Pampers vermoedt misbruik Blijste Baby

Pampers vermoedt dat afgelopen week fraude is gepleegd op de website Blijste Baby van Nederland. Door het mogelijke misbruik – sommige baby’s konden in korte tijd zeer veel stemmen verzamelen – ging de website kuren vertonen. In combinatie met de grote belangstelling voor de wedstrijd was de website erg traag en verliep het stemmen moeizaam. Dit leverde een storm van klachten op. Boze ouders stelden een online petitie op omdat ze vinden dat de wedstrijd niet eerlijk verloopt. Sommigen overwegen zelfs een kort geding aan te spannen.

Pamper biedt excuses aan voor de problemen die zijn ontstaan. Bovendien zullen tegen de mensen die daadwerkelijk misbruik hebben gemaakt ‘passende maatregelen’ worden getroffen. Dat staat ook vermeld in de algemene voorwaarden van de wedstrijd. Procter & Gamble kan zonder opgaaf van redenen deelnemers uitsluiten van deelname. Lees: oplichters kunnen uit de wedstrijd worden genomen.

Donderdagmiddag slaagde Pampers er pas in om het vermoede misbruik tegen te gaan en de technische problemen op te lossen. Sindsdien is de website inderdaad aanmerkelijk sneller.

De luierfabrikant erkent dat het stemproces sindsdien eigenlijk pas verloopt zoals het bedoeld was. Dat is dus vijf dagen nadat het stemmen van start ging en drie dagen nadat de wedstrijd een herstart beleefde. Sommige baby’s hebben daardoor al zoveel stemmen behaald dat ze niet meer in te halen zijn.

De online petitie om Pampers te bewegen de wedstrijd aan te passen is inmiddels door meer dan 100 mensen getekend.

Lees ook:Steun voor petitie Blijste Baby
Lees ook:Ouders in actie tegen Pampers
Lees ook:Pampers: ‘Website werkt naar behoren’
Lees ook:Pampers stopt stemmen Blijste Baby
Lees ook:Media pakken fraude Blijste Baby op

1.787 Reacties // Reageer

1.787 thoughts on “Pampers vermoedt misbruik Blijste Baby

 1. Nicky

  Das knap dat ze daar nu al achter zijn…maar niet heus.
  Vraag blijft alleen wat nu verder?
  De babys die in de top 25 staan (waaronder zelfs een sven die al meer dan 800 stemmen vandaag heeft binnen gehaald)die zijn nooit meer in te halen…ik mag blij zijn als ik 40 stemmen op een dag haal volgens mij…dus ik ben benieuwd wat er verder gaat gebeuren aangezien het duidelijk is dat op deze manier de winnaar geen eerlijke winnaar is…

    /  
  1. patrick

   vals spelen doe je zo de blijste baby van nederland !!

   ik wil even bekend maken omdat ik het schandalig vind dat er op grote schaal word vals gespeeld en deze pampers site daar niets aan doet.

   ik zal het uitleggen hoe de meeste mensen zoveel stemmen krijgen.

   je zorgt ervoor dat je oneidig veel emailadressen kunt aanmaken dit kun je het snel en eenvoudig doen als je zelf een website hebt met een webhosting.

   want hierbij kun je meestal oneidig veel adressen aanmaken.

   je gaat naam de stem pagina van je kind drukt op stemcode aan vragen dan krijg je een meldig dat de code is verstuurd naar die email, en dan komt het druk op ok op de popup.

   sluit internet explorer.

   je gaat naam de stem pagina van je kind drukt op ik heb al een stem code je voert het een van de door jouw aangemaakte email adressen in met de stemcode.
   sluit internet explorer.

   je gaat naam de stem pagina van je kind drukt op k heb al een stem code je voert het een van de door jouw aangemaakte email adressen in met de stemcode.
   sluit internet explorer enzovoorts en zovoorts.

   je ip adres word helemaal niet geblokkeerd zo kun je oneidig vaak stemmen op je eigen kind.

   OF DACHTEN JULLIE DAT DIE KINDEREN IN DE TOP 25 EERLIJK AAN 700 STEMMEN PER DAG KOMEN.

   PAMPERS STOP DEZE ACTIE DIT IS NIET EERLIJK MAAR DIT KRIJGT NOG WEL EEN STAARTJE!!!

     /  
   1. klaaske

    700 stemmen per dag? De eerste kindjes zitten er nu al weer op!
    Ook toevallig dat 2 kinderen uit Erica op nummer 1 en 2 staan en ook nog eens met nagenoeg het zelfde aantal stemmen op de teller van vandaag rond de zelfde tijd staan. Of is dat ook toeval??!!
    De stemming is idd belachelijk en zou echt anders moeten. Als de eerste 25 zo doorgaan gaat dit zeker een staartje krijgen van net als u een boze ouder.

    Groeten

      /  
    1. jan willem

     Ik denk niet dat dit de manier is waarop mensen die stemmen binnenhalen. Zoals jij het beschrijft kost het nog steeds heeeeeeeel veeeeeel werk en aangezien je per ip adres kan stemmen kan dit helemaal niet. Van je provider krijg je 1 email adres en kan je dus niet verschillende emailadressen en ip adressen gebruiken. Er zijn volgens mij inderdaad kids verwijderd dus ik denk dat ze in ieder geval iets gevonden hebben bij pampers.
     Als het inderdaad deze manier is met nog iets erbij (iets waardoor je je ip adres kan veranderen ofzo (bestaat dat???)) dan zijn mensen in ieder geval heel veel werk kwijt dus dan vind ik het minder erg als dat je gewoon op 1 knopje drukt en 500 stemmen hebt.
     Als iedereen het zo zat is (dat begrijp ik uit de comments), waarom zie ik dan overal vragen om stemmen? Als ons kindje verslagen wordt door mensen die er uren en uren per dag in steken, prima, dat heb ik er niet voor over.

       /  
     1. jan willem

      ik bedoel natuurlijk je krijgt 1 ip adres van je provider

        /  
  2. Romée clots

   Nicky,
   wil je op mij stemmen of iemand anders,heb zelf ook genoeg stemmen over,zodat ik op jou kan stemmen.

   liefs
   Romée

     /  
     1. Romée clots

      done klaaske ,morgen weer?

        /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

     Romée Maxime Esmee, zo’n mooi meisje met zo’n mooie naam verdient een stem!

       /  
     1. Romée clots

      bedankt;-) lief hoor kan ik ook op jou stemmen

        /  
    2. Liesbeth Kombrink Auteur

     Nee, ik doe niet mee aan de wedstrijd. Ben de beheerder van deze website.

       /  
     1. Romée clots

      Hardstikke bedankt liesbeth!!erg lief van je dat je wilt stemmen op Romée!
      Als je dat vaker zou willen doen zijn wij daar heel erg blij mee aangezien romee nog niet zoveel stemmen heeft

        /  
 2. marjolein

  ik heb inderdaad bericht gehad van de organisatie van de blijste baby.
  hopelijk worden de oplichters er tussen uit gehaald.maar ze zijn zeker te laat. zelf heb ik redelijk netwerk via deze blog opgebouwd en vergaar zo’n 60 stemmen per dag, vind ik al heel wat.
  ik heb van familie,vrienden en kennissen hun stemcode ontvangen en kan dus ook redelijk veel stemmen uitbrengen.

  ik kan niet alle foto’s gaan bekijken, maar zag vandaag dat er sommigen maar nog geen 30 stemmen hadden. deze mensen probeer ik afentoe te voorzien met de stem die ik over heb, na het stemmen op mijn “blog mama’s en papa’s die zich hebben gemeld.

  heb je intotaal nog geen 25 stemmen dan kan je me mailen. omdat het niet mogelijk is om iedereen van een stem te voorzien (vanaf zaterdag 7 augustus)kan er tot 20uur gemaild worden.

  [email protected]

  succes allemaal

    /  
  1. marjolein

   omdat er niemand gereageerd heeft, is het aantal onbeperkt. Ik heb zo’n 7 stemmen per kind te verdelen, verwacht uiteraard ook stemmen terug.

   [email protected]

   marjolein

     /  
    1. klaaske

     Wil er iemand stemmen ruilen met mij? heb er nog 8 over om dagelijks te verdelen. Nou ja met ruil voor een stem terug natuurlijk.

     http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

     Mail of reageer even als je een stem wilt ruilen.

       /  
  2. Suus

   http://www.blijstebaby.nl/foto/4998

   Hoe doe je dat elkaar steunen en stemmen verdelen? Ik wil graag meedoen om de eerlijke ouders van de echt blije baby’s te steunen.
   Ik heb een heerlijke blije meid van 9 maanden. Kijk maar op de foto! Ik wil graag stemmen op de eerlijke blije baby foto’s. Ook ik ben erg verbaast over babyfoto’s die 400 stemmen per dag binnen halen! Hoe doe je dat?

     /  
  3. Suus

   http://www.blijstebaby.nl/foto/4998

   Nou ik maak graag van je aanbod gebruik. Ik heb de gadget op mijn hyves staan. En aardig wat mails verstuurd, maar het mocht zo zijn dat ik tot op heden niet verder kom dan 18 stemmen! Ik ben ook stemmen aan het uitdelen die ik over heb. Leuk om zo ook te lezen dat er meerdere ouders verbaasd zijn over de enorme aantallen van stemmen.
   Dus graag,.. stem op Anne zie link hierboven.

     /  
   1. Charissa

    Anne heeft er eentje bij hoor!

      /  
  4. Charissa

   Ik wil ook met alle liefde stemmen op “de minderheid”hoor ik hoop echt dat de organiesatie de valsspelers eruit filtert.

   http://www.blijstebaby.nl/foto/15643
   ik wissel ze graag uit!!

     /  
 3. Nicky

  Ik geef ook regelmatig mijn stemmen weg naar babys die zelfs nog onder de 10 zitten…onvoorspelbaar!

    /  
 4. Sandra

  Ik heb 7 stemmen per dag te vergeven, bij interesse mail even: sandra wijnands @ gmail.com ( aanelkaar geschreven )
  Groetjes Sandra

    /  
 5. sanne

  sorry maar ik kan en wil niet geloven dat dit een eerlijke wedstrijd is vanmorgen om 7.00 uur had er een 200 stemmen terwijl de dag niet begonnen was en ik geloof absoluut niet dat er speciaal 200 mensen niet geslapen hebben om hun stem uit te brengen, bij nader na vraag blijkt het een computertechiniek te zijn waarbij de computer zelf stem, Tja logisch dat die persoon in twee dagen al op ruim 1100 stem staat, IK VIND HET geen eerlijke strijd en wij zijn dan ook bezig om bewijzen in te zammelen om juridische stappen te onder nemen, want elke wel denkt mens haalt de oneerlijke personen uit en waarom PAMPERS het niet lukt ?????????

    /  
  1. jan willem

   helaas… om 12 uur ‘s nachts begint de nacht

     /  
 6. lisette

  hoi hoi,

  Eigenlijk vind ik het ook geen eerlijke strijd meer, maar toch blijf je doorgaan voor je blije kindje. Helaas schiet het nog niet echt op ik zag dat ik er nu 22 heb dit in vergelijking met 1100 is het eigenlijk kansloos, maar goed ik blijf proberen.
  Het zou misschien een oplossing zijn dat een jury de 25 blijste, leukste,schatigste foto zou kiezen.
  Voor iedereen die doorzet succes

    /  
   1. Charissa

    als je je fotonummer neerzet dan stem ik er op

      /  
    1. lisette

     hoi hoi,

     beetje late reactie moest werken en kan daar niet op internet als je vandaag nog een stem over hebt heel graag
     foto nr = 21230 mijn meisje heet Lynn.

     ik ga nu gelijk op die van jouw stemmen

     alvast bedankt gr

       /  
     1. lisette

      heb net gestemd voor je ik was stem nr 77

        /  
     2. Charissa

      stem nr 33 voor de mooie Lynn! Bedankt voor je stem

        /  
    2. lisette

     dank je wel en succes misschien tot morgen

       /  
 7. Marc

  Hallo,

  het is moeilijk te bepalen en het blijft gissen of er fraude wordt gepleegd, echter ben ik de hele dag bezig alle mensen die ik ken en bedrijven waar ik mee samen werk te spammen.

  Dat gaat vrij goed en ik haal erg veel stemmen per dag, toch zijn er mensen die binnen een half uur fors voorbij vliegen.

  Misschien dat er aan het einde nog een goede controle wordt uitgevoerd???

  Al met al, ik bllijf mn best doen, sta gelukkig dik in de top25 dankzij hard werken en erg erg veel mailen…!!!!

  Als er hier nog mensen zijn die een stem kwijt kunnen aan iemand die op een eerlijke manier in de top 25 wil blijven??

  Stem dan op mijn dochtertje van 5,5 maand….

  http://www.blijstebaby.nl/foto/8911

  Alvast heel erg bedankt en suc6 allemaal met de wedstrijd!

    /  
  1. Silvia

   Hoi, ik heb net op Beau gestemd!

   Ik heb 9 stemmen per dag over.
   Willen jullie ook op Sara stemmen? Ik geef uiteraard stemmen terug!

   http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

   Bedankt en groetjes

     /  
   1. Marc

    Hoi,

    Sara heeft er ook een stem bij!!!

    Wat een scheetje ;)

      /  
    1. Marc

     Jouw 2 kleintjes hebben er ook 2 bij!!

       /  
     1. anna

      Wat lief, Marc:)
      bedankt, helaas kan ik vandaag niet meer terug stemmen…morgen dan?

      groetjes :)

        /  
    2. Silvia

     En Olivia en Collin hebben ook eentje erbij ;-)
     Dit is pas ‘good fun’!!

       /  
     1. anna

      ja, he;))) hi hi hi…

        /  
     1. anna

      :( (( kan kleine Lotus vandaag niet meer helpen:( heb geen stemmen meer vandaag…
      Zal ik morgen maar terug stemmen?

      Dank je wel tante;)

        /  
    3. tante van luna en lotus

     zijn we harstikke blij mee!

       /  
 8. elfo

  wil iemand op mijn dochter amara stemmen?we maken al geen kans meer gezien dat anderen meer dan 1000 stemmen per dag krigen maar toch…ik zal terug stemmen!
  bedankt!adiós!

    /  
   1. Sandra

    Je hebt er van mij ook weer eentje bij ;-)
    Wil ze even opmaken haha
    volgens mij heb je op onze Luciano al gestemd vandaar ;-)
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780 ( voor het geval je nog wel kunt terugstemmen ;-)

      /  
    1. Annemiek

     Hoi Sandra

     Ik heb je nog weer 2 stemmen gegeven,met een ander e-mail adres als net ;-)
     Luciano zit nu op 64
     Jij nog bedankt voor je stem op Sven http://www.blijstebaby.nl/foto/20701

     Bijna 12 uur,krijgen we weer nieuwe kansen Ha ha

     Eerst maar lekker slapen zo..

       /  
     1. Sandra

      Ik weet niet hoeveel jij er te vergeven hebt maar ik 7…misschien kunnen we elkaar helpen??
      Groetjes Sandra

        /  
 9. J. Doe

  Volgens mij komt het allemaal wel goed en weten ze wel wie wat doet. Waarom ze nog geen actie ondernomen hebben is de grote vraag.
  Als je ‘sven’ bekijkt -> http://www.blijstebaby.nl/15130 met zijn ±1100 stemmen, en Nr 1 & 2 die beide 453 stemmen gekregen hebben vandaag lijkt het me wel duidelijk.

  Dat er actie komt lijkt me wel duidelijk en ik blijf in elk geval doorstemmen

    /  
 10. Rozina

  Ook al halen ze de fraudeurs eruit, dan nog blijft het een oneerlijke strijd. Het feit blijft dat er de eerste dagen na de herstart een heleboel mensen niet konden stemmen, waardoor de uitgangssituatie al niet eerlijk is. Hopelijk zal Pampers met dat gegeven ook wat doen. Volgens mij kunnen ze maar beter met een jury gaan werken om zo iedereen nog een kans te geven die niet naar behoren heeft kunnen stemmen. Verder blijf ik desondanks toch nog gewoon doorstemmen op mijn lieve Evy (uit Nijmegen) en wens ik alle volhouders succes.

    /  
 11. R. Leow

  Vind het maar een totale mislukte flut wedstrijd. Heb zelf met veel moeite maar 11 stemmen kunnen vergaren voor me dochtertje.

  Dit is zij: http://www.blijstebaby.nl/foto/20241

  Mocht iemand stemmen, stem ik uiteraard ook terug.

    /  
  1. Lizzy

   Ik stem op je dochtertje… wil jij dan op Lotus stemmen?…
   http:/www.blijstebaby.nl/foto/14573
   alvast bedankt Lizzy

     /  
   1. R. Leow

    Hallo lizzy,

    Heb 2 x gestemd op je kindje. Wens je verder veel susccess met het stemmen. Zie het zelf somber in voor me dochtertje. Maar jah, hoop dat Pampers het “fraude stemmen” probleem oplost want dit werkt voor geen @@#@#@##$.

      /  
  2. marleen

   ESMAE heeft een stem erbij gekregen van mij ik geloof nr20
   op mijn dochter kun je ook stemmen;-)
   http://www.blijstebaby.nl/foto/18223
   bedankt
   groetjes marleen mama van rosanne

     /  
 12. Martijn

  He he zijn ze eindelijk wakker geworden bij P&G!!!
  Dit bewijst nogmaals het belang van actie dmv mail naar [email protected] en het tekenen van de petitie op http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby
  Waarom heeft actie voeren nog zin???
  Omdat er heel veel mensen de strijd (lees het stemmen) al hebben opgegeven omdat er zo oneerlijk werd gestemd… Die verdienen allemaal een eerlijke kans! Volgens mij is de enige manier hiervoor in onderhandeling gaan met P&G (is reeds gebeurt maar heeft nog te weinig opgeleverd) en zorgen voor zoveel mogelijk media aandacht. Hart van NL en de Telegraaf zijn al met dit verhaal bezig geweest en als we hen ervan kunnen overtuigen dat veel mensen het niet eens zijn met de manier hoe nu deze actie verloopt. En dan kan alleen als er veel mensen reageren. De teller van de petitie is inmiddels de 100 gepasseerd, alleen is dit pas een half procent van alle deelnemers. Ofwel niet echt indrukwekend. Dus kom op mensen, schakel nog een keer je achterban in, waarschuw mensen die ook aan deze actie meedoen en het er ook niet mee eens zijn én promoot het emailadres en de petitie zoveel mogelijk als je maar kunt. Zet hem op je hyves, in forums op het www waar je nog meer ziet dat er over deze actie geklaagd wordt en noem maar op! Ik weet zeker dat wij in dit weekend nog minimaal 200 mensen er bij moeten kunnen krijgen die het met ons eens zijn.
  Succes!!

    /  
 13. lelie

  Aangezien ik niet kan slapen en ik toch wel nieuwsgierig ben wat er ‘s nachts bij de top 25 gebeurt. Hier een up dat en zie tijdstip dat dit bericht is geplaatst Deylian 382 roan 208, evan 470, julien 4, santino 209, dyon 308, niek 310 roald 95, chester 211, kenji 210, alandra 93, destiney 203, stefan en maria 100, sven 0 alec 351, vanshika 405 etc. (Had geen zin om op allemaal te gaan klikken). Het is toch niet zo moeilijk om fraudeurs te diskwalificeren.

    /  
  1. tante van luna en lotus

   had het iid ook gezien!!! de computer wordt dan ook ineens heeeel traag!

     /  
   1. elisabeth

    Beste Leli,

    aangezien ik in je berichtje lees dat mijn kinderen onder jouw “fraude-waandenkbeeld” vallen, zou ik graag je hele naam en adres ontvangen en kan je deze week een brief van onze advocaat verwachten, dat is laster en wij kunnen bewijzen dat het geen fraude is en dus zullen we actie ondernemen.

      /  
 14. silvia

  Hallo,

  ik heb vanmorgen (2x) gestemd op: Beau, de twins van Anna, Lotus en Esmae. Nog 5 stemmen over.
  Groetjes en fijne dag!

  http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

    /  
   1. silvia

    DONE!
    GROETJES

      /  
  1. Marc

   Hoi Silvia,

   ik heb ook op sara gestemd!!!

   Helaas is Beau vanacht dik uit de top 25 verdwenen, er gebeuren RARE dingen!!!!

   http://www.blijstebaby.nl/foto/8911

     /  
  2. R. Leow

   Hallo silvia,

   Heb gestemd op je kindje. Veel success met het stemmen.

     /  
 15. silvia

  en Amara heeft ook 2 stemmen erbij!

    /  
   1. R. Leow

    Hallo elfo,

    Heb gestemd op je dochtertje. Misschien wil je ook op me dochtertje stemmen? Alvast bedankt:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/20241

      /  
 16. sanne

  Heeft u een stem over stem dan op mijn prinesesje, al weten wij dat winnen kansloos is zeker als je kijk na de top 25! maar we zijn benieuwd hoeveel wij op een eerlijke manier komen! Suc6 iedereen dikke kus Baby Dina……….

