Boze ouders willen herstart Blijste Baby

blijste baby rosanneBoze ouders willen dat de wedstrijd ‘Blijste Baby van Nederland’ een herstart krijgt. Sinds zondag kan er op een speciale website van Pampers gestemd worden op foto’s van vrolijke koters. Maar op de eerste wedstrijddag viel er al meteen weinig te lachen! De website was een groot deel van de dag onbereikbaar en het stemmen verliep bepaald niet vlekkeloos. Tot hun grote frustratie probeerden vele fanatieke ouders te stemmen op hun kindje maar vanwege technische problemen lukte dat niet. Boosheid alom!

Pampers, mede-organisator en sponsor van de wedstrijd, kon maandagochtend nog niet inhoudelijk reageren op de kritiek. Het regent inmiddels ook daar klachten over het verloop van de wedstrijd. Een woordvoerder van moederbedrijf Procter & Gamble kon alleen zeggen dat het bedrijf bezig is om de reacties te inventariseren. En dat er hard aan wordt gewerkt om de technische problemen met de website op te lossen. Lijkt me logisch ja!

Op de vraag of de wedstrijd mogelijk een herstart krijgt, kon nog geen antwoord gegeven worden. Als dat gaat gebeuren zal dit op de website zelf worden aangekondigd. En hier op zwanger.blog.nl uiteraard!

Enkele reacties van boze ouders die zondag op onze redactie binnen kwamen:

Marjon: Ik heb ook geprobeerd te stemmen en het lukte ook niet. Later op de dag stemcode aangevraagd en toen ik die had ingevoerd en op stem drukte kreeg ik de tekst dat ik voor vandaag al 10 stemmen had uitgebracht terwijl er bij mijn neefje nog steeds 0 stemmen staan. Ik vind het wel sneu dat het nu al zo slecht verloopt en de stemmen dus al van verschillende kinderen verloren zijn gegaan. Dus eigenlijk is het nu al niet echt eerlijk meer.

Martijn: Tja .. ook hier hetzelfde probleem en heb ff zitten zoeken op internet, maar er zijn op diverse forums al problemen gemeld. Inderdaad geeen eerlijke wedstrijd zo. Ik denk dat ze het zichzelf veel te moeillijk hebben gemaakt met zo’n omslachtige manier van een stem uitbrengen! Denk dat iedereen die problemen heeft maar even een mailtje moet sturen om te klagen… Hopelijk starten ze de wedstrijd opnieuw, want zo is het inderdaad niet eerlijk!!

Henri: Het is nu 1 augustus 22.45 uur en de site is nog steeds onbereikbaar. Zoals velen hiervoor al hebben gesteld is dit zeker niet eerlijk, want iedereen die vandaag heeft willen stemmen en het meerdere malen vergeefs heeft geprobeerd zal het morgen niet nog eens proberen. Gevolg is dat vele stemmen voor “mijn” kleinzoon (maar dus ook andere baby’s) verloren zullen gaan. De enige oplossing lijkt mij inderdaad de site verbeteren, dan alles op 0 zetten en opnieuw beginnen vanaf een bepaalde datum.

Klik hier om alle reacties te lezen.

Lees ook:Blijste Baby begint dinsdag opnieuw
Lees ook:Media pakken fraude Blijste Baby op
Lees ook:Pampers zet Blijste Baby stop
Lees ook:Steun voor petitie Blijste Baby
Lees ook:Problemen met website Blijste Baby

215 Reacties // Reageer

215 thoughts on “Boze ouders willen herstart Blijste Baby

  1. lisette

    het is nu maandag 2 augustus nog steeds ligt de site r bij mij uit zodat er nog steeds niet gestemd kan worden. Ik hoop dat ze gewoon de wedstrijd opnieuw starten iedreen weer bij 0 laten beginnen,
    Maar ja hopen op snel bericht van pampers en de site.

    Iedereen succes.

      /   Reply  / 
  2. E69

    Ik snap het niet meer. Vandaag gaat het nog moeilijker dan gisteren!
    Ik vind mezelf zo belachelijk – ik zit vanaf 8.00 uur achter mijn laptop :) – . Ik hoor manlief die bezig is met de kleine meid op de achtergrond advies geven maar ik ben doof op dit moment………… Ik wil dit zo graag voor mijn dochtertje, die is zo lief en een lachebekje.

    Hoop dat ik ook een kans krijg.

