Geen baby meer voor Claudia de Breij?

Waarschijnlijk is het mis gegaan na de geboorte van zoon Bing, twee jaar geleden. Cabaretière Claudia de Breij is deze week geopereerd aan gescheurd bindweefsel in haar buik en bekken, meldt RTL Boulevard vrijdag. De ingreep was zwaarder dan verwacht. Claudia moet acht weken rust houden.

Het is onduidelijk of de cabaretière na de ingreep nog kinderen kan krijgen. Toen 3FM-dj Giel Beelen aan Claudia vrijdagochtend die vraag stelde, vertelde ze in tranen:  “Waarschijnlijk niet, maar ik moet het gesprek van morgen afwachten.”

Op Twitter schreef Claudia even later: “Voel me gezond en sterk met een inmiddels 2-jarige gezonde jongen en een tournee die ik in september kan hervatten.”

We wensen Claudia veel sterkte met het herstel na deze ingrijpende operatie!

Lees ook:Geen roze wolk voor Claudia de Breij
Lees ook:Claudia de Breij weer aan de slag
Lees ook:Claudia de Breij bevallen van een zoon
Lees ook:Claudia Schiffer bevallen van meisje
Lees ook:Claudia de Breij: Krijg nou tieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>