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Sanne Gwen uit Vleuten heeft gestemd op Dina Leuke foto.Heb je ook nog een stem terug. Groeten.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. silvia

    Done!
    Thanks!
    Silvia

      /  
 17. silvia

  Sven (top 25 met 1055 stemmen) vanmorgen 1 stem…Self Sara heeft meer gekregen vandaag! Ik denk dat de fraude (automatische emails, cheating the system)heeft er voor gezorgd dat de site uitviel tot donderdag. Het kan niet anders zijn dat P&G hier achterkomt en actie onderneemt, toch?!! Duidelijker dat dit kan het niet…

  Voor het momeent heb ik wel de petitie ondertekend:
  http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby

  Succes allemaal!

    /  
 18. Liesbeth Kombrink Auteur

  Bo, Sara, Dina, Amara en Mattheyz-Ferdynand hebben er een stem bij. Ik heb er nog vijf te vergeven. Wie wil?

    /  
  1. elfo

   bedankt Liesbeth!

     /  
   1. Danielle

    Thnx Liesbeth

      /  
   1. Danielle

    Stem 20 is van mij
    Wat een leuk lachebekkie!!

      /  
 19. Liesbeth Kombrink Auteur

  Esmae, Amber, Steffie, Gwen en Lotus. Allemaal een stem erbij. Zet ‘m op he dames! Het stemmen gaat nu lekker snel, zo wordt het weer leuk!

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Liesbeth van Gwen uit Vleuten bedankt voor het stemmen

     /  
  2. Danielle

   Kan ik me ook aanmelden bij jullie groepje? Stem ik ook ff elke dag op jullie. moeten jullie wel ff allemaal de foto nr doorgeven
   die van Bo is
   http://www.blijstebaby.nl/foto/9854

     /  
  3. tante van luna en lotus

   dank je wel liesbeth!

     /  
   1. Nicky

    Dank je wel!
    Sara heft 71 van mij erbij :)

      /  
   1. Nicky

    167 voor Gwen erbij.
    Thanks!

      /  
   1. Nicky

    Dank je…Bo zit nu op 105

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Zie boven was no 106

     /  
   1. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Tante van luna en Lotus Gwen uit Vleuten had gestemd no 116
    Heb je ook nog een stem over ? Thanks
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

      /  
    1. tante van luna en lotus

     goedemorgen! gwen…stem 170!…van lotus!
     had vannacht ook al op hem gestemd!
     Groetjes

       /  
 20. Sandra

  Ik heb 7 stemmen per dag te vergeven…wie heeft er er ook 7 per dag te vergeven/
  Kunnen we elkaar helpen zonder hier de hele tijd te zoeken voor een stem ;-)
  http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

    /  
  1. Danielle

   Hoi Sandra
   Ik heb 6 stemmen per dag te vergeven dus als we elkaar 6 stemmen geven per dag en een groepje organiseren dan scheelt dat enorm veel tijd he!
   Ik heb ook al 1 stem aan luciano gegeven
   zullen we elkaar nog 3 stemmen bij geven vandaag?
   Gr Danielle

     /  
   1. Sandra

    Hoi Danielle…dat is prima!!
    vandaag nog 3 en dan vanaf morgen ieder 6..fijn!
    dat scheelt een hoop gedoe ;-)
    Groetjes Sandra
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

      /  
    1. Sandra

     Ik heb je er 4 bij gegeven ;-)

       /  
     1. Danielle

      Ik heb je er ook 4 bij gegeven

        /  
  2. tante van luna en lotus

   luciano…stem 94 van lotus!
   http:www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
   1. Sandra

    Hai..kun je even de link aanklikbaar maken? ( je bent de dubbele schuine streep vergeten ;-) ) dan kan ik even terugstemmen ;-)

      /  
  3. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Sandra Nu weer twee stemmen 91-92 van Gwen totaal aantal stemmen 8 Fijne dag verde.
   Groeten.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 21. Mamma van Ashley

  Ashley kan ook nog wel wat stemmen gebruiken:

  http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

  Laat wel even weten wanneer je gestemd heb, dan kan ik ook terug stemmen!

    /  
   1. Mamma van Ashley

    Dank! Jullie ook een stem terug!

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mama van Ashley Gwen uit Vleuten heeft gestemd no 70 Heb je nog een stem over. Thanks.

   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
  2. R. Leow

   Hallo,

   Heb gestemd op je dochtertje. Wil je misschien ook stemmen op mijn dochtertje? http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

   alvast bedankt! En iedereen veel success met stemmen!

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Leow en Silvia, bedankt! Ik stem terug!

      /  
 22. Martijn

  Het is echt een schande! Doordat ik zo druk bezig ben geweest met actie voeren en de petitie, heb ik er helemaal niet meer aan gedacht om hier mijn blijste baby’s te promoten. Want ondanks dat ik niet meer in de huidige manier van stemmen geloof, ben ik natuurlijk wel ontzettend trots op mijn wondertjes. Dus mocht er iemand toevallig nog 2 stemmen over hebben…
  Http://www.blijstebaby.nl/foto/16527 en http://www.blijstebaby.nl/foto/16583
  Alvast bedankt namens Dylan en Naomi!

    /  
   1. Sandra

    Hij heeft er nu 4 bij van mij..

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Martijn Gwen uit Vleuten heeft gestemd no 52 voor dylan no 46 voor Naomi Heb je toevallig nog een stem over Groeten.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 23. Mama Van Anissa

  wie wil op mij stemmen http://www.blijstebaby.nl/foto/14028

  ik heb er zelf 9 per dag over dus wie op mij stemt krijgt er uiteraard een stem terug!!!

    /  
   1. tante van luna en lotus

    oh wilde op silvio stemmen maar had al op hem
    gestemd vandaag! strakjes weer, andere email!
    komt goed.
    Lotus

      /  
    1. Jean-Paul Emmelot

     Was trouwens stem 107

       /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mama van Anissa Gwen uit Vleuten heeft gestemd no 24 heb je ook nog een stem over? Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 24. jenny

  Wie heeft er een stemmetje over voor kleine Kai? Ik heb nog 9 stemmen terug te geven aan eerlijke stemmers.

  http://www.blijstebaby.nl/foto/21118

    /  
   1. tante van luna en lotus

    dank je wel! schreef je net al 3 berichtjes terug dat ik op silvio
    wilde stemmen maar al gestemd had, kan want heb vannacht paar
    stemmen weggegeven. Maar komt goed, dadelijk andere email!
    groetjes tamara

      /  
 25. mandy

  Tante van luna en lotus: ik heb je net stem 123 gegeven groetjes Mandy

    /  
 26. jenny

  de eerste in de top 25 heeft meer dan 1400 stemmen en er vandaag al 580 bijgekregen…hoe dan??? Het is elf uur!!

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Jenny als het goed is zou de hele top 25 steeds nagekeken worden. Hopen dat ze woord houden

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Danielle, Sandra en Mandy, ik heb vandaag ook weer op jullie gestemd!

    Wie nog kan stemmen:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

    Immers nog maar 1273 stemmen en dan staan we in de top 25…hehehe ;)
    Ik kan ook nog terugstemmen, dus geef je linkje even door

      /  
 27. mandy

  klopt ook helemaal niks van. Tenzij het een bekende nederlander is met heel veel vrienden??

    /  
 28. Sandra

  Owh dat is nog niks!!
  gisteravond had er iemand over de 1000 stemmen waarvan net onder de 1000 op 1 dag!!! ( sven ) kijk maar eens.
  maar laat de moed niet zakken en geef niet op en blijf gewoon je best doen het is zonde om nu op te geven na al die moeite.
  Voor het zelfde geld discwalificeren ze die mensen straks later in de verkiezing…dat is vaker voorgekomen!!!
  Vooral nu zoveel mensen klagen en media erbij betrokken wordt ;-)
  Probeer je eigen niet blind te staren op die top 25!!!
  Het beste kun je gewoon net doen alsof ze er niet zijn dat is een stuk beter voor je gemoedsrust.
  En hier helpen we elkaar allemaal, blijf elkaar steunen en hopen dat het allemaal goed gaat komen, dat is tenminste wat ik doe ;-)

    /  
   1. mandy

    Dankje! stem 52 heb je van mij erbij

      /  
    1. danielle gohl

     hoi hoi,

     stem 175 komt van denise terug. bedankt!

       /  
  1. tante van luna en lotus

   stem 90 of 91 heb je van lotus (kwamen er 2 tegelijk)
   groetjes tamara

     /  
   1. mandy

    foto: 14573 heeft stem 128 van mij gekregen

      /  
    1. tante van luna en lotus

     dank je mandy

       /  
   2. danielle gohl

    tante van luna en lotus,

    ik heb net stem 128 gegeven. wilt u mss terug stemmen op denise?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/1676
    Alvast bedankt.

      /  
    1. danielle gohl

     oei dan kwamen ze samen. dan is stem 129 van mij op foto 14573.

       /  
    2. tante van luna en lotus

     gestemd op denise!!!!

       /  
 29. mandy

  Hoi ik heb al op jou gestemd zie ik kijk maar bij reactie 10.18 ik ga zo ff kijken of ik met me vriend ze email nog even op je kan stemmen

    /  
  1. Sandra

   Dat vermoedde ik al ;-)
   deze was dan 2 halen 1 betalen hahaha ;-)

     /  
   1. mandy

    stem 100 van mij erbij!! ik kon namelijk op die van me vriend dus heb weer stemmen over

      /  
    1. tante van luna en lotus

     was gelukt! stem 90 of 91 kwamen er 2 tegelijk!
     groetjes tamara

       /  
 30. mandy

  Hoi tante van luna en lotus ik heb net weer op je gestemd. kijk maar ietsie naar boven

    /  
  1. tante van luna en lotus

   Lief… zo gauw ik weer kan stem terug!!!!!!

     /  
 31. Mama Van Anissa

  mandy
  mamma van ashley
  tante van luna en lotus
  sandra
  annemiek
  jean-paul emmelot

  heel erg bedankt!! en jullie kleintjes hebbe allemaal een stem erbij!!!

    /  
  1. tante van luna en lotus

   leuk he, elkaar zo helpen.

     /  
 32. mhelwd

  wie heeft er nog een stem over voor mijn meisje
  ik heb aardig wat stemmen over want haar opa en oma kunnen zelf niet elke dag meer stemmen dus ze hebben mij de stemcodes gegeven dat ik voor ze kan stemmen… dus ik kan er wel een paar kwijt
  laat het maar ff weten
  garantie dat ik terug stem alleen kan af en toe ff duren.
  laat hier maar ff weten als je gestemd hebt.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

    /  
   1. mhelwd

    @ tante van luna en lotus
    bedankt voor je stem
    jij hebt er ook weer een stem erbij
    stem nr: 132 is van mij
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
  1. yolanda

   189 is van ons, stem je dan ook op trystan, http://www.blijstebaby.nl/foto/16822, we hebben er nog maar 20
   dus nog een lange weg te gaan…

     /  
    1. yolanda

     stem erbij van ons voor Duncan, 87 geloof ik

       /  
 33. Els

  Heeft iemand nog een stem over voor Duncan:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/11018
  Gelukkig werkt de site weer goed dus ik stem zo snel mogelijk terug! Heb ook nog wat stemmen over van familie en vriendenl.

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Els Gwen uit Vleuten heeft op Duncan gestemt no 90 Heb je nog een stem over of meerdere.Ik heb een aantal mail adressen.
   Groet.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Els

    Dank je wel! Lotus heeft er ook een stem bij.

      /  
 34. hillie

  Heb net weer even op mijn meisje gestemd. 1 a 2 stemmen per dag schieten niet op. Mijn achterban heeft het totaal opgegeven en geen zin om nog moeite te doen. Ik ga hier ook niet meer om stemmen lopen leuren, het schiet toch niet op. Ik denk er hard over om de deelname van Fenna te verwijderen. Het is toch geen eerlijke strijd.

    /  
 35. Els

  In de top 25 zijn gewoon weer baby’s met meer dan 400 stemmen alleen vandaag al, hoe kan dat nou kloppen?

    /  
 36. hillie

  Heb net de deelname van Fenna verwijderd, ben er klaar mee. Iedereen die op Fenna gestemd heeft, heel erg bedankt!
  Succes met de wedstrijd!

    /  
 37. anna

  Mooi is dat! Vanaf vanmorgen kan ik opeens niet meer stemmen op mijn kleintjes?!! Krijg een melding een onjuiste stemcode..?!!!!
  Heb dus een nieuwe aangevraagd en direct ontvangen… maar steeds die melding van onjuiste stemcode!!! Dit is ECHT niet leuk meer!
  Daaaag stemmen :(
  Misschien is het inderdaad beter om deze tijd te besteden aan je kinderen ipv gefrustreerd achter de PC!!!????
  Echt niet leuk zo….

  mama van Olivia en Collin

    /  
 38. mandy

  Wie wil op mijn mannentje stemmen ww.blijstebaby.nl/foto/17854 ik stem terug

    /  
  1. Jessica Stiens

   Stem 94 is binnen

   Groetjes jessica

     /  
  2. tante van luna en lotus

   mandy, je link pakt niet! misschien ff veranderen….

     /  
   1. mandy

    hoi ik zie dat ik al op je heb gestemd. zo gauw ik weer kan zal ik nog een keer op je stemmen.

      /  
  1. tante van luna en lotus

   froukje stem 33 van lotus!
   htt”://www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
   1. Jessica Stiens

    stem voor lotus is binnen! i\geloof 135

      /  
   1. Jessica Stiens

    56 is binnen..

    Groetjes jessica

      /  
   1. Jessica Stiens

    kijk maar boven, 94 was van mij

    groetjes

      /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Jessica Gwen uit Vleuten heeft voor je gestemt no 36 Heb je ook nog een stem over? Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Jessica Stiens

    180 is binnen….

    groetjes

      /  
   1. Jessica Stiens

    194 is binnen!

    groetjes en dank je wel!

      /  
 39. Anoniem

  Je mag wel stemmen op mijn meisje?
  Kayden uit Enschede.

  Gr

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Het lachebekkie uit Vleuten heeft voor je gestemt no 31 Heb je toevallig nog een stem over Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Jessica Stiens

    volgens mij kwamen ze tegelijk binnen : )

      /  
   2. Anoniem

    Heb Lynn een stem gegeven!
    Bedankt voor de jouwne!

      /  
   1. Anoniem

    Ook een stem voor jouwn kleintje!

      /  
 40. Lindsy

  Hallo allemaal!
  Wat een toestand zeg met dat stemmen! Vanaf dag 1 kunnen wij al niet stemmen en andere konden wel 200 stemmen uitbrengen!
  Ik blijf het ook wel vreemd vinden allemaal!
  We hebben er in de laatste dagen wel een hoop (ongeveer 300)verzameld maar ik zie het niet meer zitten hoor!
  We kunnen nooit in de top 25 komen! Ze staan bijna allemaal boven de 1000 stemmen! Heeft er nog iemand stemmen nodig? Ik heb er nog 9. Succes allemaal! Hopelijk wordt er nog iets meegdaan want dit is echt niet eerlijk!
  Grtz Lindsy

    /  
  1. mhelwd

   @ lindsy
   ik vind toch knap dat je zoveel stemmen bijelkaar hebt gekregen
   ik ga nog wel ff door
   misschien pakken ze die mensen nog wel aan in de top 25 die vals hebben gespeeld en dan kan het zo zijn dat je dan wel in de top 25 terecht komt je weet het nooit.
   ik blijf positief kijken misschien komt dat ook wel door mijn lachiebekkie.
   stem je op mijn meisje?
   als je link geeft stem ik terug
   http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

     /  
    1. Els

     Dank je. Denise heeft er een stem bij.

       /  
    1. Els

     Lotus heeft er weer een stem bij!

       /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Lindsy Gwen uit Vleuten wil ook graag je stem als het kan.Willen wel gewoon terugstemmen.
   Groeten.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
  3. Anoniem

   Heb er nog heel wat nodig!
   Kayden uit Enschede

     /  
 41. Lindsy

  http://www.blijstebaby.nl/7042 is van onze schattige dochter!
  Wij hebben een grote vriendenkring en een aantal collega’s van mijn werk helpt mij ook een handje mee!
  Vandaar de vele stemmen!
  Alleen 500 per dag redden wij zeker niet! Dit hebben we straks misschien in totaal en we hopen dat iedereen natuurlijk dagelijks blijft stemmen dat is natuurlijk ook nog de vraag!

  Grtz lindsy.
  Ik ga zo op jullie stemmen!

    /  
   1. Jessica Stiens

    dan word het 372

      /  
  1. mhelwd

   @ lindsy
   zoë heeft weer een stem erbij
   zo heet lynn haar nichtje ook
   mooie meid
   stem nr:373 is van mij
   http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

     /  
 42. Mariska, mama van Ferre

  Zo net klaar met werken, dus maar weer even aan de gang met de verkiezing…Ik heb 18 stemmen in de aanbieding…(prive- en werkmail).
  Stemmen jullie terug?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/21059

    /  
   1. Mariska, mama van Ferre

    Stem 58 is binnen vor Denise!

      /  
   1. Mariska, mama van Ferre

    en Amara heeft er ook een stem bij!

      /  
   1. Mariska, mama van Ferre

    Dank je Els! Je zult hem vast nog vaker zien, want ik heb de komende drie weken vakantie, dus ben hier vast dagelijks te vinden de komende dagen. Hoewel ik weet dat het eigenlijk weinig zin heeft werkt het toch een beetje verslavend…
    Heb jij nog een stem nodig? Je hebt nl. mijn linkje onder je berichtje geplaatst…

      /  
    1. Els

     Haha, dat gaat niet echt werken dan! De juiste link is http://www.blijstebaby.nl/foto/11018. De top 25 zullen we toch nooit meer halen, maar verslavend is het wel.

       /  
     1. Mariska, mama van Ferre

      Duncan heeft stem 99 binnen, op naar de 100!

        /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mariska No 54 is van Gwen uit Vleuten .Heb je ook nog een sten Zo meteen heb ik nog een stem voor je Mail dat no wel weer.
   Groeten.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Mariska, mama van Ferre

    een stem erbij voor Gwen!

      /  
  2. Nicky

   ferre heeft stem 56 van mij erbij!

     /  
 43. belia

  Hallo, ik heb nog 7 stemmen over.. wie wil er op mijn meisje stemmen in ruil voor een stem van mij :D :http://www.blijstebaby.nl/foto/13817

  Groetjes, Belia

    /  
  1. Mariska, mama van Ferre

   je link doet het nog steeds niet, denk dat je een spatie moet zetten tussen de : achter niet en http…
   ik zal je link even knippen en plakken en een stem uitbrengen. Stem je terug?

     /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Belia Het lachebekkie uit Vleuten heeft gestemd No 41 Heb je ook nog een stem terug Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 44. Lindsy

  Silvio: stem 26 van Zoë
  Lynn elize stem 195 van Zoë

    /  
 45. Lindsy

  Froukje stem 40 van Zoë
  duncan stem 97 van zoë
  kayden stem 35 van Zoë
  Gwen stem 182 van Zoë
  Denise stem 59 van Zoë Wetters uit Cuijk
  Thanks voor jullie stemmen!!
  Ik ga het morgen weer doen!
  Groetjes Lindsy

    /  
 46. belia

  Hoi Mariska en Jean-Paul.. ik heb op beide gestemd!!
  Groetjes

    /  
 47. Lindsy

  Ben ik nog iemand vergeten?

  Groetjes Lindsy

    /  
   1. Nicky

    duncan stem 98 van mij erbij!

      /  
   1. Nicky

    denise stem erbij!

      /  
   1. Nicky

    Ferre ook 1 erbij

      /  
   1. Nicky

    en ook gwen heeft weer een stem terug ;)

      /  
   1. belia

    Duncan staat nu op 100 :D

      /  
    1. Els

     Dank je wel! De 100 hebben we in ieder geval dan gehaald!

       /  
  1. Lindsy

   Stem 44 is van Zoë!
   Wat een vrolijke meid!

     /  
 48. Lindsy

  Wat een vrolijke meid!
  Ik heb al gestemd!
  Onze dochter heeft nummer 7042 voor als je terug wilt stemmen.

  Groetjes Lindsy

    /  
  1. belia

   bedankt :D .. ik heb terug gestemd!!

     /  
 49. Lindsy

  Ik had het over Romy ik heb net gestemd en stem 44 is van Zoë.

    /  
 50. Marc

  Wie heeft er nog een stem over voor Beau??

  In 1 nacht van de 6e plek helemaal uit de top25!!

  Graag wil ik op een EERLIJKE manier stemmen vergaren… ;)

  http://www.blijstebaby.nl/foto/8911

  Nog een paar stemmen en ze zit weer in de top25

  Bedankt alvast :D

    /  
  1. Els

   Je staat nu op 1069, heb jij dan misschien nog een stem voor Duncan? http://www.blijstebaby.nl/foto/11018
   Top 25 halen wij toch nooit meer, maar het is toch wel leuk wat stemmen te krijgen!

     /  
  2. silvia

   Ik had vanmorgen op haar gestemd! Kijk mijn post van 6.36 (of zoiets!).

   Groetjes
   Silvia

     /  
  3. silvia

   Ik heb al op haar gestemd! Kijk mijn post van 6.36 (of zoiets…)
   Groetjes
   Silvia

     /  
    1. Jessica Stiens

     Graag gedaan!

       /  
   1. Danielle

    Froukje en Duncan hebben er ook weer een stem bij hoor!!

      /  
    1. mariska, mama van Ferre

     stem 146 voor Lotus!

