Geen roze wolk voor Claudia de Breij

De zomer loop op z’n eind en dat betekent dat ook alle oude, vertrouwde televisieprogramma’s weer terugkeren op de Nederlandse buis. RTL Boulevard maakt er al jaren een gewoonte van om net even iets eerder het nieuwe seizoen af te trappen. Zodat ze ook net even iets eerder dan alle andere rubrieken Nederland kunnen voorzien van de allervetste zomerroddels. Begin deze week hadden ze een verhaal over Claudia de Breij. De cabaretière beviel op 17 juni van zoon Bing maar zat deze zomer niet bepaald op een roze wolk.

De 33-jarige De Breij heeft last van bekkeninstabiliteit. Ze krijgt fysiotherapie om haar kwaal te verhelpen. Ze hoopt fit te zijn voordat ze op 27 september in Dordrecht begint aan een nieuwe reeks voorstellingen van ‘iClaudia’.

De cabaretière stapte drie jaar geleden in het huwelijksbootje met RTV Utrecht-presentatrice Connie Kraaijeveld. De Breij maakte in januari bekend zwanger te zijn.

In RTL Boulevard vertelde Claudia dat ze het heel graag wilden: ,,Maar het is veel eerder gelukt dan we dachten. De vader is Connie, en de donor is iemand die we goed kennen, maar die anoniem wil blijven.”

Zie ook: Claudia de Breij bevallen van een zoon

Lees ook:Geen baby meer voor Claudia de Breij?
Lees ook:Claudia de Breij bevallen van een zoon
Lees ook:Claudia de Breij weer aan de slag
Lees ook:Claudia de Breij: Krijg nou tieten!
Lees ook:Tweede zoon voor Plien (van Bianca)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>