Moeders graag op reis zonder kids

Bijna een derde van de Britse moeders gaat liever zonder kinderen en partner op vakantie. Dat blijkt uit een onderzoek van luchtvaartmaatschappij Ryanair waaraan maar liefst 5000 moeders uit Europa meewerkten. Ze kregen de vraag wie ze achter zouden laten als ze nu op vakantie mochten. Negen op de tien vrouwen zou willen dat de kinderen thuisblijven!

Volgens iWantSun zou een derde van de ondervraagde moeders zelfs het liefst het hele gezin achterlaten en een weekend gaan winkelen met een vriendin.

Daarnaast vermijdt 95 procent van de vrouwen andermans kinderen tijdens het reizen. Het minder goede nieuws voor opa’s en oma’s is dat 90 procent van de mama’s toegeeft dat ze de grootouders zou vragen op de kids te passen als zij weggaat.

Lees ook:Tips: zwanger op vakantie
Lees ook:Viva: ‘Vrouwen willen trouwen en een baby’
Lees ook:Derde kind funest voor carrière
Lees ook:Moeder geen opvoedvoorbeeld
Lees ook:Moeders uitgesloten van banen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>