       /  
   1. belia

    stem 121 voor Bo :D

      /  
   1. belia

    een stem voor Froukje.. wat een leuke foto!! om vrolijk van te worden :D

      /  
    1. Jessica Stiens

     Dank je wel!

       /  
   1. Rianne

    Dank je! Froukje heeft stem 45 van ons! ;)

      /  
    1. Jessica Stiens

     Ferre heeft nr 60 binnen!

     Groetjes jessica

       /  
   1. tante van luna en lotus

    kwamen er 2 tegelijk binnen, hij heeft er nu 94!

      /  
     1. tante van luna en lotus

      dank je wel!

        /  
 51. silvia

  Ik heb nog 9 stemmen over van mijn vriend stemcode.
  Mag ik iemand blij maken?

  Groetjes en bedankt

  Mama van Sara
  http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

    /  
   1. Nicky

    95 is van ons op sylvan ;)

      /  
   1. silvia

    Bedankt! En Keamon heeft 102!!!

      /  
    1. yolanda

     Hoi Rianne, stem 96 van ons Trystan, bedankt!

       /  
    1. yolanda

     stem 63 voor Ferre, van Trystan, Groetjes

       /  
   1. silvia

    `Trystan heeft 25 stemmen!
    Groetjes

      /  
   1. silvia

    Bedankt! Ferre heeft 62 stemmen!
    Succes!

      /  
   1. silvia

    Froukje heeft nu 47 stemmen!

      /  
  1. yolanda

   sara (wat een schatje) heeft stem 96 of 95 van ons, trystan

     /  
   1. silvia

    Bedankt..Mag ik voor jouw kind stemmen?

      /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Silvia Nog een extra steg gekregen van Gwen uit Vleuten .Heb je nog een stem over. Groet
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Jean-Paul Emmelot

    Stem 97

      /  
   2. silvia

    Gwen heeft nu 194 stemmen!
    Bedankt

      /  
   3. R. Leow

    Hallo jean-paul Emmelot,

    heb gestemd op je kindje. Veel success iedereeen!

    Als iemand op me dochtertje wilt stemmen:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/20241

      /  
   1. silvia

    Lotus heeft nu 147 stemmen!

      /  
   1. Rianne

    Dank je wel Nicky! 101 voor Keamon was van ons he! Zie berichtje bovenaan. (ben soms het overzicht ff kwijt ;) )

      /  
  1. silvia

   Sylvan heeft 98 van mij!

     /  
 52. Rianne

  Kan iemand nog extra stemmen op Sylvan? Ik kan nog met een ander emailadres inloggen en stemmen weggeven. Aangezien het hier niet zo druk is, kan ik 2x stemmen op dezelfde?! ;)
  mama van Sylvan http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Rianne Gwen heeft nog een extra stem gegeven no 102 Heb jij ook nog een stem Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 53. Liesbeth Kombrink Auteur

  Sylvan, Froukje, Bo, Duncan en Beau hebben een stem gekregen van mij. Kan er nog vijf wegduwen. Wie kan ik blij maken?

    /  
  1. silvia

   Ja, Sara!…en het wordt 100 stemmen ;-)
   bedankt!

     /  
  2. Jessica Stiens

   Dank je wel Liesbeth!

     /  
  3. Rianne

   Dank je wel Liesbeth!

     /  
  4. Anoniem

   Mij mij mij..Haha
   Zegt Kayden uit Enschede

     /  
 54. anna

  Nog steeds kan ik niet stemmen! Mijn stemcode wordt niet geaccepteerd…?!
  Ben niet de eerste moeder die deze strijd op moet geven..

  Olivia en Collin stoppen vandaag :(
  Wij danken iedereen die op ons gestemd had.

  …en inderdaad ook voor ons, geen Pampers meer!!!

  Pampers BEDANKT ( voor deze sportieve competitie)…
  Allemaal, heel veel succes :) ))

    /  
  1. marjolein

   anna,

   heb je al geprobeerd om weer in de adres balk te gaan staan en alleen enter te geven, bij werkt dit wel en dan komen de plaatjes om te stemmen, niet opgeven, ik heb je kids vanmorgen stemmen gegeven, zie je mail voor de bevestiging hoeveel stemmen je hebt gehad.

   groeten Marjolein moeder Keano

     /  
 55. Liesbeth Kombrink Auteur

  Sara, Ferre en Yash. Allemaal een stemmetje erbij!

    /  
  1. silvia

   Bedankt!

     /  
   1. Farz

    bedankt!!

      /  
  1. Farz

   Bedankt!! stem 100 is van mij

     /  
   1. Rianne

    Wauw! 100!!!!!!haha, dank je wel!

      /  
 56. Jessica Stiens

  Ik ben helemaal door m’n stemmen heen voor vandaag
  Morgen kan ik weer lekker gaan uitdelen…
  Iedereen bedankt die vandaag op Froukje hebben gestemd!
  Tot morgen!

  Groetjes Jessica

    /  
    1. belia

     bedankt, ik heb terug gestemd! :)

       /  
   1. silvia

    Jash 191 stemmen!

      /  
    1. Farz

     dank je wel Sylvia

       /  
  1. Brian

   http://www.blijstebaby.nl/foto/19067
   Lars is heel blij met de stemmen die hij krijgt. Al weten we dat de top 25 niet meer haalbaar is.

   Ook wij hebben nog stemmen in de aanbieding..

     /  
   1. silvia

    leuke foto! Lars heeft 152 stemmen!

      /  
   2. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Brian Gwen uit Vleuten heeft op Lars gestemt no 154. Heb je ook nog een stem over. Groet.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

      /  
   3. Brian

    Allen dank.
    Jullie krijgen nu een stem van Lars terug :)

      /  
   1. silvia

    Dank je wel voor jouw stem.
    Wat een schaatje die Lynn. Ze heeft nr 196 van mij!

      /  
 57. Brian

  Weet iemand ook waar de nummer 1 is gebleven? Die vader met zijn kind op de foto?

    /  
  1. silvia

   Je bedoelt de blijste vader van Nederland?! ;-)
   Geen idee…die had ook ontzettend veel stemmen…

     /  
  2. Brian

   Mag hopen dat hij het niet haalt. Zo wie zo staan er genoeg in de top 25 waar echt iets niet helemaal klopt. En volgens mij gaan ze er daar nog wel iets aan doen.

     /  
 58. astrid

  Lieve mensen,

  Mijn neefje Wessel (Hendrik-Ido_Ambacht) heeft nog heel veel stemmen nodig! Hij staat nu op 19 stemmen, das wel een beetje sneu. Als iemand een stem over heeft…. http://www.blijstebaby.nl/foto/17094

  Groetjes van tante Astrid

    /  
  1. silvia

   Hij heeft nr 21 van mij gekregen!

     /  
 59. Jessica Stiens

  Die is er nog…
  Heeft vandaag 84 steemen ontvangen

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Danielle Nog een extra stem van Gwen uit Vleuten Hen jij ook nog een extra stem Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Danielle

    Stem 196 is van mij
    Groetjes

      /  
  2. marleen

   hoi danielle
   stem 144 is van mij
   dit is die van mijn kleine meid;-)
   alvast bedankt
   groetjes marleen

     /  
    1. Danielle

     Stem 149 van Bo voor Lotus

       /  
   1. mandy

    En stem 102 heb je van ons! Dankje voor je stem

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mandy Gwen uit Vleuten heeft een keer extra gestemt no 101.
   Heb jij ook nog een extra stem? Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. mandy

    en nu heb je 197 stemmen al weer!!! Thanks voor je stem

      /  
  1. mandy

   Dankje je hebt nu 127 stemmen

     /  
   1. Els

    Dank je wel! Stem 128 voor Bo.

      /  
   2. R. Leow

    Hallo dannielle,

    stem 129 komt van mij. Wil je misschien ook stemmen op mijn dochtertje? Alvast bedankt!

    http://www.blijstebaby.nl/foto/20241

      /  
  1. mandy

   Dankje stem 105 is van mij

     /  
 60. Sanne

  Hallo,

  Inderdaad, hier is eigenlijk geen beginnen meer aan…
  De eerste dag was het voor mij ook onmogelijk om een stem uit te brengen aangezien de website niet mee werkte, en tot mijn grote verbazing zag ik dat er baby’s waren met al dik 500 stemmen!

  Maar goed,we zetten het door….voor onze eigen Blijste Baby!

  Mocht je willen stemmenop ons lachebekkie:

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19335

  ALvast bedankt!

    /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    En Duncan staat op 106 nu!

      /  
    1. Els

     Dank je wel!

       /  
   2. Sanne

    Stem 108 van Thomas
    Bedankt voor je stem!

      /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Heb net op jouw Thomas gestemd hoor! Kan nog 8 keer stemmen nu. Dus kom maar op ..

     /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

     Ja, Gwen is nog gelukt! ;)

       /  
     1. Jean-Paul Emmelot

      Hallo Liesbeth nogmaals thanks Gwen

        /  
   1. Sanne

    Silvio heeft stem 113 van Thomas gekregen!
    Bedankt voor je stem!

      /  
   1. Sanne

    Stem 211 is van Thomas

      /  
 61. Liesbeth Kombrink Auteur

  Esmae, Lotus, Silvio, Lynn Elize, Lars en Romi hebben er een stem bij. Denk dat m’n stemmen op zijn nu.

    /  
  1. tante van luna en lotus

   thanx!

     /  
   1. mhelwd

    bedankt van de moeder van lynn elize

      /  
 62. mandy

  Hoi Liesbeth, heel erg bedankt voor je stem

    /  
 63. Mamma van Ashley

  Danielle, Sandra en Mandy, heb vandaag ook weer op jullie gestemd.

  WIe nog kan stemmen: http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

  Immers nog maar 1267 stemmen te gaan om in de top 25 te komen, hehehe ;) Dus alle hulp is welkom :)

  Ik kan nog terugstemmen, dus geef je linkje even door

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mama van Ashley (leuke Naam ) Gwen uit Vleuten heeft weer gestemt heb je nog een stem over?
   Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Zie hieboven dus gedaan no 83 Groet Gwen

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Thanks! ook voor het compliment :)

      /  
 64. R. Leow

  Wou iedereen bedanken voor het stemmen op me dochtertje. Haal natuurlijk nooit de top 25 maar het beter dan niets. :) Iedereen verder een fijn weekend toegewenst.

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Ook een fijn weekend gewenst door Gwen uit Vleuten.

     /  
 65. tante van luna en lotus

  hai allemaal, heb weer 8 stemmen te geven!
  Zou het fijn vinden als ik daar stemmen voor terugkrijg….
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14573

    /  
   1. tante van luna en lotus

    ashley, stem 84 voor jou van lotus!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     elano…stem95 van lotus!

       /  
   1. tante van luna en lotus

    stem 201…..lotus

      /  
   2. tante van luna en lotus

    voor gwennie!!

      /  
  1. marjolein

   tante van luna en lotus,
   lotus heeft stem 162 van mij gekregen

   wil je de link van luna ook vermelden

   zou je kunnen stemmen op mijn zoon?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

   alvast bedankt marjolein

     /  
 66. Sanne

  Bedankt allemaal voor jullie stemmen!
  Ik heb nog een aantal stemmen over voor vandaag,dus ik zal vanavond even terug stemmen op iedereen die op Thomas heeft gestemd! http://www.blijstebaby.nl/foto/19335

    /  
   1. Sanne

    Stem 161 van Thomas!

      /  
   1. Sanne

    Stem 163 ook van Thomas

      /  
   1. Sanne

    Stem 106 van Thomas

      /  
 67. Lizzy

  Ook ik heb nog 8 stemmen om weg te geven in ruil voor stemmen:

  http//www.blijstebaby.nl/foto/14573

  Groeten Lizzy

    /  
   1. Lizzy

    105 voor Sylvio.
    Thanx

      /  
   1. elfo

    ik heb net op ASHLEY gestemd,stem jij op AMARA terug?
    ik heb stemmen over dus als jullie AMARA stemmen stem ik terug!
    alvast bedankt!fijne weekend

    http://www.blijstebaby.nl/foto/3363

      /  
 68. Lizzy

  86 is van mij. Groeten Lizzy

    /  
   1. mandy

    Stem 202 is van mij!!

      /  
   1. mandy

    Stem 156 van mij. Groetjes Mandy

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mandy en Silvio heeft er weer een stem by van Gwen uit Vleuten Heb je nog een stem over? thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. mandy

    Stem 204 van mij Thanks

      /  
  2. marleen

   Silvio heeft stem 114 van mij
   dit is die van mijn kleine meid
   alvast bedankt
   groetjes marleen

     /  
 69. klaaske

  iemand stemmen ruilen? Heb er dagelijks 8 over in ruil voor stemmen terug.

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

  Reageer of mail voor afspraak voor het stemmen.

  De eerste 8 reacties krijgen mijn stemmen.

    /  
   1. klaaske

    157 voor Lotus :D van Elano ;)

      /  
   1. klaaske

    205 stemmen voor Gwen van Elano :D

      /  
   1. klaaske

    Gestemd :D Groetjes en bedankt van Elano :D

      /  
   1. klaaske

    gestemd en dank je wel :D

    Mocht je morgen weer stemmen dan hoor ik dat graag.

    Groetjes van ons

      /  
   1. klaaske

    203 was van Elano.
    Bedankt voor jullie stem.

      /  
   1. Jolanda

    stem 87 is van mij!

      /  
   1. Jolanda

    dank je! stem 206 is van mij voor Gwen

      /  
    1. Jolanda

     Stem 105 voor Sara is van mij. Dank je wel!

       /  
   1. Jolanda

    Ja! Dank je! Stem 160 is van mij voor Lotus.

      /  
 70. Danielle

  Het is alweer bijna het einde van de dag en ik heb nog stemmen over!
  Wie heeft er nog een stem voor mijn dochter? je krijgt gelijk een stem terug!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/9854

    /  
  1. Jolanda

   Stem 135 is van mij… stem je terug? http;//www.blijstebaby.nl/foto/2600

     /  
   1. Danielle

    Stem 90 voor Kevin is van mij!

      /  
   1. Danielle

    Stem 207 is van mij voor Gwen

      /  
   1. Danielle

    Lotus heeft er ook weer een stem bij!

      /  
 71. granny

  mijn zoon en ik hebben vannacht van 00:00 uur tot 01:00 uur de toenmalige nr 1 , 2 en 3 in de gaten zitten houden ONVOORSTELBAAR , BINNEN 20 MINUTEN HAD DE NR 1 DRIEHONDERD ( LEES 300 ) STEMMEN!! NOU GA JE MIJ NIET VERTELLEN DAT ER OM 12 UUR SNACHTS TOEVALLIG 300 MAN OP 1 BABY ZITTEN TE STEMMEN, DUS IK BLIJF ERBIJ… HIER WORDT MET ILLEGALE PROXYLIJSTEN GEWERKT( VRAAG ME NIET HOE HET WERKT MAAR DAT JE ER VERDOMD GOED MEE KAN VALSSPELEN EN STEMMEN MEE KAN BINNEN HALEN IS EEN DING WAT ZEKER IS!!!!!
  EN WIJ MAAR OP EEN EERLIJKE MANIER ONS “ËIGUH HET LEPLAZERUS” SMEKEN , OM STEMMEN VOOR MIJN KLEINZOON ZIPPER http://www.blijstebaby.nl/7106 NU DUS WEER SMEKEN HAHA
  MAAR IK HOOP DAT DE VALSSPELERS NET VOOR DE FINALE ER UIT GEGOOID WORDEN EN ALLE EERLIJKE “BABY’S ” IN DE TOP 25 KOMEN.
  EEN EERLIJKE GRANNY EN FAMILIE

  STEM ALSJEBLIEFT GELIJK FF OP DEZE SITE TEGEN VALSSPELEN!! http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby/

    /  
   1. Nicky

    dank je wel!
    209 erbij voor gwen…

      /  
   1. Nicky

    dank je…stem 89 terug!

      /  
   1. Nicky

    Dank je wel!
    Stem 80 voor rosanne is van ons!

      /  
 72. Mamma van Ashley

  Ik heb ook net gestemd, 106. Onze link is:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

  We willen graag de 100 halen vandaag, wie helpt?

    /  
  1. Nicky

   stem 93 van ons erbij!

     /  
 73. Jean-Paul Emmelot

  Hallo Allemaal Wie kan er nog een stem uitbrengen op Gwen uit Vleuten. Je krijgt zeker een stem terug. Groeten.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

    /  
 74. klaaske

  Vandaag willen we de 100 halen stemmen jullie ook mee? nog 10 te gaan. Ik heb nog een aantal stemmen over om terug te stemmen.

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

    /  
   1. Mamma van Ashley

    Klaaske, ook een stem van ons voor die mooie donkere kijkers, en ook uit Friesland ;) .
    Stem je ook even op ons meisje:

    http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

    Wij willen ook graag de 100 halen

      /  
    1. klaaske

     Ik had al gereageerde op een eerder blogje van je en had al gestemd. Kan dus niet meer op haar stemmen vandaag. Mooie meid hoor :D

       /  
   2. klaaske

    77 is van Elano en bedankt voor je stem :D

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Dit is de laatste die Gwen vandaag aan je kan geven no 93 Heb nog een paar stemmen over voor??Groet
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. klaaske

    212 van Mij &Elano ;)

      /  
   1. tante van luna en lotus

    haai heb net al gestemd op je ventje (met lotus) Pff moeilijk bijhouden zo 2 nichtjes Maar iemand vroeg me om de link van
    luna,vandaar kwam ie erop! Is ook een superschat hoor, maar ben meer lotusje aan het sponseren (pamperbaby).
    morgen heb je mijn stem weer hoor!!!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     Sylvan stem 118!

       /  
   1. tante van luna en lotus

    hai jean paul, lees ff mijn berichtje onder!

      /  
 75. marjolein

  tante van luna en lotus,

  luna heeft zijn 69e stem van ons.

  ik kan de kids morgen extra stemmen geven. wil je me mailen, zodat ik je morgen kan mailen wanneer de stemmen heb gegeven.

  [email protected]

  groetjes Marjolein

    /  
  1. marjolein

   luna kan ook 70 van mij hebben ontvangen ipv 69

     /  
  2. tante van luna en lotus

   heb ook meerdere stemmen te geven! Maar ik snap niet hoe dat
   werkt…blond…..????

     /  
  3. tante van luna en lotus

   als je wil kan ik je er morgenvroeg 5 geven!!!!
   hoor het wel!
   groetjes Tamara

     /  
   1. Danielle

    Gwen heeft er weer een stem bij
    Zullen we elkaar morgen 5 stemmen geven?
    Gr Danielle

      /  
    1. Jean-Paul Emmelot

     Hallo Danielle is goed Geef de nummers door als ik gestemt heb Fijne avond verder.Jean Paul

       /  
   1. Danielle

    Stem 116 is van ons
    Gr Danielle

      /  
 76. Mamma van Ashley

  Marjolein, kun je ook nog weer op ons stemmen?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

  Stuur svp je linkje nog even door, dan kan ik ook weer terugstemmen.
  Bdankt ook nog voor je mailjte ;)

    /  
   1. Mamma van Ashley

    Toevallig net gedaan! :)

      /  
  1. Sandra

   Ashley heeft er van ons ook een stem bij!
   Ik heb 7 stemmen per dag te vergeven..misschien kunnen we elkaar helpen?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Ja, doen we! Ik heb net ook weer op jouw kindje gestemd!

      /  
    1. Sandra

     Ik heb je in mijn lijst gezet van het steunfonds :-)
     Vanaf morgen kunnen we elkaar dan 7 stemmen geven!
     Thanks!!

       /  
 77. tante van luna en lotus

  pffff sorry heb net al gestemd met Lotusje,, Wacht, maak ff gebruik van een andere mail, tot zo!

    /  
   1. Sandra

    haha ik heb jou in mijn lijstje staan van het steunfonds :-)
    maar ik kon gelukkig nog een stem geven hihi

      /  
    1. Danielle

     O ja haha Sandra dat waren wij heb luciano op mijn lijstje staan voor morgen. Als je wakker word staan er 6 stemmen bij hahahaha

       /  
     1. Sandra

      Ja grappig is dat he/ Ik heb nu maar een lijstje met de namen hier en van de kindjes en hun fotonummer opgeschreven anders zie ik straks door de bomen het bos niet meer hahhaha

        /  
   1. Sandra

    en je hebt een stem terug!
    bedankt!

      /  
 78. Jean-Paul Emmelot

  Hallo Gwen is door haar stemmen heen. Morgen weer met vrolijke zin verder. Welterusten allemaal en tot morgen.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

    /  
  1. Sandra

   Welterusten en slaap lekker en tot morgen ;-)

     /  
  2. tante van luna en lotus

   jean paul… morgen ben je de eerste.. beloofd! Krijg je een stem van Luna via lotus, oh hoe moeilijk kan ik het mezelf maken, maar echt kan het nu al ooit niet meer volgen…..verslavend!!!!
   groetjes Tamara. Truste

     /  
 79. sanne

  bedankt voor degene die DINA een stem hebben geven, uiteraard heeft dina terug gestemd. Echter heb nog 5 stemmen te geven,WIE GEEFT TERUG EN STEM OP MIJN PRINCESEJE dina

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

  Dikke kus baby Dina

    /  
  1. marjolein

   dina, krijgt enkele stemmen van mij, zal even duren, want netwerk is traag.

   mail me anders even dan kan ik je het juiste aantal geven.
   [email protected]

     /  
   1. Jolanda

    stem 119 is van mij

      /  
   1. Jolanda

    Duncan heeft een stem van Kevin!

