Claudia de Breij weer aan de slag

Claudia de Breij gaat voorzichtigjes weer aan de slag. De cabaretiere onderging zes weken geleden een zware operatie aan gescheurd bindweefsel in haar buik en bekken. Die complicatie ontstond waarschijnlijk na de geboorte van haar zoontje Bing twee jaar geleden. (Foto: website Claudia de Breij)

De operatie viel zwaarder uit dan verwacht en daarom moest ze acht weken volledig rust houden. Daarvan zijn er nu zes voorbij. Op haar weblog schrijft Claudia:

Hallo lieve mensen,

Daar ben ik weer. Zo goed als nieuw. Nou ja, bijna. Van de acht weken die ik moest herstellen zitten er nu zes op. Ik heb nog wel een beetje pijn, kan niet alles doen dat ik normaal doe en kegel soms zomaar ineens midden op de dag drie uur in slaap, maar ik voel me alweer stukken beter. Aangekleed & opgemaakt.

Mag ik even van de gelegenheid gebruik maken u langs deze onsympathieke weg te bedanken voor uw steun? Het heeft me écht goed gedaan. De bloemen, de mailtjes, post, sms, tweets, geen middel liet u ongemoeid (nou ja, come to think of it, een vliegtuigje dat in de lucht schreef ‘Hup Claudia’ had ik wel leuk gevonden. Maar goed: een kniesoor). Het hielp me echt. Heel, heel erg bedankt.

Voorlopig gaat Claudia aan de slag met het maken van een nieuwe plaat/. Ze had gehoopt die begin september af te hebben maar dat kon wel ‘es ietsie later worden vanwege het operatie-oponthoud. Ze werkt bovendien aan een nieuw tv-programma (Ultrageheim!)

Vanaf september gaat Claudia weer volledig aan het werk. Ze zal haar radioprogramma op 3FM weer gaan doen en een dagelijkse talkshow gaan presenteren tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht. Vanaf 7 september gaat ze ook weer op tournee.

Lees ook:Geen baby meer voor Claudia de Breij?
Lees ook:Claudia de Breij bevallen van een zoon
Lees ook:Geen roze wolk voor Claudia de Breij
Lees ook:Claudia de Breij: Krijg nou tieten!
Lees ook:Wendy zoekt weer Blije Baby’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>