertje heet Sammie
Lees ook:Opnieuw babygeruchten Katja Schuurman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>