      /  
 80. Sandra

  En ik heb gestemd!
  Stem je terug?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/19780
  Ps als je inetresse hebt kunnen we elkaar misschien met 7 stemmen per dag helpen?

    /  
   1. Sandra

    En silvan heeft er een stem voor terug ;-) thanks!!

      /  
  1. Sandra

   Dit bericht is dus bedoeld voor Jolanda …hihi muts ben ik ook

     /  
  2. Jolanda

   ja ik heb wel interesse,maar ik heb geen 7 emailadressen…. wel 4. Hoe kom jij aan 7?

     /  
   1. Sandra

    Groot gezin ;-)

      /  
    1. Jolanda

     oke! haha ik kan je elke dag 4 stemmen geven… Dan in ruil voor 4 stemmen terug elke dag?

       /  
     1. Jolanda

      Ik heb in ieder geval net gestemd op je kindje!

        /  
     2. Sandra

      Ja dat is prima!
      Zet je hier nog even een keer je link neer? dan kan ik hem in mijn favorieten zetten.
      Vanaf morgen geven we elkaar dan elke dag 4 stemmen ;-)
      http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

        /  
 81. Sandra

  @ mama van Ashley…
  Dus wij helpen elkaar vanaf morgen met 7 stemmen per dag?
  Dan kan ik haar in mijn favorieten zetten ;-)
  Groetjes sandra

    /  
  1. Mamma van Ashley

   Jaaaa…ik had jouw gegevens al genoteerd ;)
   Komt goed! :) :) Thanx!

     /  
 82. sanne

  Dina heeft terug gestemd op Ashley je heb van ons stem 100

    /  
  1. Jolanda

   Heb terug gestemd!

     /  
 83. sanne

  marleen, mama van rosanne

  Dina heeft je stem 83 geven

    /  
 84. Rianne

  Iemand die nog op Sylvan kan stemmen? Kan nog wat stemmen teruggeven met extra emailadressen van familie ;)
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
  1. Els

   Stem 122 is van Duncan.

     /  
   1. Els

    Luciano staat op 111. Dank je wel!

      /  
   1. Els

    Bo staat op 149. Dank je wel voor je stem.

      /  
 85. Sanne

  Hoi allemaal!

  Ik heb nog wat stemmen over voor vandaag!
  Wanneer je op mijn lachebekkie stemt, stem ik meteen terug!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/19335

    /  
   1. Sanne

    Sylvan heeft stem 124 van Thomas!

      /  
   1. Sanne

    Ashley heeft stem 102 van Thomas!

      /  
   1. Sanne

    Rosanne heeft stem 85 van Thomas!

      /  
 86. Sandra

  @ Rianne: heb je interesse om 7 stemmen per dag uit te wisselen?
  groetjes sandra.
  en ps heb net weer een stem gegeven ;-)
  http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

    /  
  1. Danielle

   Goh we kwamen tegelijk met de oproep hahaha
   Maar gezellig als Rianne er ook bij komt of misschien nog
   iemand anders, scheelt enorm veel tijd!

     /  
   1. Sandra

    Ja als je al je overige stemmen op deze manier met elkaar kunt delen of je ook niet de hele tijd oproepjes te plaatsn hihi.
    Dan ben je echt zo klaar ;-)

      /  
  2. Rianne

   Wel intresse, maar ik weet niet of ik elke dag achter een pc kan zitten! ;)
   Ik schrijf je link op en doe mijn best. ZOu je anders emailadres kunnen geven, dan kan ik je melden wanneer ik heb gestemd, want hier vindt ik het soms onoverzichtelijk ;)
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

     /  
    1. Danielle

     Sandra heb die van jou ook genoteerd kunnen wij ook ff melden wanneer we gestemd hebben

       /  
   1. Danielle

    mijn email is [email protected] is misschien wel een goed idee zo

      /  
  1. tante van luna en lotus

   als je wil heb je er morgenvroeg 6 bij!! kan je de nummers doorsturen……groetjes Tamara

     /  
  2. marjolein

   hoi danielle,,

   ik zag je oproep, ik wil je gerust helpen.
   zie ook mijn oproep om stemmen te geven

   mail me [email protected]

   groetjes Marjolein

     /  
   1. Danielle

    ik mail je zo oke

      /  
  1. Els

   Dank je wel. Stem erbij van Duncan voor Ashley!

     /  
 87. tante van luna en lotus

  Meiden tot morgen… zie door de bomen het bos niet meer..haha
  verslavend!!!! Allemaal bedankt voor de stemmen en tot morgen!
  Groetjes Tamara

    /  
 88. Jolanda

  Hoi Mamma van Asley, Ik las dat jij ook een aantal stemmen hebt weg te geven? Zullen wij elke dag 4 stemmen uitwisselen?

    /  
  1. marjolein

   jolanda, ik wil je ook helpen om elke dag wat meer stemmen te krijgen. ik heb alle adressen van familie en vrienden (dit omdat ze er niet doorheen kwamen overdag) en bezit er aardig wat.

   mail me [email protected]

   de moeder van ashley doet ook mee.

   groetjes marjolein

     /  
   1. tante van luna en lotus

    hoi marjolein, kan je morgenvroeg 6 stemmen bij geven ,
    stemnummers geef ik je ook door! Hoor het wel… groetjes tamara

      /  
    1. Sandra

     @ mama van Ashley: ik weet even niet meer of wij nu een deal hadden met elkaar te helpen met 7 stemmen?
     Kun je dat even bevestigen of niet? thanks en
     Tante van Luna en Lotus: ook interesse om 7 stemmen per dag uit te wisselen met mij?
     laat het dan even weten..
     groetjes sandra

       /  
  2. Mamma van Ashley

   Hoi Jolanda,

   prima! Graag zelfs :) ! Ik heb net al even op je gestemd, we gaan gelijk op met 103 stemmen ;) .

   http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

     /  
   1. Jolanda

    Ik heb ook op jou gestemd! Elke dag dus 4 stemmen uitwisselen?
    Ik noteer je nummer.

      /  
 89. marjolein

  ik heb nog 8 stemmen te geven.
  wie maak ik er blij mee.

  groetjes marjolein

    /  
 90. Rianne

  @Sandra, ik heb je net al een mail gestuurd.
  @Danielle ik schrijf jou email ook op en mail je zo even met mijn adres. Kunnen we laten weten wanneer we gestemd hebben ;)
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
  1. Sandra

   Ok ik ga hem nu even lezen ;-)

     /  
 91. bianca

  Ik moeder van Evan die inmiddels in de top 25 staat, heb met heel veel moeite deze stemmen gehaald ik heb iedereen die ik ken om me heen om e-mails gevraagd en alle stemcodes van hun opgeschreven, ook heb ik actie gevoerd om op mijn kind te stemmen, dus ja je kan het fraude noemen maar het is de enige manier om te winnen. ik ben er aardig wat uren per dag mee bezig maar alleen op die manier maak je kans.
  Maar fraude pleeg ik in ieder geval niet.

    /  
  1. Sandra

   Waar komt dit nu weer in 1 x vandaan?
   Wij zijn hier gewoon elkaar aan het helpen en dan begint dit gedoe weer.
   Waarom hebben jullie zo de behoefte in de verdediging te schieten?
   Laat de mensen hier op deze site gewoon hun ding doen en doen jullie je eigen ding.
   dan hebben we ook geen last van elkaar.
   Als jij het allemaal fair doet waar maak jij je dan druk over wat andere mensen denken????

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Volgens mij schiet je hier weinig mee op, als je zelf alle stemcodes invoert, want dan is het allemaal met hetzelfde IP-adres….lees de spelregels er maar eens op na. Dus ik dnek dat die top 25 er nog wel eens heel anders uit kan gaan zien…

      /  
    1. Maikel

     Dat zou niet zo netjes zijn, want als mensen op het werk hebben gevraagd om te stemmen, gaan die stemmen ook niet door!

     Op het werk ga je namelijk allemaal met hetzelfde IP-adres naar buiten :(

       /  
     1. Mamma van Ashley

      Tja…die mensen moeten ook werken en niet stemmen, dat moeten ze thuis doen…;) Zo heb ik in ieder geval de spelregels begrepen, maar ik kan het ook mis hebben natuurlijk

        /  
    2. klaaske

     Gaat om het Email adres en niet het IP adres.
     Als je zelf meerdere email adres hebt kun je daar mee stemmen had ik net gelezen. Internet helemaal afluiten met alle programmas en dan weer op starten ga de site op en je word gevraagd naar je code en adres dus…………idd dat kan.

       /  
   2. tante van luna en lotus

    precies…zo denk ik nu ook…wij zitten oooook uren en uren op de site voor misschien 20 a 30 stemmen…zullen wij ook eens ff in de top 25 komen……..en ons bij jullie gaan verdedigen….Why???????

      /  
  1. Danielle

   Thnx Keano heeft er ook weer een stem bij

     /  
 92. Jolanda

  ojee wat een hoop reacties te lezen! haha
  Ik kan elke dag 4 stemmen uitwisselen
  laat even je email adres achter, dan mail ik je!

    /  
  1. Els

   Hoi Jolanda, mijn mail adres is [email protected]. Heb zelf ook meerdere stemmen. Groetjes, Els

     /  
    1. Danielle

     Mijn email is
     [email protected]
     Ik zie je mail wel verschijnen
     Leuk dat we nu op deze manier verder gaan, scheelt echt veel tijd!!

       /  
 93. Rianne

  Wacht iemand misschien nog op een stem terug van Sylvan? Even overzicht kwijt en wil natuurlijk niet alleen maar stemmen ontvangen.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
 94. Sandra

  @ mama van Ashley: hadden wij nu eigenlijk een deal gesloten voor te stemmen voor elkaar met 7 stemmen? Ik weet het even niet meer..
  anders kun je me ook even mailen: [email protected]

  En @ tante van Luna en Lotus: misschien ook interesse om 7 stemmen per dag uit te wisselen?
  Zie emailadres hierboven ;-)

    /  
  1. Mamma van Ashley

   hihi, ik ben soms zelf het overzicht ook kwijt hoor. ;)
   Maar het klopt, ik heb dat toegezegd en zal mijn best er voor doen. Had jouw e-mailadres al genoteerd. Ik mail je zodra ik gestemd heb, dan heb je ook direct mijn e-mailadres

     /  
   1. Sandra

    Hahaha… ja vandaar dat ik het nog even navraag.
    Je wilt het natuurlijk wel allemaal goed doen haha.
    dat is prima dan zie ik tegemoed!
    Groetjes sandra

      /  
  1. klaaske

   @ Sandra elano heeft net gestemd. ;)

     /  
 95. Danielle

  Het word wel gezellig hier he! Straks staan we allemaal in de top 25!!!
  Ik heb er in ieder geval nu meer lol aan dan aan het begin van de week.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/9854
  O ja en ik heb ook nog stemmen over zo laat op de avond

    /  
  1. Sandra

   Ja zo is het stuk makkelijker ook als je elkaar kunt helpen.
   en wat hier zo leuk is: we gunnen het elkaar ook gewoon!
   Ik heb er nu inderdaad ook een hoop meer plezier in nu ik niet meer let op die top 25 en met zo weinig stemmen.
   Je ziet het nu in ieder geval oplopen en ook nog op zo;n leuke manier!

     /  
   1. Danielle

    Amara heeft er weer een stem bij hoor!

      /  
 96. Rianne

  Ik ben opnieuw ingelogd! Laat even een link achter en ik zal kijken of ik nog een stem kan uitbrengen.
  Verwacht wel een stem terug, haha
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
 97. Els

  @Jolanda: Voor vandaag alvast nog 1 extra stem erbij. Morgen begin ik met de 4 in totaal. Ben nu namelijk overzicht een beetje kwijt..
  http://www.blijstebaby.nl/foto/11018

    /  
 98. Mamma van Ashley

  We laten ons niet gek maken door fanatiekelingen die zelf urenlang per dag stemcodes in zitten te vullen op hetzelfde IP-adres….die worden er later (als Pampers zich aan de speregels houdt) toch uitgefilterd…dus we gaan vrolijk door, op naar de top 25! :)

    /  
 99. Sandra

  Zo luitjes…ik houd het voor gezien voor vandaag.
  Ik ga lekker in mijn nestje liggen.
  Welterusten allemaal en tot morgen!
  Ik kan nog met 3 personen 7 stemmen per dag uitwisselen.
  Bij interesse kun je mailen naar: [email protected]
  Fijne avond en succes nog allemaal!
  Groetjes Sandra

    /  
 100. Mama Van Anissa

  Mandy
  Lizzy (dank je wel,de jouwe zit er ook snoezig bij hihi!!)
  elfo
  klaaske
  silvia
  jean -paul Emmelot

  heel erg bedankt allemaal en natuurlijk hebbe jullie stem terug van ons!!

    /  
 101. elfo

  de side gaat best langzaam,vinden jullie niet?
  heeft iemand nog stemmen over voor AMARA?
  ik stem terug!
  alavast bedankt!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/3363

    /  
 102. Jolanda

  Hoi mama van Asley,
  heb je mijn email ontvangen?
  Groetjes Jolanda

    /  
 103. Mamma van Ashley

  @Jolanda,

  bedankt voor je e-mail, hij is goed aangekomen! Ik meld je als ik gestemd heb!

    /  
   1. Sylvie

    Stem 130 van Thomas

      /  
   1. Sylvie

    Stem 119 van Thomas!

      /  
   1. Sylvie

    Stem 70 van Thomas!

      /  
 104. Danielle

  Nou dames is ga ook slapen pfff wat een gezellige boel hier
  Als er nog meer zijn die morgen meerdere stemmen willen uitwisselen dan mail me maar [email protected]

  Slaap lekker doei doei

    /  
 105. mariska, mama van Ferre

  Op de valreep nog 10 stemmen voor de liefhebbers…

    /  
   1. mariska, mama van Ferre

    Kan het zijn dat wij vanochtend al op elkaar gestemd hebben? Maar ik heb nu een nieuwe stemcode, dus net een stem achter gelaten!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/21059

      /  
    1. Rianne

     Ja, dat klopt! Maar heb ook even met een andere code op Ferre gestemd, nr 71! Bedankt voor jou stem.

       /  
    1. Jolanda

     Stem 72 is van mij!

       /  
   1. mariska, mama van Ferre

    Stem 106 voor Ashley van Ferre! (of was het nou 107? ben niet meer zo scherp zo laat op de avond…)http://www.blijstebaby.nl/foto/21059

      /  
  1. mariska, mama van Ferre

   is al gebeurd, zie een stukje hierboven, 22:58.

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Oeps…sorry! Zie soms door de bomen het bos niet meer..;) Bedankt!

      /  
    1. mariska, mama van Ferre

     Maakt niet uit hoor!

       /  
 106. Els

  pff.. Vind het ook wel weer mooi geweest voor vandaag.
  Als er nog iemand is die morgen meerdere stemmen wil uitwisselen mail me dan op [email protected].
  Succes nog!

    /  
 107. elfo

  jammer,zeg!zo leuk hier maar mijn 10 stemmen zijn al op tot morgen ochtend.
  als je toch wil stemmen : http://www.blijstebaby.nl/foto/3363
  morgen zal ik weer doorgaan met het stemmen op jullie kindjes.
  fijne avond en niet AMARA vergeten,hehehe

    /  
 108. marian

  heeft iemand nog een stem over voor mijn kleinkindje Lieke uit Dongen? http://www.blijstebaby.nl/foto/11246
  Ze staat nu op 52 stemmen.
  Laat hetme weten, en je krijgt een stem terug natuurlijk!

    /  
   1. Nicky

    thanks!
    1 terug voor sylvan!

      /  
  1. Nicky

   stem 62 van mij…stem je terug? thanks

     /  
 109. Rianne

  Nou dames, ik hou het voor vandaag voor gezien!
  Iedereen maar weer bedankt voor de stemmen en succes nog!
  mama van Sylvan http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
 110. marian

  Leuk is dit! zo gaat het tenminste een beetje sneller!
  Ferre nr 21059 heeft nu 74 stemmen
  Ashley nr. 20895 heeft nu 108 stemmen
  Sylvan nr. 14556 heeft nu 134 stemmen
  Melina nr. 19694 heeft nu 70 stemmen

  Iedereen hartstikke bedankt!

    /  
  1. Karin

   Bedankt, morgen weer?

     /  
   1. marian

    okee Karin; morgen weer!

      /  
 111. Nicky

  Mensen ik ga slapen.
  Mochten jullie nog willen stemmen op mijn zoon http://www.blijstebaby.nl/foto/2217
  mail me dan als je gestemd hebt en welk nummer dan krijg je morgenvroeg gelijk een stem terug…niet vergeten de link van je kindje te mailen dan ;)
  mail naar [email protected]

    /  
 112. Marc

  Ik zelf denk dat pampers een hele andere opzet had moeten gebruiken.
  Als ze ervoor hadden gekozen dat elke inschrijving enkel met het inschrijf e-mail kon stemmen op 10 baby’s, maar NIET op zichzelf, dan was er zeker een eerlijke winnaar uitgekomen… ;)

  Dan had je dit gezeik ook allemaal niet gehad!!

  Maargoed, het is niet anders…..

  Nog een stem over?

  http://www.blijstebaby.nl/foto/8911

    /  
  1. Karin

   Mee eens.
   Stem 1427 voor Beau.
   Melina heeft er pas 70, dus wil je haar een stemmetje teruggeven?
   Meer dan 1 mag ook :-) .
   http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

     /  
   1. Marc

    Stem 71 van mij (terug) ;)

    Thanks!!

      /  
 113. marian

  ik hebnog enkele stemmen over,
  wie kan er nog een gebruiken?
  wel terugstemmen natuurlijk!

  http://www.blijstebaby.nl/foto/11246 lieke uit dongen

    /  
  1. marian

   Sanne; Dina heeft van mij haar 64e stem
   Wat een lachebekkie!
   Morgen weer?

     /  
  1. Sylvie

   Thomas heeft teruggestemd!
   Tot morgen!

     /  
   1. marian

    okee Sylvie; tot morgen!

      /  
 114. sanne

  ik ga slapen voor degene die morgen weer stemmen willen ruilen

  mail dan [email protected]

  en voor degene die nu hun stem kwijt moeten stem dan op

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

  mail ff dat je gestemd en je krijgt zeker stemmen terug

  kus Baby Dina

    /  
 115. Martijn

  Het wordt steeds gekker met de actie:

  Hoezo verloopt het nu eerlijk??? Mensen het is nu 0:30 uur en de nummer 1 heeft nu al 128 stemmen gehad!! Dat is dus ruim 4 stemmen per minuut en 1 stem in 15 seconden… Dit is echt niet meer normaal. Volgens Pampers moet het nu eerlijk verlopen en kan er niet meer gefraudeerd worden. Elke keer als ik nu bij deze foto de pagina herlaadt staan er minmaal 5 stemmen bij!?!?!?! Hier wordt dus echt gebruik gemaakt van een stemcomputer ofzo.

  Gelukkig gaat het met de petitie ook steeds beter!! We zijn inmiddels de 200 personen gepasseerd (dat zijn er ook 100 op een dag, misschien ook verdact voor sommigen hahaha) Dit geeft alleen maar aan hoeveel mensen het er niet mee eens zijn…

  http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby/

    /  
 116. Stefan

  Dit volgende e-mail bericht heb ik zojuist naar Blijste Baby verzonden toen ik vanaf 00:00 vandaag Deylian in de gaten hield die op nummer 1 staat van de Blijste Baby verkiezing en zag tot mijn stomme verbazing dat vanaf 00:00 hij er meer dan 40 stemmen per 10 minuten bij krijgt het is nu 00:41 en hij heeft er maarliefst 190 !!! bijgekregen vanaf 00:00 en het loopt gewoon door kijk zelf maar ik zie hem nu gewoon over de 200 gaan en het is nu 00:44 hieronder mijn e-mail naar Blijste Baby:

  Geachte heer/ mevrouw,
  ik ben even aan het kijken wat er gebeurd met de stemmen vanaf 00:00 uur vandaag op zondag 8 augustus en het valt me op dat Deylian die nu op nummer 1 staat met over de 1800 stemmen er per 10 minuten maarliefst 40 stemmen bij krijgt het is nu 00:30 en hij heeft er al 116 stemmen bij gekregen vandaag, dit kan natuurlijk nooit zo zijn hier zit een stemcomputer achter dat kan niet anders.
  Jullie moeten maar eens heel snel gaan kijken wat er ’s-nachts om 00:00 gebeurd want hij staat nu alweer op 131 stemmen en het is nu 00:31 knap he !!!! Eerlijke wedstrijd.
  Stop er maar mee want dit is natuurlijk erg slechte reclame.
  Er zijn er nog meer in de top 25 die vanaf 00:00 al wel erg veel stemmen krijgen.
  Ik verzend nu dit bericht en Deylian heeft maarliefst 149 stemmen en stemmen blijven gewoon oplopen !!!

  Met vriendelijke groet,

  Stefan

  !!! Let op ik heb de Hyves pagina gevonden van de vermoedelijke vader van Deylian de nummer 1 van de wedstrijd op dit moment, hij heet Roger Heykoop.