      /   Reply  / 
  3. Liesbeth Kombrink Auteur

    Ik heb zojuist op de baby van de foto hierboven gestemd. En dat lukte in 1 keer. Je moet dus blijkbaar geluk hebben en precies doen wat er op de website wordt aangegeven. Als je maar even te snel klikt of een keer teveel klikt dat gaat het al fout. Inmiddels is mij duidelijk dat de stemprocedure ingewikkeld is en veel geduld vraagt. Je moet een stemcode aanvragen en met die code kun je maximaal 10 keer stemmen. Je kunt bovendien per dag slechts 1x op dezelfde baby stemmen. Dat lijkt me fair. Na het aanvragen van de stemcode moet je ook nog eens op een afbeelding drukken om te kunnen te stemmen. Deze veiligheid is ingebouwd om te voorkomen dat er illegaal met computers gestemd kan worden. Dit lijkt me ook fair. Ik denk dat het door deze drempels die zijn ingebouwd fout gaat. Als je al op de website terecht komt (want die lag er gisteren ook uit) moet je met heel veel geduld alle stappen doorlopen. En dan ook incalculeren dat er een foutmelding komt terwijl je zelf niks verkeerd doet. Dan moet je toch geduldig blijven (grrrrrrrr …) en gewoon blijven doen wat er staat. Ook wachten als er staat dat je moet wachten .. breng dat geduld maar eens op als je jouw kindje naar de overwinning wilt stemmen! Ik begrijp de frustratie van de boze ouders daarom heel goed ..

      /   Reply  / 
    1. marleen

      dank je voor de stem
      dat is mijn kleine meid
      als ik terug kan stemmen hoor ik het wel

      greetzz

        /   Reply  / 
  4. Nicky

    Pffft wat een ontzettende slechte zaak zeg!
    Ik heb er gewoon geen woorden voor!
    Lukt me niet eens om te stemmen…wat me wel is opgevallen dat de babys in de top 25 wel steeds meer stemmen erbij krijgen…zo stond er gisteren 1 op 33 stemmen die vandaag inmiddels op 45 staat…en zo blijft mijn kindje en die van andere heel fijn op 0 staan :-S Dit is gewoonweg belachelijk…eerlijk verloopt het allang niet meer dus er zit niks anders op dan te stoppen of te resetten en misschien met een ander stem systeem verder te gaan…
    Echt balen!! stelletje prutsers!

      /   Reply  / 
  5. Andrea

    het is gewoon duidekijk geen eerlijke wedstrijd meer!!

      /   Reply  / 
  6. Tammy

    Het is inderdaad raar dat er bij de top 25 wel stemmen bijkomen(was me ook opgevallen)
    Ben vandaag alweer een tijdje bezig met stemmen ,maar geen geluk.
    Wordt er best geirriteerd en sjaggie van!!
    Je wil het zo graag voor je kleine, al die mooie foto s!
    Gemeen hoor,herstarten lijkt de enige manier om ervoor te zorgen dat het weer eerlijk verloopt.

      /   Reply  / 
  7. Cindy van den Berkmortel

    Mijn dochter staat op de eerste 2 dagen in de top 3 en nu op 13e plek.
    Wie in de top 25 staan waren de baby’s die er vanaf de eerste minut voor hebben gevochten.

    Na mijn idee gaat het allemaal soepel.
    Hier hebben we eventjes last gehad maar niet langer dan 1 paar uur.

    Vond wel verdacht dat de bovenste baby van 0 naar onderhand 82 is gegaan.
    Want ik hield de top nauwlettend in de gaten en heb hem afgelopen dagen geen 1x gezien en nu in 1x aan de top???

    Zijn moeder zou waarschijnlijk snachts hebben zitten stemmen of speelt vals wat me eigelijk wel moeilijk lijkt maargoed.

    Meschien komt het internet geklooi voor bi mensen die slechte internet verbinding hebben?
    Heb er zelf namelijk geen last van :)

      /   Reply  / 
    1. Andrea

      Nou met ons internet is niks mis hoor, dat vind ik onzin! En dat van die moeders vanaf de eerste minuut ervoor hebben gevochten is ook onzin.. Dan doen alle moeders.. ik stond 31 aug. om 23.59 klaar en ben vanaf 00.00 hard in actie gekomen om aan stemmen te komen maar vanaf het begin ging het al fout… die site moet het gewoon goed doen of je nou vanaf het begin of vanaf de dag daarna begint!
      De moeder met stemmen willen hun stemmen natuurlijk niet kwijt logisch..maar het is gewoon geen eerlijke wedstrijd meer als het zo gaat.

