Katja en Thijs krijgen een meisje!

Katja Schuurman is in verwachting van een meisje! Moeder Sonja heeft d’r mond voorbij gepraat toen ze bij de kapper zat. Katja zal mams haar loslippigheid wel vergeven. Aanstaande oma’s kunnen van puur enthousiasme nou eenmaal moeilijk hun mond houden!

Sonja Schuurman verklapte in haarstudio Eric de Jager in de Meern dat haar oudste dochter zwanger is van een meisje, schrijft De Telegraaf woensdag. De trotse oma-in-spé had echter niet door dat er een verslaggever van Grazia in de kapperstoel naast haar zat. Die plaatste het nieuwtje op de website van het tijdschrift.

In RTL Boulevard hield Katja woensdagavond zelf de lippen stijf op elkaar. De actrice wil zelf nog niet vertellen of ze een jongetje of een meisje krijgt: ,,Wij weten het al, maar het maakt eigenlijk niets uit, als het maar gezond en heel blij is”.

De baby van Katja en haar echtgenoot Thijs Römer wordt in het voorjaar verwacht.

Lees ook:Albert Verlinde: ‘Katja Schuurman zwanger!’
Lees ook:Bevalling Katja laat op zich wachten
Lees ook:Katja’s dochtertje heet Sammie
Lees ook:Katja Schuurman is zwanger!
Lees ook:Foto: Katja winkelt met Sammie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>