  Hij had om 01:00 maar liefst 265 stemmen gekregen ik zie dat hij maarliefst 55 Hyves vrienden heeft dus zal hij er inderdaad wel iets anders op moeten verzinnen om stemmen te krijgen wie wil er met zo iemand nog vrienden zijn !!!!!

    /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Het linkje naar de Hyves-pagina heb ik verwijderd. Mensen die dat willen kunnen zelf naar hem op zoek gaan op Hyves. Het is nog niet bewezen dat er iets niet klopt (al is het wel heel verdacht, dat ben ik helemaal met je eens). Als blijkt dat er echt wordt gefraudeerd dan is het de taak van Pampers om deze persoon uit de wedstrijd te halen. En geloof me .. dit is zo verdacht dat dat echt wel gaat gebeuren! Alleen doen ze dat niet meteen. Ze zullen even afwachten en iemand nog even door laten gaan met het frauderen zodat ze voldoende bewijs hebben. Op een gegeven moment wordt iemand die het op zo’n grove manier oneerlijk speelt echt wel gediskwalificeerd. Of er worden op z’n minst stemmen in mindering gebracht. Het vervelend is alleen dat hierdoor mensen gedemotiveerd raken. Ze denken: zo kan ik nooit winnen! En dat is natuurlijk ook zo .. Maar probeer er gewoon lol aan te blijven houden. En vertrouw erop dat grof misbruik echt zal worden afgestraft. Heb geduld. Over een paar dagen is de top 25 misschien wel compleet gescreend!

     /  
   1. jannie

    Kan je dan ook zo vriendelijk zijn om de link van de ouders van de kindjes uit Drenthe te verwijderen en de namen van de kids die volgens mensen fraude plegen. Sommige namen zijn vrij uniek en op internet zijn dingen over 20 jaar nog terug te vinden en dat kan echt niet. Het is dat jullie echt belachelijke info willen om een klacht in te kunnen dienen, anders zou ik dat doen. Sommige dingen gaan echt te ver hoor. Mocht er al gefraudeerd worden (neem toch aan dat pampers daar inmiddels wel achter is) dan hebben de kids daar niets mee te maken en het is aan pampers om dat op te lossen en links naar hyves en namen neerzetten is echt belachelijk, als ik de meneer was waar hier over gesproken wordt, dan diende ik een klacht in en liet ik alles verwijderen, desnoods via een advocaat.

      /  
 117. mel

  ik wou op mij baby stemmen rond 24:00 op zaterdag avond (7/8/2010), daarvoor heb ik ff de top 25 gekeken.
  No surprise; baby DEYLIAN heeft al 265 stemmen op 00:54 uur op zondag. Dat kan echter niet!!!

  Alleen jury moet kiezen!!

    /  
 118. Stefan

  Mijn bovenstaand bericht is nu ook doorgestuurd naar de redactie van RTL Boulevard !!! Hopen dat die er iets mee gaan doen want Pampers reageert niet.

    /  
 119. kzieniks

  Zojuist onderstaande mail verstuurd naar blijste baby, pampers en P&G:

  Beste LS.

  Wij doen met onze dochter mee aan de zoektocht naar de blijste baby van Nederland. Los van de problemen met de site sinds de lancering ( wat niet meer echt van deze tijd is ) lijken er soms vreemde situaties te zijn.

  In de bijlage heb ik een screenshot toegevoegd van de baby die nu op nummer 1 staat. Vanaf 00.00 zijn er in 52 minuten 250 stemmen bij gekomen wat neer komt op ongeveer 1 stem per 20 seconden. Gezien het tijdstip van de stemmen, en de snelheid van de website, lijkt het mij bijzonder onwaarschijnlijk dat deze persoon zoveel verschillende mensen klaar heeft zitten om te stemmen. Ook al zijn er een aantal mensen met meerdere emailadressen is het bijna onmogelijk zoveel stemmen te vergaren, cookies dienen verwijderd te worden voor een andere combinatie emailaders/stemcode kan worden opgevoerd.

  Ik ben erg benieuwd hoe dit kan en of dit op een eerlijke manier gebeurd. Hierbij neem ik aan dat jullie ip adressen in combinatie met emailadressen en stemcodes registreren in de backend van het systeem. Na een analyse van deze gegevens moet het duidelijk zijn of het eerlijk is of dat er door middel van gaten in de website misbruik worden gemaakt.

  Kunnen deze gegevens ook opgevraagd worden? En zijn bezoekers statistieken ook beschikbaar?

  Als ouder die veel mensen ronselt om op onze dochter te stemmen voelt dit een beetje als vechten tegen de bierkaai. Ik hoop dan ook een sluitend en bevredigend antwoord van u te ontvangen.

  Met sportieve groet

    /  
  1. Lisa

   goed zo, top mailtje

     /  
 120. Stefan

  Waar komen Dyon en Niek uit Erica plotseling vandaan staan nu op de 2e en 3e plaats met allebij bijna 390 stemmen erbij sinds vandaag 00:00 en het is nu 01:49 vreemd zeg !!!!!!!
  Ze hebben allebei totaal bijna 1900 punten.
  Denken die ouders dat ze hier echt mee gaan winnen na al die reacties die op diverse forums staan….blijkbaar zijn ze zo dom.
  Wie krijgt er nu ‘s-nachts tussen 00:00 en 02:00 400 stemmen in de vakantie periode nog wel dat half nederland in het buitenland zit !!

  Wedstrijd is op deze manier niet meer leuk.
  Het idee van Pampers is super het pakt alleen verkeerd uit is wel jammer. Als ze er nu zelf ook nog maar iets aan gaan doen !!!!

    /  
  1. tante van luna en lotus

   ja maar er verschijnen er ook af en toe hier op de site….voelen nattigheid, en komen ons dan ff vertellen dat ze het zoooo eerlijk doen, veel vrienden, kennissen etc. BULSHIT, hebben wij ook!!!
   Ben nu iedere dag actief bezig voor stemmen, ook vrienden,collegas,ooms tantes, iedereen doet mee en we hebben 180 stemmen nu, lijkt mij normaler dan over de 1000!!!!

     /  
 121. R. Leow

  Ej stefan, het is niet leuk idd. Moet zelf ook veel moeite doen voor een paar stemmen. Heb zer zelf maar 24 stemmen vergaard tot nu toe voor me dochtertje. Dit is zij: http://www.blijstebaby.nl/foto/20241

  Als dit zo doorgaat hebben zij eind van deze maand wel meer dan 6000 stemmen ofzo. Pampers moet zeker zo spoedig mogelijk een onderzoek instellen naar deze fraude en dat het in de toekomst zoiets niet meer mag gebeuren.

    /  
 122. tante van luna en lotus

  Hai danielle en sandra, zie mail!!! groetjes tamara

    /  
 123. silvia

  vanmorgen Siddharth (top 25) heeft al 574 stemmen binnen!

    /  
  1. tante van luna en lotus

   kan gewoon niet! Ten 1ste is het vakantie,weekend. Geloof echt niet dat al je collegas etc iedere dag voor je stemmen! En dan iedere dag 500 of zo…Duh….

     /  
   1. Stefan

    Ja en nog mooier dat al je collega’s ook nog eens ‘s-nachts stemmen tussen oo:oo en 02:00 !!! (hoef ik aan mijn collega’s niet te vragen)

      /  
 124. silvia

  ..Sara vroeg wakker..slaapt weer nu.
  Dus stemmen in aanbieding!
  Stem je terug?

  http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

  Groetjes
  mama van Sara

    /  
   1. silvia

    Goedemorgen to you!
    En Lotus heeft 180..van Sara!
    Groetjes en bedankt

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Silvia Goeie morgen Gwem heeft vanmorgen gestemd no 112-113-114-115 Heb je ook stemmen over Groet
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. silvia

    Hallo JP,
    Gwem 231 van Sara!
    Groetjes

      /  
 125. mariska, mama van Ferre

  Goedemorgen, ik meld me ook weer op deze druilerige zondagochtend…zijn er nog mensen om stemmen mee uit te wisselen?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/21059

    /  
  1. silvia

   Ferre heeft haar 80e stem!
   Groetjes

     /  
    1. mariska, mama van Ferre

     Stem erbij!

       /  
   1. mariska, mama van Ferre

    ehm, Ferre is een jongetje ;-) geeft niks hoor, gebeurt vaker…

      /  
 126. sanne

  Hllo allemaal wordt eens wakkker!

  De vader van Deylian heeft informatica gestudeert en werk in de IT niet echt wonderlijk dat deze persoon weet hoe je het systeem kunt manipuleren en aan de snelheid van zijn stemmen kan alleen een computer het evenaaren. NOU pampers veel succes met het uithalen van alle rotappel !

  Sorry roger maar ik vind je zielig/misselijk de manier hoe jij dit speelt

    /  
  1. Lisa

   bah, wat een rotstreek. En later doet baby papa gewoon na, want valsspelen mag tenslotte in huize Heykoop

     /  
  1. mariska, mama van Ferre

   stem 66 voor Dina!

     /  
    1. mariska, mama van Ferre

     stem 187 voor Lotus van Ferre!

       /  
  1. tante van luna en lotus

   goodmorning! Gwen stem228….van lotus!
   http:/www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
    1. tante van luna en lotus

     DankU!

       /  
 127. Lisa

  je bent gewoon een schofterige ouder als je fraudeerd. Wat moet er wel niet van die kindjes worden als het maar normaal word gevonden om vals te spelen. Mijn blije baby heeft 6 stemmen, met liefde gegeven maar ik kap ermee. Ik boycot deze hele NEP verkiezing.

    /  
   1. klaaske

    123 voor Ashley van Elano :D

      /  
   2. tante van luna en lotus

    Hai mama van Ashley! zoals beloofd heb je vanmorgen van mij
    stem 109,110,111,112,113 en 114 gehad!Groetjes Tamara

      /  
    1. Mamma van Ashley

     Hoi Tamara,

     sorry! ik zie soms nog steeds door de bomen het bos niet meer. Maar ik ga gelijk jouw gegevens noteren, dan stem ik vandag nog even vaker op je terug. We houden het eerlijk ;)

       /  
     1. tante van luna en lotus

      Fijn!

        /  
     1. tante van luna en lotus

      hihi, huhh snap het niet? ja heb elano nr 108 gegeven…heb je ook een stem voor lotus? http://www.blijstebaby.nl/foto/14573
      groetjes

        /  
   3. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Mama Van Ashley Kan je meer stemmen geven??
    Geef het aantal even door. Ik heb ook meerdere mailadressen.
    1 stem heb je al gehad geef maar door hoeveel.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

      /  
  1. Lizzy

   Stem 115 is van mij, stem je even terug?
   Groeten Lizzy

   http:/www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
   1. Nicky

    dank je…107 is van ons!

      /  
   1. Nicky

    stem 159 voor Sylvan erbij!

      /  
  1. Mamma van Ashley

   Hoi Nicky,

   had toevallig al op je gestemd. Wist alleen niet meer wie nu de moeder was…;) Dus kon het niet laten weten. Stem je nog even terug? Bednakt!

   http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

     /  
   1. Nicky

    oh wat grappig kwam je keamon zijn foto gewoon tegen dan?
    ashley heeft ook een stem erbij!

      /  
   1. Nicky

    thanks…195 voor lotus erbij!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     Sylvan…160!
     van lotus

       /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Nicky 129 is van Gwen uit Vleuten.Heb je ook meerdere mail- adressen geef het aantal door dan kunnen we ruilen.
   Groet
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Nicky

    259 voor gwen erbij….
    wil best ruilen maar het lijkt net of ik geen mailadres kan plaatsen hier?

      /  
   1. klaaske

    #87 van Elano :D terug

      /  
   1. Sylvie

    Stem 111 is van Thomas!

      /  
   1. Sylvie

    Stem erbij van Thomas!

      /  
   1. Nicky

    dat was ik ;)

      /  
   2. Sylvie

    Teruggestemd!

      /  
   3. Lizzy

    info voor tante van Luna en Lotus….Martijn is hier haha

      /  
    1. tante van luna en lotus

     hihi

       /  
   1. Sylvie

    Stem 86 van Thomas!

      /  
   1. Sylvie

    Stem 255 is van Thomas!

      /  
   1. Sylvie

    Stem 166 van Thomas!

      /  
  1. Nicky

   wat een lekker koppie!
   stem 88 erbij!

     /  
 128. Annemiek

  Heb ook nog een heel stel stemmen in de aanbieding,wie wil er ruilen?
  We halen de top nooooooit,maar voor de eer zullen we maar zeggen ;-)

  Mijn Svennie boy kan er nog wel paar stemmen bij gebruiken:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/20701

    /  
   1. Sandra

    En stem 145 is van ons.
    als je interesse hebt om uit te wisselen mail dan even naar: [email protected] ;-)

      /  
    1. tante van luna en lotus

     Goedemorgen Sandra! heb je je mail gekeken?
     luciano heeft vanochtend stem 114,115,116,117,118 en 119 gekregen!
     Van Lotus http://www.blijstebaby.nl/foto/14573
     Jeetje wat een bedrijf!!!!! Lachu

       /  
   1. Annemiek

    Leuk koppie,Elano heeft er eentje terug!

      /  
   1. Annemiek

    Sara heeft er ook eentje bij,129 of 130 geloof ik

      /  
   1. Annemiek

    grappige foto,ook eentje erbij van Svennie

      /  
    1. Nicky

     Dank je wel :)

       /  
 129. Liesbeth Kombrink Auteur

  Goedemorgen iedereen,gezellig hier! Nieuwe morgen, nieuwe kansen. Ik heb weer 10 stemmen in de aanbieding. Lieke uit Dongen heeft mijn stem al gehad. Dus nog negen te gaan ..

    /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Elano heeft er een stem bij! Wat een knapperd! Ik heb geen linkje. Ben de beheerder van deze website. Mijn zoontje is net te oud om mee te doen. Eerst vond ik dat jammer maar achteraf (gezien alle stemellende) ben ik blij dat ik niet meedoe. Ik zou net zo fanatiek zijn en dus heel boos zijn geworden. Ik ben zelfs plaatsvervangend boos, vandaar dat ik er een paar artikeltjes over geschreven heb. Ik vind het heel leuk dat er zo massaal op gereageerd wordt en dat er hier gezellig stemmen worden uitgewisseld.

      /  
  1. Sandra

   Onze Luciano kan er altijd wel 1 gebruiken hihi

   http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

   Goeiemorgen!
   Is er misschien een mogelijkheid om een “stemtopic “te opeoen?
   Of ben ik nu heel brutaal ? :P
   haha

     /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Hoi Sandra, heb ik aan zitten denken. Maar mensen reageren toch ook allemaal off-topic op de berichten die ik over de wedstrijd schrijf. Dan gaat iemand daar toch weer z’n linkje dumpen en daar reageert iedereen dan weer overheen. Het is echt retedruk .. dan zou ik overal die linkjes weer moeten gaan verwijderen om het zuiver te houden. En da’s ook weer niet eerlijk voor de mensen die moeite doen om te reageren en een linkje achter te laten. Snap je .. maar misschien dat ik het een dezer dagen wel ga doen!

    Enne .. Luciano heeft er een stem bij!

      /  
    1. Nicky

     oh dank je wel haha…170 van ons erbij voor luciano!

       /  
  2. marian

   bedankt namens lieke uit dongen!
   foto 11246

     /  
   1. Nicky

    117 van ons ;)

      /  
    1. klaaske

     131 van Elano voor Sara ;)

       /  
    2. Nicky

     132 vooer sara erbij

       /  
   1. Nicky

    melina heeft een stem erbij!

      /  
   1. Nicky

    stem 78 voor dina van ons erbij!

      /  
     1. Yaisa

      Bedankt, Chayana heeft er ook weer een stem bij!

        /  
   1. Nicky

    ik heb terug gestemd op gwen dat was in dat andere topic…email uitwisselen lukt hier niet?

      /  
 130. Erik van Sprundel

  Onze kleine zoon heeft 17 stemmen eerlijk verkregen:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/10722
  Iedere stem is welkom om deze echte blije baby vooruit te helpen!

    /  
 131. Liesbeth Kombrink Auteur

  Keamon, Sara, Lotus, Melina en Vincent uit Breda hebben er een stem bij!

    /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    @ Klaaske: ik had al op Elano gestemd. Even terug naar boven scrollen. Het gaat zo hard met de reacties!

      /  
    1. klaaske

     ja idd was het ff kwijt haha

       /  
  1. Nicky

   Dank je wel!!

     /  
  2. tante van luna en lotus

   dankU liesbeth

     /  
 132. Liesbeth Kombrink Auteur

  En Chanaya ook weer een stem erbij! Heb er nog twee over nu

    /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Gwen heeft er eentje bij, ze gaat lekker. Stem 260 was van mij. Even iets anders, je linkjes werken niet. Komt omdat er geen spatie zit tussen de punt achter je laatste woord en je link. Ik heb hem hierboven even weggehaald en nu werkt het wel. Ik zag dat het in meerdere berichten fout is gegaan. Let er even op, scheelt je stemmen als mensen niet rechtstreeks door kunnen klikken.

      /  
    1. Jean-Paul Emmelot

     Hallo Liesbeth Thanks ga er extra op letten groet Jean Paul.

       /  
 133. granny van ZIPPER

  IK HEB ONGEVEER 50 STEMMEN PER DAG OVER (IVM STEMCODES VAN FAMILE ENZ.) WIE WIL???

  STEM OP ZIPPER/7106, STUUR JE EMAIL MET BABYFOTONR NAAR [email protected] EN IK STEM GEGARANDEERD OOK OP JOU BABY.

  ALLE EERLIJKE MENSEN HEEL VEEL SUCCES !!! GRANNY VAN ZIPPER

  http://www.blijstebaby.nl/7106 ZIPPER

    /  
 134. Astrid

  Lieve mensen,

  Erg lief dat jullie op mijn neefje Wessel hebben gestemd. Jullie krijgen mijn stem zeker terug!
  Wesseltje kan nog steeds wel stemmen gebruiken: http://www.blijstebaby.nl/foto/17094 !

  Groetjes van tante Astrid

    /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Wessel heeft mijn stem gekregen!

     /  
 135. granny van ZIPPER

  heb zomaar ff tussendoor op Zarah gestemd zij had nog maar 0 stemmen zag haar voorbijkomen bij de fotogalerij foto 7882

    /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Ach gossie, ze heeft er nu twee en dit is het linkje http://www.blijstebaby.nl/foto/7882 Heeft Zipper nog stemmen nodig?

     /  
   1. klaaske

    Zarah nu 3 stemmen ;)

      /  
   2. granny van ZIPPER

    ja zipper kan natuurlijk altijd stemmen gebruiken (wie niet, van de EERLIJKE baby stemmers? haha) heb toevallig een half uur geleden een aanvraag ingediend hier op het forum maar wacht op toestemming?
    heb nl 50 stemmen per dag over dus stem maar op onze blijste ZIPPER http://www.blijstebaby.nl/7106 en ik stem echt terug laat maar weten stuur maar naar [email protected] en op naar de 1500 stemmen hihihihihih

      /  
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

     Wat een geweldige foto van Zipper! Stem erbij voor hem. Je bericht is nu goedgekeurd maar het gaat hier zo snel met reacties dat mensen dat misschien niet meer zien. Zet het er anders nog een keer op. Ik denk dat iedereen wel gebruik wil maken als je 50 stemmen over hebt!

       /  
     1. granny van ZIPPER/7106

      geef ff je “babynr door [email protected] dan stem ik

        /  
     2. granny van ZIPPER/7106

      hoi Liesbeth,
      zit een beetje op het forum te lezen maar begrijp nu dat jij zelf geen familie van een baby bent? wat is jouw rol dan hier op het forum . een soort van vrijwillige helpdesk of zo :) :)(zou wel erg lief zijn maar JEEETJUH wat een tijd en werk ! ik vroeg nl net jouw babyfotonr om even terug te stemmen. nog een fijne “hektische” zondag gewenst .
      groetjuss met een lach Granny van Zipper

        /  
     1. granny van ZIPPER/7106

      HOPPAAAAAH stem 264

        /  
  2. tante van luna en lotus

   ja sneu is dat he, zo heb ik net de eerste 2 stemmen (2mailadres)
   aan cas uit ido hendrik ambacht gegeven! Wat een poepie!

     /  
   1. granny van ZIPPER/7106

    nou ik ook 1 stem hoor voor CAS inderdaad een scheetjuh

      /  
  1. klaaske

   Ik had net al Melina gestemd maar kan niet vinden of je al had gereageerd op mijn bericht.
   Stem je terug op Elano?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

     /  
   1. Karin

    Elano heeft ook al mijn stem gehad.

      /  
    1. Yaisa

     Stem 26 voor Elano komt van kleine Fay! Bedankt!!

       /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Fay Mare heeft er ook weer een stem bij!

      /  
   2. Karin

    Fay Mare heeft stem 87 van Melina.
    Bedankt voor je stem. Zou leuk zijn als Melina vandaag de 100 zou halen :-)
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
   1. Karin

    Stem 215 voor Lotus van Melina.
    Heb je nog een stemmetje terug?
    Zou leuk zijn als ze vandaag de 100 zou halen.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

      /  
 136. Astrid

  Klaaske en Liesbeth, bedankt voor jullie stem! Elano krijgt ook zeker mijn stem.

  http://www.blijstebaby.nl/foto/17094
  Wie heeft er nog een stem voor mijn lieve neefje?