        /   Reply  / 
    2. een moeder

      als nu te zien op de site, verliep het niet soepel.
      iedereen gelijke kansen straks…
      Succes! zie je aan de top:D

        /   Reply  / 
  8. tamara klink

    bj ons gaat het precies zo, ons dochtertje doet ook mee, en staat na 2 dagen nog steeds op 0, net als vele andere kinderen. bij ons en bij andere die op zoe willen stemmen, krijgen het niet voor elkaar. we krijgen de hele tijd error meldingen of zeggen al dat we hebben gestemd.
    ik vind het jammer dat ze dat de blijste baby site dit zelf niet in de gaten houden. het is nu een oneerlijke wedstrijd voor vele kinderen die nog steeds op 0 staan, terwijl het stemmen bij de andere kinder lekker loopt.
    mijn mening is gewoon alles op 0 zetten en opnieuw beginnen.

      /   Reply  / 
  9. Lia

    Mijn hemel, dit gezeur is echt te sneu voor woorden! Het is toch gewoon een wedstrijd voor de gein? Jij vindt jouw kind de allerleukste, dat is toch het enige dat telt? En denken jullie nou echt dat de ‘leukste’ baby wint? De baby met het grootste netwerk wint, want daar wordt het vaakst op gestemd.

    Misschien kunnen jullie beter achter je laptop vandaan komen en je druk maken om dingen die die er écht te doen.

    Wat een zielige bedoening!

      /   Reply  / 
    1. Andrea

      Als je niks beters te melden hebt, houdt je dan maar stil.

        /   Reply  / 
      1. Lia

        Waarom? Het is een openbaar blog en het staat een ieder vrij om te reageren. Als ik dan lees van ‘je wilt het zo graag voor die kleine’ en mensen die een hertelling eisen, dan krijg ik spontaan de kriebels. Wil die kleine uberhaupt wel een hele dag in een fotostudio zitten? Waarschijnlijk niet. JIJ wil dat als moeder, maar dat is iets compleet anders. Je wil het voor jezelf en niet voor je kind.

        Dat mensen nu gaan zitten zeuren omdat de site niet goed werkt et cetera, vind ik echt zielig. Ook als de site wel goed werkt, hoe groot acht je dan de kans dat je kind wint? Niets ten nadele van de leukheid en blijheid van je kind, maar er doen er veel mee, hoor! En zoals ik net al zei; de baby met de ouders die het grootste sociale netwerk heeft, is de baby die wint.

          /   Reply  / 
        1. salimo

          nee hoor uit eindelijk kiest de jury de blijste baby en die wint dan.

          ik heb de knapste baby daar ben ik trots op zie foto 8804

            /   Reply  / 
        2. Liesbeth Kombrink Auteur

          @Lia: als er hier al meer dan 100 reacties worden geplaatst, betekent het dat er in heel Nederland heel veel mensen problemen hebben ondervonden. Slechts een klein deel van de mensen gaat over tot het plaatsen van een reactie, de meeste mensen doen dan niet. Ze googlen op het onderwerp en komen hier terecht. Ik kan dat zien in mijn bezoekcijfers. De berichten zijn al door 2000 mensen gelezen .. Dat geeft wel aan dat er echt een probleem is met de website. Over geneuzel kun je dan niet meer spreken.

            /   Reply  / 
        3. YZV

          Als iemand zijn of haar (klein)kind wil opgeven moeten ze dat lekker doen en laat ze er geloof in hebben dat ze een kans maken. Wie ben jij om dat te bagatelliseren of in twijfel te trekken?

            /   Reply  / 
    2. YZV

      Als je vindt dat men zich druk moet maken om dingen die er écht toe doen, doe dat dan zelf ook!

        /   Reply  / 
    3. een moeder

      het feit dat jij hier dit berichtje plaats zegt al genoeg, het houd jou ook bezig haha!
      Voor veel mensen is die spaarrekening van 5000 euro en gratis luiers en billendoekjes genoeg reden om mee te doen. Sommige mensen zitten nml erg krap bij kas en is dit inieder geval het proberen waard. Dus het gaat echt niet om ouders die hun kind graag een model maken!