  Tante Astrid

    /  
   1. Yaisa

    Bedankt!! Ferre heeft er ook weer een stem bij!

      /  
   2. Liesbeth Kombrink Auteur

    Ferre, stemmetje erbij!

      /  
    1. Mariska

     Dank je Liesbeth! Heb je al een dagtaak aan het beheren van deze site?

       /  
     1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Ja, lekker druk he! Ben er blij mee dat jullie hier gezellig stemmen uitwisselen. Als ik zelf mee zou doen aan de wedstrijd dan zou ik het ook fijn vinden om ergens ‘gelijkgestemden’ aan te treffen. Maar het kost wel veel tijd. Ik moet natuurlijk ook wel in de gaten houden of mensen niet gaan schelden enzo .. het moet wel leuk blijven!

        /  
    2. Yaisa

     Liesbeth, heb je misschien nog een stem voor Fay. Ik weet dat ik niet terug kan stemmen, maar wel heel erg bedankt natuurlijk! http://www.blijstebaby.nl/foto/19659

       /  
     1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Had dacht ik al op d’r gestemd daarnet .. effe checken .. ja, helaas kan niet meer. Maar ik ga zometeen als m’n stemmen op zijn ook nog inloggen met het e-mail adres van mijn man. Dan kan ik weer opnieuw stemmen.

        /  
     2. Yaisa

      Ik zag het inderdaad al ergens anders staan, af en toe weet ik niet meer waar ik een reactie heb geplaatst :-s! Maar weer enorm bedankt!

        /  
    1. Yaisa

     Bedankt!!

     Wat een fantastische bos met haar!! Sara heeft er een stem bij van ons hoor.

     Groeten!

       /  
 137. sandra

  dit is geen eerlijke blije baby actie er zijn baby die voor vandaag al 600 stemmen hebben dit is gewoon onnmogelijk die ouders van die blije baby maken er misbruik van en ik vind dat die geschorst moeten worden en niet meer mee mogen doen.
  het moet wel eerlijk gaan.
  wie weer er op mijn blije owen baby stemmen?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/8570

    /  
  1. klaaske

   de nummer 1 en 2 hebben op het zelfde moment net zoveel stemmen voor vandaag dus in 1 dag tot nu toe dan hebben ze alle 2 645 stemmen. Ze komen uit het zelfde dorp ook nog!! Het gaat om Dyon en Niek uit Erica! NIET OP STEMMEN DUS!!!!!!

     /  
  2. tante van luna en lotus

   ja en nu ze onraad ruiken af en toe hier op de site komen vertellen
   hoe eerlijk dat ze aan hun stemmen komen….zoveel vrienden,collegas etc….hebben wij ook!!!! maar ik weet bijna zeker dat collegas,vrienden of whatever niet snachts(weekend) allemaal gaan zitten stemmen…No way!

     /  
   1. tante van luna en lotus

    en al helemaal niet iedere dag…..

      /  
     1. tante van luna en lotus

      gestemd op Fay mare….Lotus!

        /  
   2. klaaske

    Ik werk bij defensie dus collega’s zat weet je hoeveel er stemmen? Misschien 10 en zeker geen 75.000 want zoveel collega’s heb ik ongeveer haha
    Ze spelen gewoon vals en ze zijn nog te scheiterig om er voor uit te komen.

      /  
   3. Yaisa

    En met die problemen in de opstartfase zijn er ook aardig wat afgehaakt omdat het zo moeizaam ging, je kunt mij niet vertellen dat al hun vrienden, kennissen en collega’s het maar stug zijn blijven proberen…

      /  
    1. Nicky

     stem 83 voor fay van ons erbij!
     en dank je wel! wij hebben ook ons best gedaan met het bedenken van een stoere naam :)

       /  
  3. Liesbeth Kombrink Auteur

   Owen, stem erbij! Vertrouw er nou maar op dat die fraudeurs echt wel uit de strijd worden gehaald op den duur. Dit soort zaken heeft Pampers echt wel in de gaten. Laat je er niet demotiveren. Stem gewoon gestaag door, wie weet kom je straks toch nog in de top 25.

     /  
   1. klaaske

    Ik stem elke dag door in de hoop dat de valsspelers worden bestraft.
    Moet wel zeggen dat ik ze heb aangeschreven over de nummer 1 en 2 in de lijst. Of iig dat ze daar eens naar moeten kijken. Met die 2 is iets niet pluis. Meer stemmers in 1 ochtend dan inwoners van het dorp volgens mij. Dit dan ook nog voor alle 2 de zelfde aantallen stemmers op precies het zelfde moment. Das dus niet helemaal pluis daar.

      /  
    1. mhelwd

     @ klaaske
     nr 1 en nr 2 van de top 25 zijn broertjes van mekaar daar zijn wij gister achter gekomen toen we ff aan het sneupen waren op hyves dus daarom hebben ze steeds evenveel stemmen. mijn man heeft gister al 3 mailtjes weggestuurd met een screenshot van de nr 1 die in 50 min 250 stemmen kon binnenhalen. zie berichtje van kzieniks om 01.33.
     http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

       /  
     1. Liesbeth Kombrink Auteur

      Inderdaad, gewoon blijven klagen als je vermoedt dat er iets niet klopt. Dan kan Pampers nooit zeggen dat ze er niet op gewezen zijn. Hebben jullie de online petitie al getekend? http://www.ipetitions.com/petition/blijstebaby/

        /  
  1. klaaske

   En weer ee stemmetje terug van Elano :D

     /  
    1. Els

     Gwen heeft nr. 266 van Duncan. Dank je wel!

       /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Duncan +1 (136 nu)

      /  
   2. Mariska

    Stem erbij voor Duncan van Ferre!

      /  
 138. Feride

  ook ik heb de petitie getekend.

  Wel hel zielig voor ouders die op deze manier hun kindje in de spotlights willen zetten, ik heb medelijden met de kindjes van hen – die moeten met het feit leven dat ze opgevoed worden door frauders die niet geloven in hun eigen kindje en dus valsspelen om hun kind door te laten naar de finale… heel zielig…

  Onze vrienden die willen nu al hun kindje van de stemwedstrijd weghalen, waarom? Omdat hun netwerk na 5 dagen proberen de hoop heeft opgegeven met stemmen. Ze kwamen er niet doorheen doordat er fraudeurs op de site te vinden zijn. Als er iemand een stemmetje over heeft : http://www.blijstebaby.nl/foto/6544

  Ze zit pas op 40 stemmen en maakt dus helemaal geen kans meer om te winnen, maar het is zo’n lief meisje en het zou mooi zijn als ze aan het einde van de actie iig 100 stemmetjes heeft :)

    /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Meyra heeft er een stem bij!

     /  
 139. sanne

  we gaan gewoon door of we verliezen of niet ik wi gewoon moeite gedaan hebben (op een eerlijke manier) dus wil je nog stemmen kwijt
  vergeet onze dina niet

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19457

    /  
 140. granny van ZIPPER/7106

  IK HEB nu nog ONGEVEER 30 STEMMEN PER DAG OVER (IVM STEMCODES VAN FAMILE ENZ.) WIE WIL???

  STEM OP ZIPPER/7106, STUUR JE EMAIL MET BABYFOTONR NAAR [email protected] EN ALS IK DIE EMAIL MET BABYNR ONTVANG STEM IK GEGARANDEERD OOK OP JOUW BABY.

  ALLE EERLIJKE MENSEN HEEL VEEL SUCCES !!! GRANNY VAN ZIPPER

  http://www.blijstebaby.nl/7106 ZIPPER

    /  
 141. mhelwd

  nr 1 en nr 2 van de top 25 zijn broertjes van mekaar daar zijn wij gister achter gekomen toen we ff aan het sneupen waren op hyves dus daarom hebben ze steeds evenveel stemmen. mijn man heeft gister al 3 mailtjes weggestuurd met een screenshot van de nr 1 die in 50 min 250 stemmen kon binnenhalen. zie berichtje van kzieniks om 01.33.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Lynn heeft er weer een stem by Van Gwen iut Vleuten .Heb je nog een stem over? Thanks.http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. Mariska

    stem 138 is van Finn.Bedankt!

      /  
   1. Mariska

    Wil wel terugstemmen maar je heb Finns link erbij gezet…

      /  
   1. Mariska

    101 voor Ferre is van Finn. Bedankt.

      /  
   1. Mariska

    209 voor Gwen is van Finn.

      /  
   1. Mariska

    137 is van Finn. Bedankt.

      /  
 142. Els

  @Jessica Stiens: Zag net pas dat je gisteren op Duncan had gestemd, heb nu in ieder geval terug gestemd. Wat een
  vrolijke meid!

    /  
   1. mhelwd

    @ mama van chanaya
    bedankt voor je stem
    chanaya heeft ook weer een stem erbij
    stem nr:123 komt van lynn elize
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
   1. mhelwd

    @ mariska
    bedankt voor je stem
    je hebt van mij stem nr 96 of 97 ik weet het niet welke
    want toen ik stemde kreeg je 2 stemmen tegelijk
    http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

      /  
 143. Roger

  Er wordt over fraude gesproken, maar nergens in de voorwaarden van de Pampers actie staat dat het niet is toegestaan om het stemproces te versnellen, semi automatisch te maken met scripts etc.

  Ook staat niet in de voorwaarden dat het verboden is om met meerdere ip adressen en e-mailadressen te werken. De voorwaarden zeggen: ‘de controle op de persoon zal geschieden door beperking op IP adres en e-mailadres’.

  Dat woordje ‘en’ is heel belangrijk. Als jij 1 ip adres hebt en meerdere e-mail adressen gebruikt dan ben je in hun ogen meerdere personen.

  De mensen die nu duizenden stemmen hebben zijn gewoon slimmer en hebben manieren bedacht om het spel sluwer te spelen. Dat kun je vervelend vinden, maar zo zit de wereld in elkaar.

  Er zijn mensen die risico’s nemen, hard werken en daar al dan niet iets mee bereiken. ik vind het dagelijks smsen op een foto nauwelijks eerlijker. Dan wint degene die er het meeste geld aan wil besteden en de enige die er dan beter van wordt is P & G.

  Nog even een reminder: Spammen is in Nederland verboden. Dus ook het zetten van linkjes op twitter en hyves, wat zo’n beetje iedereen doet. Deze actie roept dus illegaal gedrag op bij de meeste deelnemers, ook degenen die hier zitten te klagen.

  Een vakjury zal door de ogen van een fotograaf kijken en dan wint degene met de duurste Nikon en lensen en de meeste fotografische ervaring.

  De enige echt eerlijke manier om de leukste blijste baby te vinden is om een soort hot-or-not wedstrijd te maken waarbij je telkens op de leukste baby van twee volledig willekeurig gekeuzen baby’s moet klikken. De winnaar is dan de baby die het vaakst als leukste is gekozen.

    /  
  1. Liesbeth Kombrink Auteur

   Met fraude bedoelt Pampers uiteraard niet de mensen die gebruik maken van meerdere e-mail adressen. Tenzij dit op hele grote schaal gebeurt. Er wordt gedoeld op het misbruiken van bijvoorbeeld proxyservers en het gebruik maken van computers die automatisch stemmen. Geloof me maar dat mensen die daar gebruik van hebben gemaakt er automatisch uitgefilterd worden.

   En wat het oproepen om te stemmen betreft, dat is geen spammen en dus ook niet illegaal. Pampers heeft zelfs een gadget ter beschikking gesteld die je bijvoorbeeld op je Hyves-pagina kunt zetten. Die roept ook op om te stemmen, dan zou Pampers dus zelf de illegaliteit in de hand werken.

     /  
   1. Nicky

    amen :P

      /  
    1. Roger

     Tell a friend systemen zijn alleen onder bepaalde voorwaarden toegestaan in Nederland. De hyves gadget valt daar niet onder maar op het moment dat je op twitter, op een forum of per e-mail grootschalig vrienden bestookt met het verzoekt te stemmen dan is dat zeker niet legaal.

     De vraag is overigens van P & G straks allemaal met de vergaarde e-mail adressen gaat doen. Als er nog een ‘bedankt’ mailtje komt dan weet je al genoeg. Of als de cookie’s van Google die de website gebruikt tot gevolg hebben dat je overal op internet gerichte pampers reclame tegenkomt dan weet je ook genoeg.

     De enige die van deze wedstrijd beter wordt is de marketingafdeling van P & G. Controversie over de stemwijze is het leukste kado wat ze kunnen krijgen, helemaal als het straks bij Editie NL of Hart van Nederland komt.

     Nog even wat de opta zegt over tell-a-friend systemen, punt a lijkt me het meest relevant:

     https://www.spamklacht.nl/ik-verzend-elektronische-berichten/veelgestelde-vragen/

     11. Valt het ‘tell-a-friend’ systeem (viral marketing) onder het spamverbod?

     Via ‘tell a friend’ kan een internetgebruiker een bekende op de hoogte te stellen van een bepaalde boodschap of nieuwtje op een site. Het aanbieden van deze mogelijkheid (viral marketing) wordt zeer breed toegepast op websites en raakt zowel de bevoegdheden van OPTA als van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). De twee toezichthouders hebben een gezamenlijk rechtsoordeel opgesteld om duidelijkheid te scheppen over de voorwaarden waaronder ‘Tell a friend’-systemen rechtmatig gebruikt kunnen worden.

     In hun gezamenlijke rechtsoordeel stellen OPTA en CBP vast dat ‘Tell a friend’-systemen alleen rechtmatig kunnen zijn als tenminste aan de volgende voorwaarden is voldaan:

     a) De communicatie gebeurt volledig op eigen initiatief van de internetgebruiker (de afzender), de website stelt hier geen (kans op) beloning tegenover voor afzender of ontvanger;
     b) Voor de ontvanger moet het duidelijk zijn wie de initiatiefnemer van de e-mail is, zodat hij diegene kan aanspreken als hij niet gediend is van dergelijke mails.
     c) De afzender moet volledige inzage hebben in het bericht dat namens hem wordt verzonden, zodat hij de verantwoordelijkheid kan nemen voor de persoonlijke inhoud van het bericht.
     d) De website in kwestie mag de e-mailadressen en andere persoonsgegevens niet gebruiken of bewaren voor andere doeleinden dan het eenmalig verzenden van een bericht namens de afzender. Daarnaast dient de website het systeem te beveiligen tegen misbruik, zoals het geautomatiseerd verzenden van spam

       /  
  2. Mariska

   En toch denk ik niet dat je er mee weg komt papa van Deylian. Denk dat pampers nog wel passende maatregelen neemt.

     /  
   1. Liesbeth Kombrink Auteur

    Het is even de vraag of deze Roger inderdaad de papa van is .. dus wees voorzichtig wat je schrijft .. ;) Misschien kan Roger er zelf antwoord op geven?

      /  
    1. Mariska

     sorry je hebt gelijk…maar ik denk het wel, aangezien ik hier vanochtend een link zag staan naar zijn hyves. Goed trouwens dat je die hebt weggehaald.

       /  
    2. Liesbeth Kombrink Auteur

     Zou wel zo eerlijk zijn als hij zijn identiteit bekend maakt. Is Roger de vader van Deylian die nu op nummer 9 staat met 2010 stemmen? Intrigerend! :) Het lijkt Mystery Popstars wel!

       /  
     1. Roger

      Ik hul me in mysterie :-)

      Overigens wil ik wel even benadrukken dat ik zelf niet met proxy’s en scriptjes werk. Dat is bij deze actie ook niet nodig.

      Volledig automatiseren is overigens heel eenvoudig mogelijk, dat heeft denk ik nog niemand gedaan omdat je ‘s nachts weinig stijging ziet bij de top-25 leden.

      Ik geef slechts aan dat P & G zelf de mogelijkheid tot massaal zelf stemmen schept door een krakkemikkig webontwerp en wedstrijdvoorwaarden die het toestaan om met meerdere e-mail adressen zelf te stemmen.

        /  
     2. klaaske

      Geen idee of hij dat is maar de smile zegt denk ik wel genoeg. Gewoon een slapjanus die manipuleerd met stemmetjes maar nog te beroerd is om weg te geven! Slappe hap die ROGER en gewoon links laten liggen.

        /  
  3. sanne

   Roger

   Jij bent toch degene die informatica heeft gestudeert Roger Heykoop. jou reactie verbaas mij niets,dat je door vals te spellen blij wordt ……………..ik hoop dat je gestraft wordt

     /  
  1. Nicky

   juist…dat wilde ik net zeggen…volgens mij kan er veel meer bij…we zijn allemaal druk met stemmen dus petitie tekenen kan er dan ook wel bij:)

     /  
   1. Mattheyz-Ferdynand

    stem komt ook jullie kant op, bedankt (nr.147)

      /  
   1. danielle gohl

    oops herstel stem 164. sorry

      /  
 144. samantha

  Hallo moeders

  ik heb ook nog wel stemmen over om op jullie kindjes te stemmen.!!
  ik stem ook op baby’s wie onder de 10 zitten nog.!! heb zelf ook niet veel stemmen omdat het het niet eerlijk gaat op die site.!

  Als jullie even door geven via mijn hyves prive op welke baby ik kan stemmen mail het me dan even dan stem ik op jullie kindjes ik heb omgeveer 8 stemmen over om te stemmen.!!! dus laat het me horen
  Mijn hyves is http://samantha-bartje.hyves.nl/

  stemmen jullie dan ook terug op mijn dochtertje Ivana.!!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/18640

    /  
  1. Anoniem

   Kayden uit Enschede heeft er nog heel wat nodig!

     /  
   1. Nicky

    vind ik ook…dus stem erbij…

      /  
   1. Nicky

    101 op rosanne van ons terug!

      /  
   1. Nicky

    stem 78 op denise terug!

      /  
   1. Nicky

    272 voor gwen erbij!

      /  
 145. granny van ZIPPER/7106

  omdat ik veel reacties krijg stem ik elke dag maar 1 x op een kindje sorry ….. granny van zipper

    /  
 146. silvia

  Het wordt spannend!!! Ik ben echt benieuwd, zal die Mistery Father terug reageren!??
  Ik heb stemmen over…iemand die voor Sara wil stemmen?
  http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

  Bedankt en groetjes!
  Mama van Sara

    /  
   1. silvia

    Thanks! Stem nr 214 (of 215?) voor Lynn!
    Groetjes

      /  
  1. klaaske

   Volgends mij is dit de laatste dus scol even terug naar:
   Roger op 8 augustus 2010 om 11:57

   Daar staat een nieuwe reactie onder. Had je die gelezen?

     /  
   1. silvia

    Maar hij zegt nog niet als hij de vader van Delyan (?) is..toch?

      /  
    1. klaaske

     Nee maar zou hij dat toegeven dan? Hij geeft iig toe hoe hij regels omzeilt en op slinkse wijze de stemmen manipuleerd.

       /  
     1. Roger

      Ik zeg alleen maar hoe het theoretisch mogelijk is bij deze wedstrijd, en dat de regels van P & G het niet verbieden.

      Het is nauwelijks rocketscience, en je hoeft er echt geen studie informatica voor gevolgd te hebben.

      Hier de theorieles ‘hoe komt mijn baby bij de top 25′, natuurlijk allemaal puur hypothetisch:

      Stel je hebt een website ergens met een eigen domeinnaam, jouwnaam.nl of iets dergelijks. Dan krijg je er ook meestal eigen e-mail adressen bij. Je koppelt *@jouwnaam.nl door naar een postbus. Dan komt alles in een mailbox aan wat voor het apestaartje geplaatst wordt.

      Je gebruikt firefox en installeert een extentie om makkelijk je cookies te wissen vanuit de toolbar, maar dat is niet per se nodig. Het spaart alleen wat tijd.

      Je gaat naar de fotopagina van je baby en doet registeren. Dat doe je een keer of 300 x en is maar 1x nodig.

      Na enige tijd heb je dan een mailbox met 300 e-mail adressen en stemcodes.

      Vervolgens ga je stemmen met die adressen. Na elke keer wis je je cookies en gebruik je een volgend e-mail adres.

      Je moet nog steeds inloggen en op de koe, de bestekset, de box of de balon klikken zoals ieder ander. En je bent uren tijd aan klikken.

      Maar zo simpel is het.

        /  
     2. klaaske

      En dat vind jij een eerlijk stem proces? Voor zo’n actie?
      Want wat je ook zegt ik snap er nog geen hol van. DUS………
      Het is en blijft niet eerlijk zoals ze aan hun stemmen komen. Dat is gebruik maken van de adressen van anderen en volgens mij is dat niet toegestaan. Dat verklaard echter wel waarom ik niet altijd 10 keer kan stemmen.

        /  
     3. Roger

      Nee, je maakt uitsluitend gebruik van je eigen e-mail adressen. Bij een domeinnaam kun je een onbeperkt aantal e-mail adressen gebruiken. Dus [email protected], [email protected] etc.

      Zodoende heb je voldoende eigen e-mail adressen om voldoende stemcodes te krijgen om hard te stijgen in de lijst. Het enige wat er voor nodig is is een website met een eigen domeinnaam. Daar zijn er ruim twee miljoen van in Nederland, waardoor er zoveel mensen zijn die zo vreselijk veel stemmen hebben.

      Het hele stemproces en de manier waarop deze wedstrijd is opgezet is uberhaupt niet eerlijk. Er kan op deze manier (zelfs zonder deze manier van stemmen) niet objectief naar de leukste foto van de blijste baby worden gezocht.

      Waarom niet ?

      - De wedstrijd bevoordeelt mensen met een groot sociaal netwerk. Met voldoende hyves en andere vriendjes heb je meer stemmen, ongeacht of jouw foto de leukste is.

      - Iedereen stemt voornamelijk op zijn eigen baby, omdat we nu eenmaal geprogrammeerd zijn om die het leukste te vinden.

      - De wedstrijd is opgezet om zoveel mogelijk mensen te bereiken via zoveel mogelijk sociale netwerken. Dat heeft meer te maken met het onder aandacht brengen van de produkten van Pampers, en niet zo zeer met het vergaren van zo veel mogelijk stemmen.

      - Er zijn nauwelijks maatregelen om veelvuldig stemmen te voorkomen (controle op IP adressen, barrieres bij het aanmaken van stemcodes etc.). Dat duidt er op dat het P & G niet interesseert wie er winnen of op welke manier, als er maar veel bezoek komt op de site.

        /  
   1. silvia

    stem 77 voor denise van sara!

      /  
  2. marjolein

   ivana heeft stem 26 van keano, hopelijk zit je nog op de blog en kan je mij een stem geven
   http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

   alvast bedankt

   marjolein

     /  
   1. klaaske

    Amara 44 is van Elano :D

      /  
  1. danielle gohl

   dit bericht is gericht voor een stem aan Elano

     /  
  2. klaaske

   76 is van Elano terug :D

     /  
 147. lisette

  jammer dat er nu nog vals gespeeld wordt het is ergens toch zielig, ik bedoel waar gaat het om !!!!????
  Het zou leuk zijn als je wint (eerlijk winnen dan) maar er zijn zoveel aanmeldingen dat het haast onmogelijk is.
  Maar goed ik lobby ook veel voor stemmen maar een heleboel mensen in mijn omgeving zijn op vak heb er toch 30 kunnen halen.
  Het lijkt nu meer een wedstrijd tussen ouders en het gaat bijna niet meer om die lieve kleintjes.
  Maar goed hopen dat er nog maatregelen genomen worden bv. dat een jury de 25 leukste liefst schattigste baby’s kiezen nadat de valsspelers er natuurlijk zijn uitgehaald.
  Winnen kan ik toch niet meer maar ik blijf wel stemmen op mijn schatje. Wat er ook gebeurt ze blijft voor mij toch de liefste en de vrolijkste. Maar ik denk dat iedere moeder dit van zijn/haar kleintje vindt.

  Eerlijke stemmers succes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  en mocht je nog wat over hebben graag voor foto 21230 ik stem terug heb er elke dag 9 over

  gr

    /  
   1. lisette

    hoi hoi bedankt en elana heeft er nu 149 succes gr

      /  
  1. danielle gohl

   hoi hoi,

   idd helemaal mee eens. voor mij geldt precies hetzelfde.
   Ik heb Lynn een stem gegeven de 35 ste.
   mss wilt u terug stemmen op denise?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/1676
   Heel erg bedankt alvast!

     /  
   1. lisette

    hoi hoi je hebt er nu 81

      /  
  2. mhelwd

   @ lisette
   ik heb gestemd
   mijn stem is nr36 voor Lynn
   mooie naam trouwens:-)
   wil je ook mijn meisje Lynn Elize :-) stemmen?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

     /  
   1. lisette

    hoi hoi bedankt jij ook een leuke naam hoor hahah je hebt er nu 225

      /  
   1. lisette

    hoi hoi kleine lieve gwen heeft er nu 277 succes

      /  
   1. lisette

    nr 156 is het nu voor jouw succes

      /  
   1. danielle gohl

    hoi hoi,

    ik heb om 8 augustus 2010 om 12:42 gestemd op rosanne,
    wilt u nog terug stemmen of heeft u dat al gedaan?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/1676
    alvast bedankt

      /  
    1. marleen, mama van rosanne

     Denise Gohl
     Totaal aantal stemmen: 80
     Aantal stemmen vandaag: 13
     bedankt

     groetjes marleen

       /  
   1. klaaske

    Lynn Elize Heeft een stem erbij van Elano. Stem je terug?

      /  
  1. klaaske

   Ik had gestemd hoor :D

     /  
   1. klaaske

    stemmetje er bij :D

      /  
 148. Karin

  Wie heeft er nog een stem te ruil voor Melina?
  Zou het leuk vinden als ze vandaag de 100-grens passeert.

    /  
    1. Karin

     Dank je!

       /  
   1. marleen, mama van rosanne

    Elano
    Totaal aantal stemmen: 145
    weer een stem erbij;-)
    en bedankt

      /  
   1. marleen, mama van rosanne

    Gwen
    Totaal aantal stemmen: 275
    en weer een stem erbij;-)
    en bedankt

      /  
   1. marleen, mama van rosanne

    Lotus
    Totaal aantal stemmen: 220
    die is van ons
    en bedankt
    groetjes

      /  
   1. marleen, mama van rosanne

    Sara
    Totaal aantal stemmen: 153
    bedankt voor het stemmen;-))
    groetjess

      /  
   1. tante van luna en lotus

    lynn elize.. stem 221 voor jou!

      /  
   1. tante van luna en lotus

    Amara stem 51 is voor jou…!!!

      /  
   1. tante van luna en lotus

    Melina….stem 95 voor jou!

      /  
    1. Karin

     Dank je!, we zijn er bijna…bij de 100 :-) niet in de top 25 uiteraard.
     Heeft iemand nog een stemmetje?
     Ik heb nog stemmen te vergeven
     http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

       /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Tante Van Lotus en Luna Weer een stem erbij van Gwen uit Vleuten Heb je nog een stem voor mij?Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. tante van luna en lotus

    en natuurlijk ook op Gwen….stem 276 zoooo!

      /  
   1. sanne

    stem 222 is van ons xxxx dina

      /  
  1. klaaske

   99 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     /  
    1. sanne

     klaaske ik had vanmorgen al een stem uitgebracht op elano

       /  
     1. klaaske

      Ik ook op jullie ;)

        /  
  2. Liesbeth Kombrink Auteur

   Dina is de 100 gepasseerd. Ze staat op 101 nu. En Melina heb ik net stem 96 gegeven. Ik kan er nog een paar wegduwen, weet niet precies hoeveel

     /  
   1. Karin

    Dank je Liesbeth!

      /  
   1. klaaske

    Stemmetje is terug :D

    Bedankt.

      /  
   1. Nicky

    115 is van ons!

      /  
   1. Nicky

    stem 282 van ons erbij!

      /  
 149. Mariska

  Wie stemt er elke dag op Finn http://www.blijstebaby.nl/foto/10854?
  Die krijgt elke dag een stem terug.
  Als mijn stemmen op zijn, meld ik dat.

    /  
  1. Mariska

   Elano, Lynn Elize en Luciano krijgen vanaf nu elke dag een stem van Finn http://www.blijstebaby.nl/foto/10854. Stemmen jullie elke dag op Finn?

     /  
   1. klaaske

    Ik zal Finn ook opslaan en elke dag een stem geven namens Elano en mij

      /  
   2. klaaske

    Ik heb er echt nog een paar over dus……………………… wie wie wie kan ruilen voor een stem op Elano?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

      /  
   1. Jolanda

    stem 224 is van mij!

      /  
   1. Jolanda

    153 is van mij!

      /  
   1. Jolanda

    251 is van mij!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     hoi jolanda, bedoelde je 251 voor mij? heb er pas 220…
     misschien berichtje naar verkeerde???
     groetjes tamara

       /  
   1. Jolanda

    148 is van mij!

      /  
  1. klaaske

   105 is van Elano :D

     /  
   1. Mariska

    Melina stem 97 van Ferre!

      /  
  2. Mariska

   Elano en Lotus allebei een stem erbij van Ferre.

     /  
   1. tante van luna en lotus

    dank je!

      /  
   1. Mariska

    Luciano heeft stem 185 binnen van Ferre!

      /  
   1. Mariska

    Stem 228 voor Lynn van Ferre!

      /  
 150. Liesbeth Kombrink Auteur

  Lynn Elize en Luciano, mijn laatste stemmen waren vandaag voor jullie. Morgen weer een dag! Succes allemaal!

    /  
  1. mhelwd

   Dank je wel Liesbeth voor je stem zijn we heel erg blij mee
   Gr. Mama van Lynn Elize

     /  
  1. marleen, mama van rosanne

   Dina
   Totaal aantal stemmen: 102
   Aantal stemmen vandaag: 38
   heeft er weer een stem bij van ons
   groetjes marleen

     /  
 151. Samantha

  Hallo moeders

  ik heb ook nog wel stemmen over om op jullie kindjes te stemmen.!!
  ik stem ook op baby’s wie onder de 10 zitten nog.!! heb zelf ook niet veel stemmen omdat het het niet eerlijk gaat op die site.!

  Als jullie even door geven via mijn hyves prive op welke baby ik kan stemmen mail het me dan even dan stem ik op jullie kindjes ik heb omgeveer 8 stemmen over om te stemmen.!!! dus laat het me horen
  Mijn hyves is http://samantha-bartje.hyves.nl/

  stemmen jullie dan ook terug op mijn dochtertje Ivana.!!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/18640

    /  
   1. samantha

    hallo ik had al gestemd op jou meisje morgen weer stuur de link even naar me hyves

      /  
    1. mhelwd

     je hebt je profiel op hyves dicht staan dus ik kan mijn linkje niet op je hyves zetten
     Groetjes mama van Lynn Elize

       /  
    2. mhelwd

     Ik heb in ieder geval je linkje opgeslagen in mijn favorieten dus ik zal elke dag wel ff op je stemmen
     Groetjes mama van Lynn Elize
     http://www.blijstebaby.nl/foto/20234

       /  
     1. samantha

      ooo je kan het naar me prive bericht sturen

        /  
     2. mhelwd

      heb ik gedaan

        /  
   1. samantha

    stem 187 was van Ivana

      /  
   1. samantha

    stem 100 van ivana

      /  
   1. samantha

    stem 226 van ivana

      /  
   1. samantha

    stem 157 van Ivana

      /  
   1. samantha

    sorry ik kan morgen weer stemmen.!!

      /  
 152. Romée clots

  wil je aub op Romee stemmen?
  bedankt

    /  
 153. marjolein

  lynn elize heeft stem 228 van keano
  wil je op hem stemmen
  http://www.blijstebaby.nl/foto/10438 alvast bedankt

  groeten Marjolein

  ik heb nog stemmen te verdelen
  wie wilt

    /  
   1. marjolein

    ferre heeft stem 109 van keano

      /  
 154. marjolein

  melina heeft stem 98 van keano

  groetjes Marjolein

    /  
 155. marjolein

  melina heeft wederom een stem van keano (je wilt de 100 halen vandaag gaat je lukken.

    /  
 156. marjolein

  lynn elize heeft 229 van keano

    /  
  1. mhelwd

   dank je wel

     /  
 157. marjolein

  melina is over de 100, stem 101 was van keano (je hoeft niet te stemmen, je hebt vanmorgen al gestemd en net.

  morgen krijg je weer je porsie, en als ik overdag/s’avonds gelegenheid hebt en je bent op de blog dan stem ik weer.

  groetjes Marjolein

    /  
  1. tante van luna en lotus

   grappig rol wat naar boven en je zult zien dat ik je 5min. geleden een stem heb gegeven…link luna http://www.blijstebaby.nl/foto/14566
   volgende mail weer nieuwe stem!

     /  
 158. klaaske

  Ik heb nog 6 stemmen. Iemand ruilen?
  Graag snel reageren en natuurlijk een stemmetje terug.
  Ik moet 3 uur de deur uit zijn dus reageren maar :S

  http://www.blijstebaby.nl/foto/19187

    /  
   1. klaaske

    221 van Elano terug :D

      /  
 159. marjolein

  is er nog iemand die standaard elke dag 5 stemmen wilt ontvangen, hiervoor wil ik er minimaal 2 voor terug (meer is ook welkom)

  mail me : stem2010 @ xs4all.nl (uiteraard aan elkaar

  groeten Marjolein

    /  
  1. tante van luna en lotus

   hoi marjolein, heb nu ff tijd (mama van lotus (lizzy) is nu online, dus ga ik je 5 stemmen geven, duurt even maar zal je zo de stemnummers doorgeven! Deal? Groetjes tamara

     /  
  1. tante van luna en lotus

   ZoZo

     /  
   1. Lizzy

    Hallo,
    Stem 231 voor Lynn is van mij
    Groeten Lizzy

      /  
   1. Lizzy

    stem 113 voor rosanne is van Lotus..
    Groeten Lizzy

      /  
  2. marjolein

   lizzy, lotus heeft stem 228 van keano, wil je de link van luna ook even plaatsen?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

   groetjes Marjolein

     /  
   1. Lizzy

    stem 357 is van mij voor Keano.
    Link Luna komt nog.
    Groeten Lizzy

      /  
   1. Lizzy

    Hallo,
    Ik kan vandaag niet meer op Elano stemmen maar morgen stem ik terug
    Groeten Lizzy

      /  
  3. Karin

   Hoi,
   Heb net al mijn stemmen aan Lotus vergeven via tante TAMARA.
   mAAR ALS JE NOG EEN STENMMETJE HEBT VOOR mELINA?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/19694

     /  
   1. Lizzy

    103 is van mij en Lotus
    groeten Lizzy

      /  
   1. Lizzy

    Stem 278 is van ons
    Lotus en Lizzy

      /  
   2. tante van luna en lotus

    gwen stem 278 is voor jou…
    had je nog tegoed van gisteren van Luna!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     of stem 277

       /  
   1. Danielle

    Stem 111 voor Rosanne van mij

      /  
   1. Mariska

    dan was het 220…

      /  
    1. Danielle

     Stem 111 voor Ferre van mij

       /  
    1. Mariska

     bijna tegelijk gestemd, zie hierboven 14:48 ;-)

       /  
   1. Danielle

    Stem 230 is van mij voor lynn

      /  
   1. Danielle

    Stem 102 is van mij voor Melina (leuke naam trouwens!)
    Gr Danielle

      /  
 160. marjolein

  romee maxima esmee heeft stem 69 van keano.
  wil je hem een stem terug geven:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

  wie wil er nog een stem?

    /  
  1. tante van luna en lotus

   hey marjolein…gelukt…stem354,355,356,358 en 359 heb je zoals beloofd van Lotus! Groetjes tamara
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
   1. marjolein

    tamara/tante van lotus en luna, ik ben de tel even kwijt hoeveel stemmen lotus nu heeft gehad, ik weet dat luna daar bij hoort, hier heb ik gisteren ook op gestemd, maar weet het nummer niet.

    groetjes Marjolein

      /  
    1. tante van luna en lotus

     hai ja luna is een prachtig schattig meisje,maar ga alles op lotus zetten want anders is het voor mij niet bij te houden, snap je,
     lotus is een pampermeisje en luna is al 2 en droog,vandaar….
     Groetjes tamara

       /  
 161. Ray

  http://ilona-izabella.hyves.nl/?ref=sr

  Haar kinderen zitten allebei in de top 25 ;-) rara hoe kan dat, die maakt gewoon zoveel email adressen aan en stemt dubbel ;) hoe bedoel je fraude

    /  
  1. Mamma van Ashley

   Ik denk nog steeds dat deze strategie uiteindelijk niet zal helpen, omdat elke stem dan van hetzelfde IP adres komt…als ik de spelrgels van Pampers goed begrepen heb….beter hier stemmen verzamelen ;)

     /  
   1. Ray

    Dit valt niet te bewijzen….aangezien veel mensen vrienden vragen hun email adressen door sturen en hun code zodat hun zelf kunnen stemmen elke dag, vrienden vinden dit vaak te veel moeite. Dus zie je elke keer hetzelfde IP adres. Maar dit mag als goed is wel.Dus

      /  
    1. Mamma van Ashley

     Daarom zit ik ook hier en ben ik niet de hele dag bezig zelf stemcodes in te voeren…:) Ik denk dat die top 25 er nog wel eens heel anders uit kan gaan zien, als Pampers zich aan de spelrgeels gaat houden…

       /  
   2. Ray

    Vrienden en Familie sturen codes door, zodat moeders elke dag kunnen stemmen, met hetzelfde IP adres dus. Dat is geen Fraude. Dus bewijs dat maar eens ? :)

      /  
 162. Sar

  Hoi allemaal!!

  Willen jullie allmeaal even stemmen op mijn neefje Antonie?
  ik ga proberen zoveel mogelijk terug te stemmen!!

  http://www.blijstebaby.nl/foto/18652

    /  
  1. Mariska

   Heb op ‘m gestemd, zie 14:32. Grappig, Antonie en Ferre hebben hetzelfde kleed zie ik op de foto.

     /  
  2. Lizzy

   net gestemd op antonio.

   groeten Lizzy
   http:/www.blijstebaby.nl/foto/14573

     /  
 163. Mamma van Ashley

  Roept u maar; ik heb nog stemmen over. Krijg daarvoor natuurlijk wel graag ook stemmen terug:

  http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

  PS. ligt het nu aan mij, of is deze site nu ook echt traag? Vooral met typen…

    /  
   1. Mamma van Ashley

    280 is van ons. Bedankt!

      /  
  1. tante van luna en lotus

   hai mama van ashley, misschien nog een voor lotus?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14573
   Kan er geen terug geven want heb ashley vanmorgen al 6 stemmen in 1keer gegeven. Groetjes tamara

     /  
  2. Els

   Stem 149 voor Ashley van Duncan!
   http://www.blijstebaby.nl/foto/11018
   En ja, deze site is ook erg traag, komt denk ik door de vele berichten die er inmiddels weer op staan.

     /  
 164. marjolein

  wie hebben er nog geen stemmen van mij gehad?
  meld je even.
  ik heb nog enkel stemmen te vergeven.

  vooruit als je toch al een stem hebt gehad, mag je ook nog reageren.
  je hoeft dan niet perse terug te stemmen.

  groetjes marjolein meoder van Keano

    /  
    1. marjolein

     Gwen heeft stem 283 van keano.

       /  
    2. marleen, mama van rosanne

     Gwen
     Totaal aantal stemmen: 309
     Aantal stemmen vandaag: 93
     nog een stemmetje erbij,wel laat maar toch;-)
     bedankt

       /  
   1. marjolein

    rosanna heeft stem 116 van keano
    http://www.blijstebaby.nl/foto/10438, je hebt al een keer gestemd, je hoeft niet terug te stemmen, zal het wel leuk vinden, wil kijken of het lukt om vandaag de 100stemmen te halen.
    ik hoor het wel.

      /  
    1. marleen, mama van rosanne

     Keano
     Totaal aantal stemmen: 364
     Aantal stemmen vandaag: 94
     zo toch maar ff weer 1 gegeven;-) dat haal je wel die 100 stemmen

     http://www.blijstebaby.nl/foto/18223
     en op rosanne stemmen mag iedereen natuurlijk,zet je link erbij stem ik terug
     groetjess

       /  
  1. tante van luna en lotus

   lotus misschien? http://www.blijstebaby.nl/foto/14573
   Kan je er geen teruggeven heb er vanmiddag 5 tegelijk naar je gestuurd. Groetjes tamara

     /  
 165. marjolein

  noemi, de site is zeker traag, allebei trouwens. ik heb er ook last van.

    /  
  1. marjolein

   stem 158 is van keamon van keano (je weet wel) je hoeft niet terug te stemmen.

   groetjes Marjolein

     /  
   1. Nicky

    ik had toch al wel wat naar keano gedaan hoor…ook al hoeft het niet ik doe het wel ;)

      /  
   1. Nicky

    ik zag jouw reactie van eerder vanmiddag net pas dus kon niet meer terug stemmen…dat had ik net dus gedaan al dus deze kan ik niet terug geven sorry….vanavond uiteraard wel!

      /  
    1. Nicky

     stem 158 terug voor sara!

       /  
   1. Nicky

    144 voor duncan erbij!

      /  
 166. marjolein

  nickey, op wie kan ik stemmen?

  groetjes Marjolein

    /  
  1. Nicky

   als jij marjolein van keano bent dan stemmen wij al op elkaar geloof ik :P mijn zoontje is keamon

     /  
 167. Jean-Paul Emmelot

  Hallo allemaal Wie kan er nog op Gwen uit Vleuten stemmen.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14741
  Heb nog zo’n 15 stemmen te vergeven.
  Groeten.

    /  
   1. Danielle

    Stem 145 is van ons
    Ik heb je ook nog een mail terug gestuurd Els
    Gr Danielle

      /  
    1. Els

     Hoi Danielle, heb tot nog toe niets ontvangen. Gr. Els

       /  
   1. Danielle

    Jean paul ik heb helaas geen stem meer over voor Gwen (hoe graag ik ook zou willen) omdat ik niet meer op haar kan stemmen.
    Gr Danielle

      /  
    1. Jessica Stiens

     285 is voor gwen!

     Groetjes en dank je wel

       /  
   1. Danielle

    Stem 59 is van Bo voor Froukje
    Gr Danielle

      /  
    1. Jessica Stiens

     160 is voor Sara!

     Groetjes

       /  
 168. Nicky

  ik gooi mijn laatste paar stemmen van nu naar babys met weinig stemmen…tot vanavond mensen!

    /  
 169. marjolein

  ik stop er voorlopig even mee.
  vanavond vanaf een uur of half 8 ga ik mijn laatste stemmen vergeven.
  dus bee there.

  http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

  marjolein moeder van keano

    /  
   1. tante van luna en lotus

    150 is voor duncan!
    van lotus

      /  
   1. tante van luna en lotus

    froukje(poppetje) stem 62 is voor jou!

      /  
   1. tante van luna en lotus

    117…voor Ferre!

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Tante van Luna en Lotus Gwen heeft nog gestemt no 239 Heb je nog een stem over? Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. tante van luna en lotus

    zooo hey….gwen stem 287 van lotus!
    groetjes tamara

      /  
  1. Sandra

   en je hebt er een stem bij
   Stemhttp://www.blijstebaby.nl/foto/19780 je terug?

     /  
    1. mariska

     Stem 201 voor Luciano van Ferre, had je nog tegoed van een uurtje geleden!

       /  
    1. mandy

     je hebt nu 58 stemmen thanks voor je stem

       /  
    1. mandy

     thanks je hebt nu 241 stemmen

       /  
   1. mandy

    thanks 151 stemmen nu voor duncun

      /  
  1. tante van luna en lotus

   heb er nog 4 te ruilen….
   tamara

     /  
   1. mandy

    thanks je hebt nu 192 stemmen.

      /  
 170. Gracita

  Zijn er misschien stemmen over voor mijn kleine lachebekkie?

  http://www.blijstebaby.nl/foto/6816

  We waarderen alle hulp die we kunnen krijgen :-D

  Groetjes Genoah en zijn mama

    /  
 171. Gracita

  Ik stem op jullie allemaal! Heb na deze stemmen nog 2 over voor vandaag!

  Bedankt!

    /  
  1. Sandra

   Heb je er nog 1 voor onze Luciano?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14556
   Ik ga nu naar boven scrollen om de link van jouw kindje op te zoen en een stem geven ;-)
   Groetjes sandra

     /  
   1. Sandra

    Stem 58 is van ons maar heb per ongeluk de verkeerde link neergezet.
    Hoop dat ik niet te laat ben.dat was de lnik van een ander kindje dat ik heb geholpen zat nog onder de kopyknop hihi
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

      /  
 172. Natasha

  Hallo allemaal,

  Stemmen jullie a.u.b. op mijn vrolijke, positieve zoontje Shabak uit Capelle aan den IJssel via de rechtstreekse link
  http://www.blijstebaby.nl/20820

  Hartelijk dank!

    /  
   1. Natasha

    Hartelijk dank allemaal.
    Ik heb teruggestemd.

      /  
 173. Erik van Sprundel

  Onze kleine zoon heeft 25 stemmen eerlijk verkregen:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/10722
  Iedere stem is welkom om deze echt blije baby vooruit te helpen!

    /  
   1. Erik van Sprundel

    Stem 60

      /  
   1. mama van steffie

    hoi hoi dank je wel ik heb gestemd op ferre

      /  
   1. mama van steffie

    dank je wel ik heb ook terug gestemd op froukje

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Mama van Steffie Gwen uit Vleuten heeft gestemt no202 heb je nog een stem over? Groet. http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. mama van steffie

    hoi hoi ook vandaag heeft gwen mijn stem weer gr

      /  
   1. mama van steffie

    dank je wel stem 244 is van mij

      /  
    1. tante van luna en lotus

     dankje!

       /  
   1. mama van steffie

    dank je wel stem 118 is van mij gr

      /  
   1. Jolanda

    123 is van mij

      /  
   1. Jolanda

    stem 69 is van mij

      /  
   1. Jolanda

    Bedankt! Steffie heeft er al een hoop! heb gestemd!

      /  
   1. Jolanda

    Tuurlijk! 292 is van mij!

      /  
   1. Jolanda

    Dank je! 120 is van mij!

      /  
   1. Jolanda

    stem 40 is van mij!

      /  
    1. Jolanda

     welk nummer heb je terug gestemd? want ik zie hem er niet bij staan

       /  
   1. Jolanda

    246 is van mij!

      /  
    1. tante van luna en lotus

     dank je, en goed dat je af en toe checkt, iedereen kan wel roepen ik heb gestemd. Traaaaag

       /  
 174. tante van luna en lotus

  jean paul, je link pakt niet!!!

    /  
    1. Jean-Paul Emmelot

     Thanks.

       /  
 175. Sar

  Hee!!
  ik heb terug gestemd bij iedereen die op mijn neefje heeft gestemd!
  meer stemmen zijn altijd welkom!!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/18652

    /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Sar Gwen uit Vleuten heeft nog een keer gestemt no 27 Heb je nog een stem over. Groet.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. mandy

    thanks stem 206 is van mij

      /  
   1. mandy

    thanks stem 295 is van mij

      /  
    1. mandy

     ik bedoel 296

       /  
   1. mandy

    thanks je hebt nu 163 stemmen

      /  
  1. marjolein

   silvio heeft stem 135, van keano, er volgen er nog enkele

     /  
   1. marjolein

    silvio heeft stem 136 ook van keano

      /  
    1. mandy

     Hoi marjolijn wat is je link? dan kan ik ff terug stemmen

       /  
     1. marjolein

      stem 140 is ook van keano, wil 1 stem terug stemmen, meer hoeft niet ik heb al voldoende stemmen gehad vandaag, ben nu iedereen mijn stemmen aan het geven die ik nog over heb.

      mijn link is :http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

      mail me anders rechtstreeks, kan je morgen standaard 5 stemmen geven als je dat wilt.

      stem2010 @ xs4all .nl

        /  
 176. Jean-Paul Emmelot

  Hallo Allemaal Wie helpt Gwen uit Vleuten naar het mooie getal van 300 Stemmen komen natuurlijk retour.Groeten.
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

    /  
  1. granny van ZIPPER/7106

   heey Jean-Paul , kan wel zien dat je het beredruk hebt hier op het forum hahahah heb via je mail laten weten dat ik daarstraks 3 stemmen de kant van Gwen heb opgestuurd namens ZIPPER . succes Granny van Zipper
   http://www.blijstebaby.nl/foto/7106

     /  
   1. Jean-Paul Emmelot

    Hallo Granny je blijft inderdaad wel bezig Gwen heeft gestemt no 167 Straks komt er nog een stem bij geef dat nog wel door Thanks.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

      /  
  2. granny van ZIPPER/7106

   hoppaaaahh weer 2 (van ons) stemmen erbij dus Zipper zet Gwen ff op 300 hahahaah

     /  
    1. granny van ZIPPER/7106

     tuurlijk stem 66 is van Zipper . succes

       /  
 177. marjolein

  silvio heeft stem 138 van keano

    /  
 178. mandy

  hoi mariska dankje voor je stem ik heb je stem 124 gegeven

    /  
 179. Rianne

  Hallo,
  Iemand nog een stem over voor Sylvan? Heb nog aardig wat stemmen weg te geven, dus je krijgt retour!
  mama van Sylvan http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
  1. marjolein

   sylvan heeft stem 175 van keano.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

   ik zal kijken of het lukt om er nog 1 te geven, ben bijna door mijn emails heen

     /  
   1. Rianne

    371 van Sylvan!

      /  
   1. Rianne

    142 van Sylvan!

      /  
   1. Rianne

    Lotus 247 van Sylvan!

      /  
  2. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Rianne Gwen uit Vleuten heeft een stem uigebracht no 179 heb je nog een stem Thanks.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
 180. mandy

  Hoi marjolijn hier heb je alvast stem 370 ik ga proberen je nog een stem te geven

    /  
   1. Danielle

    Stem 212 is van Bo voor Steffi
    Gr Danielle

      /  
  1. mandy

   hoi je hebt nu 230 stemmen

     /  
   1. Danielle

    Stem 143 is voor Silvio van Bo
    Gr Danielle

      /  
   1. Danielle

    Stem 62 is van Bo voor Amara
    Gr Danielle

      /  
 181. mandy

  hoi mariska ik had op je terug gestemd (zie boven) maar moet ff kijken of ik nog ff meer kan stemmen.

    /  
  1. tante van luna en lotus

   vanavond om 12uur 6x hihi

     /  
   1. tante van luna en lotus

    berichtje is voor danielle….

      /  
    1. Danielle

     Ja elke dag 6 stemmen voor elkaar toch! Heb jullie er bij op mijn
     lijstje gezet. Ik had je vandaag ook nog een mailtje gestuurd.

       /  
 182. marjolein

  silvan heeft stem 178 van keano, jehoeft niet te stemmen op mij.

    /  
  1. Rianne

   Dank je wel Marjolein, maar ik kan nog een stem geven voor Keano hoor! Of ben je er mee gestopt? Nee toch?!

     /  
   1. marjolein

    nee, mandy, maar mijn laptop is heel erg traag aan het worden, zit inmiddels achter de vaste pc boven (ongezellig voor mijn man), maar die werkt sneller.
    zoals je ziet heb ik vandaag al heel wat stemmen bij elkaar verzameld. Ik ben nu mijn overgebleven stemmen aan het verdelen. Ik sta onderhand boven aan de lijst van deze blogger qua stemmen. Dus ik wil mijn stemmen harder aan diegene geven die er weinig hebben.
    1 of 2 stemmen is voldoen.

    daarom mail rechtstreeks dan krijg je morgen standaard 5 stemmen. Mocht je mij meer stemmen geven krijg je er uiteraard meer voor terug.

    ik hoor het wel

      /  
 183. marjolein

  wie kan ik blij maken met een stem,

  momenteel lukt het mij niet om heen en weer te switsen tussen stemmen en bloggen. loopt pc vast (te druk met al het stemmen vandaag denk)

  mail me rechtstreeks dan mail ik je de stemnummers door, die ik je gegeven hebt.

  stem2010 @ xs4all . nl (aan elkaar uiteraard)

    /  
 184. Mamma van Ashley

  Sara en Duncan, nog bedankt voor jullie stem. Ik heb net terug gestemd!

  HTTP://WWW.BLIJSTEBABY.NL/FOTO/20895

    /  
  1. Sar

   Hai ik heb net op ashley gestemd je linkt is alleen niet goed dat foto moet ertussen weg..
   stem je ook op mijn neefje?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/18652

     /  
 185. Rianne

  Kan iemand nog op Sylvan stemmen? Of meerdere stemmen? Vandaag extra emails gekregen van familie, dus kan wat uitdelen ;)
  http://www.blijstebaby.nl/foto/14556

    /  
   1. Rianne

    Dank je!
    71 voor Froukje van Sylvan.

      /  
   1. Rianne

    Silvio 147.
    En bedankt!

      /  
   1. Rianne

    Gwen 302!

      /  
   1. marjolein

    amara heeft stem 68 van keano.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/10438 wil je een stem terug doen, dan krijg je er van mij nog 1 waarvoor je niet hoeft terug te stemmen (eigenlijk gratis)

      /  
  1. marjolein

   stem 175 is wederom vandaag weer van keano (zie je email) heb nog wat over.

   groetjes MArjolein

     /  
    1. Jessica Stiens

     rosanne heeft 125 erbij
     Groetjes jessica

       /  
   1. marjolein

    jessica,

    stem 73 is van keano, wil je hem een stem geven.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/10438

    dan krijg je nog een stem er bij, hiervoor hoef je niet terug te stemmen.

      /  
    1. Jessica Stiens

     Keano heeft er een stem bij 375 geloof ik
     nog bedankt groetjes jessica

       /  
     1. marjolein

      stem 76 is voor froukje, je weet je hoeft niet meer vandaag op keano te stemmen. bedankt

        /  
 186. marjolein

  sylvan heeft stem 184 van keano, je hoeft niet terug te stemmen

    /  
   1. mama van steffie

    bo heeft er weer een stem bij van mij gr

      /  
   1. mama van steffie

    sara heeft er een stem bij van mij gr

      /  
  1. Jean-Paul Emmelot

   Hallo Steffie toch nog een stem van Gwen uit Vleuten no 215
   Weet niet of je nog terug kan stemmen? Groet.
   http://www.blijstebaby.nl/foto/14741

     /  
   1. mama van steffie

    gwen heeft er een stem bij gr

      /  
   1. mama van steffie

    en ook silvio heeft er weer een stem bij van mij gr

      /  
   1. mama van steffie

    rosanne heeft er een stem van mij bij gr

      /  
   1. mama van steffie

    luciano heeft er een stem bij van mij gr

      /  
 187. Mattheyz-Ferdynand

  rosanne, bo en keano, stemmen zijn weer onderweg

    /  
  1. marjolein

   had je vandaag nog gemaild, naar aanleiding van mijn mailtje gisteren?

     /  
 188. Erik van Sprundel

  Onze kleine zoon heeft 35 stemmen eerlijk verkregen:
  http://www.blijstebaby.nl/foto/10722
  Iedere stem is welkom om deze echte blije baby vooruit te helpen!

    /  
   1. marjolein

    stem 40 ook, je hoeft maar 1 stem te geven, ik heb al genoeg

      /  
  1. Jessica Stiens

   155 voor Ashley!
   Wat een popje….
   Groetjes jessica

     /  
   1. Mamma van Ashley

    Dubbel dank! ;)

      /  
  1. mandy

   thanks stem nr 180 is voor jou mannentje

     /  
   1. linkie

    Silvio heeft ook onze stem!

      /  
   1. linkie

    Steffie heeft ook onze stem!!

      /  
   1. linkie

    gestemd op Lotus!!

      /  
  1. Sandra

   Hoi linkie…ik had hier beneden staan : floortje ook een stem erbij..maar zie net pas dat het de naam is van je kindje, maar goed ik heb dus op Floor gestemd..stem je terug?
   http://www.blijstebaby.nl/foto/19780

     /  
   1. linkie

    Lynn Elize heeft onze stem!

      /  
  1. linkie

   mijn stem heb je!!

     /  
 189. Mattheyz-Ferdynand

  ashsley en luciano, stemmen zijn onderweg. De de site wordt erg traag hier, dus ik stop weer even

    /  
 190. danielle gohl

  wie wil er op mijn lieve dochter stemmen?
  Ik stem natuurlijk terug!
  http://www.blijstebaby.nl/foto/1676
  Alvast heel erg bedankt.

    /  
    1. Jessica Stiens

     Bo heeft weer een stem erbij!

       /  
   1. danielle gohl

    hoi hoi,

    bedankt! stem 79 komt van denise.

      /  
   1. danielle gohl

    hoi hoi,

    stem 246 komt van denise. bedankt voor het stemmen

      /  
   1. danielle gohl

    bedankt! stem 241 komt van denise terug :)

      /  
   1. danielle gohl

    bedankt! stem 159 komt van denise.

      /  
   1. danielle gohl

    bedankt. stem 131 komt van denise.

      /  
   1. mandy

    thanks je hebt nu 239 stemmen

      /  
   1. mandy

    thanks jij hebt nu 245 stemmen

      /  
 191. Jessica Stiens

  De site is erg traag

    /  
 192. Mamma van Ashley

  Deze site begint wel erg traag te worden…
  Wie wil dagelijks stemmen ruilen? Ik heb er per dag 7 te vergeven (per kindje!). Mail me even als je interesse hebt: [email protected]
  Dan gaat het een stuk sneller! Op = op ;)

  Jolanda, Marjolein, Sandra, Danielle, Tamara, zoals beloofd de rest van de stemmen is er nu ook bij voor vandaag.

  Groetjes http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

    /  
 193. Sandra

  De site is zo traag vanwege de vele reactie’s hier.
  Je kunt het beste in een ander topic verder gaan en daar hier naartoe verwijzen maar ik weet niet of Liesbeth de beheerder van deze site dat zo kan waarderen.
  Ik heb haar vanmiddag de vraag gesteld of ze geen stem-topic kan maken maar heb geen antwoord terug gezien .
  Groetjes Sandra

    /  
  1. Danielle

   Stemtopic is ook een erg goed idee!!!!

     /  
   1. Sandra

    Ja het is zo jammer dat als de pagina steeds voller wordt en het schuifbalkje reacht steeds smaller..het dan zo lang duurt om te stemmen.
    En vooral tegen de avond merk ik dat dan eerder afsluit te moe om de hele tijd te wachten.
    Heb inmiddels teruggelezen dat Liesbeth mij wel antwoord heeft gegeven en dat er in andere topics toch ook weer gewoon wordt gestemd en misschien dat ze het over een paar dagen wel gaat doen ze had daar zelf ook al aan gedacht ;-)
    Misschien kunnen we vast even naar kadotip: babystartpakket gaan en dan horen we van Liesbeth wat ze er van vind??

      /  
 194. martine

  Iedereen roept hier dat het fraude is wat Roger doet maar jullie doen bijna allemaal hetzelfde lees ik. Adressen van vrienden en familie vragen om dan voor hun te stemmen zodat zij het niet zelf hoeven te doen, dat is precies hetzelfde alleen op kleinere schaal. Inmiddels zullen ze de wedstrijd niet meer stoppen, we zijn al meer dan 1/3 onderweg en er zijn al mensen verwijderd dus is het inmiddels wel klaar toch.

    /  
  1. Sandra

   Als jij het verschil niet kunt zien met wat wij doen en wat jullie doen dan heb je toch echt een schroefje los!
   Ga ergens anders lopen zeuren…Ben die top 25 zeikers hier zo ontzettend beu!!
   Proberen hier de boel te verzieken bij mensen die elkaar allemaal proberen te helpen en niet zo egoistisch zijn als zij.
   Kunnen jullie solo-ers het niet uitstaan dat het hier gezellig is ofsow????

     /  
   1. martine

    @ sandra

    ons kindje staat helemaal niet in de top 25, omdat ik het nou toevallig niet met je eens bent dan sta ik meteen in de top 25 en fraudeer ik? Je bent een zielig geval als je gaat protesteren voor de studio, denk je echt dat je wat oplost, behalve dat je jezelf belachelijk maakt. Ga jij lekker huggies kopen en al je vrienden (die blijkbaar te beroerd zijn om op jullie kind te stemmen als het er zoveel zijn) oproepen om dat ook te doen en veel plezier bij de studio, hoop dat het regent.

      /  
  2. Mamma van Ashley

   Je zegt het zelf al: doen BIJNA allemaal hetzelfde, dus blijkbaar doen wij toch iets anders hier…klopt; wij halen eerlijk stemmen! Met de nadruk op eerlijk.

   Stem je ook nog even op Ashley? http://www.blijstebaby.nl/foto/20895

   Thanks! :)

     /  
  3. corinde

   Vrienden en kennissen vragen te stemmen is heel normaal.
   Je slaat de spijker op zn kop wanneer je zegt: “alleen op een andere schaal”. Dat is nou juist het oneerlijke ervan!

     /  
 195. Sandra

  Owh ja en nog wat: als jullie door gaan lopen zeiken hier op deze site dan ga ik de mensen oproepen om de dag van de finale te gaan protesteren voor de studio…
  Wat een misselijke mensen zitten er in die top 25 zeg…bah je zou er maar een kind van wezen.
  ( mijn excuus voor degenen die erin staan waar niks op aan te merken valt )

    /  
  1. Roger

   Persoonlijk vind ik het misselijk dat een wedstrijd die hoort te draaien om het vinden van de blijste baby moet gaan om wie de meeste vriendjes heeft en wie de meeste mensen kan bewegen om te gaan stemmen.

   Daar is niets eerlijks aan, van meet af aan al niet.
   Maar daar hoor ik niemand over hier.

   De mensen in de top 25 hebben de regels niet bedacht maar gebruiken alleen de regels zoals deze door P & G zijn bedacht.

   Deze wedstrijd draaide vanaf het begin af aan al niet over het vinden van een blijste baby of een leukste foto maar is een ordinaire spamwedstrijd waarbij degene die het hardste schreeuwt naar bekenden, familie en vrienden wint.

   Ga je ook lopen protesteren als een ouder op de radio komt en oproept tot stemmen ? Immers hoeft diegene ook niet het blijste of leukste kindje te hebben.

   Overigens draagt mijn kind katoenen luiers van kaatje katoen, dus ik heb er nul komma nul belang bij om deze wedstrijd te winnen want met een levengslang pampers kan ik niets.

   Maar goed, het ligt bij een hoop mensen altijd aan een ander als ze niet winnen.

     /  
 196. mandy

  de meeste kids die verwijderd zijn, dat zijn de kinderen die verwijderd zijn door de moeders van de kinderen omdat ze het oneerlijk vinden gaan.

    /  
 197. Danielle

  Ik ga slapen
  doei doei tot morgen!
  Gr Danielle

    /  
 198. lisette

  hoi hoi allemaal, ik ga zo slapen maar heb nog 4 stemmen over heb er vanmiddag 6 weggegeven.
  ik hoor het graag
  p.s als je nog wat over hebt graag voor mijn kleine schatje nr 21230

  voor diegene die gaan slapen welterusten en morgen weer succes

  gr

    /  
   1. lisette

    dank je wel die van jouw mag er ook zijn nr 111 was van lynn voor melina

      /  
   1. lisette

    hoi hoi net gelijk gestemd op silvio en nog bedankt voor het stemmen

      /  
  1. lisette

   hoi hoi zag net dat er 2x gestemd is op mijn dochtertje Lynn 21230
   als het door een van jullie is hier op het forum hoorik graag kan ik