      En inderdaad, je maakt bijna geen kans omdat sommige mensen de halve wereld kennen, maar toch willen mensen het graag proberen.
      bij de loterij heb je minder kans en daar doen ook veel mensen toch aan mee, want STEL…

        /   Reply  / 
  10. Marloes Lijmbach

    Ik heb precies hetzelfde, heb al 3 mailtjes gestuurd naar de organisatie maar tot op heden nog niks vernomen. Zoals iedereen al vermeld, hopelijk beginnen we allemaal opnieuw zodat het weer eerlijk wordt, want zo is het ook niet leuk!!!!!

      /   Reply  / 
  11. salimo

    hoi,

    de site heeft sinds je kunt stemmem dus op zondag nacht al niet goed gewerkt

    eerst kon je amper erin komen dan een stemcode probleem enz enz

    dat zij de site niet gewoon uit de lucht halen tot die goed werkt snap ik ook niet

    vorige jaar verliep zeker als vlekkenloos lijkt mijn ook niet

      /   Reply  / 
  12. Nicky

    Het is duidelijk dat Lia het niet snapt!
    Dit “gezeur” was er niet geweest als de site geen errors en dergelijke had gehad…dat is het hele punt dat de organisatie de drukte niet aankan en daardoor alles de mist in is gegaan…het gaat er niet om dat (en dan spreek ik voor mezelf) mijn kindje nog op 0 staat het gaat erom dat er niet gestemd kan worden omdat de site niet stabiel is…

      /   Reply  / 
  13. Alie

    je eigen kind(kleinkind) is de allermooiste, allerblijste baby,
    Dat beteknd dat iedereen dezelfde kansen moet krijgen.
    In dit geval is het niet fair om de wedstrijd door te laten gaan.
    het is herstarten of stoppen.
    geef ze allemaal een eerlijke kans

      /   Reply  / 
  14. Alysia

    Het is erg vervelend dat het probleem met de site nog steeds niet verholpen is! Ik zit zelf ook steeds achter de laptop om het te proberen en tot nu toe maar liefst 2x succes gehad haha! Uiteraard ook al mailtjes gestuurd maar nog geen reacties.
    Ik vind het wel raar dat de top 25 steeds meer stemmen krijgt.
    De enigste eerlijke oplossing is herstarten,want veel kindjes lopen nu al 2 dagen “achter” wat niet meer in te halen is en de kindjes die nu in de top 25 staan met veel stemmen die krijgen die stemmen dan vast ook weer dus lijkt mij een prima oplossing!

      /   Reply  / 
  15. Alysia

    Misschien is het een optie om ook op elkaars baby te stemmen? Al onze kindjes staan nog op 0 (of op 2, zoals mijn dochtertje) en hebben de stemmen hard nodig om nog in de buurt van de top 25 te komen…en je kan toch maar 1x op je eigen kleine stemmen…

    http://www.blijstebaby.nl/foto/18929 Julia

      /   Reply  / 
  16. Tammy

    Ze snapt het inderdaad niet,het gaat niet om negatieve reacties.
    Iedereen is trots op zn kind, kleinkind enzo.
    Dat het dan zo moet gaan is gewoon teleurstellend.
    Iedereen evenveel kansen, dus geen gezeur over het feit dat we zitten te ‘zeuren’,alsof we zulke slechte ouders zijn dat we de hele dag bij een fotoshoot moeten zitten en dat we het alleen voor onzelf doen.

      /   Reply  / 
  17. Debby

    Ook hier hetzelfde probleem. we zijn de hele zondag bezig geweest om een stem uit te brengen. Ook familieleden die een stem uit willen brengen op onze dochter, krijgen het niet voor elkaar en ik ben inderdaad bang dat iedereen het opgeeft om alsnog die stem uit te brengen en we deze dus mislopen. Als ik in de top 25 kijk, zie ik de teller gewoon oplopen. Er zit iemand bij die vandaag al 37 stemmen heeft gekregen. Vannacht hebben we een stem uit kunnen brengen en wonder boven wonder zitten we nu op 2 stemmen in totaal!
    Dit kan nooit de bedoeling zijn van deze wedstrijd en een nieuwe start die eerlijk verloopt, zou dan ook op zijn plaats zijn.
    De reactie van Lia is echt bizar. Ze mist het hele punt. De kans dat je kind wint is inderdaad heel klein en we zijn er ook allemaal van overtuigd dat ons kind de mooiste, liefste en blijste baby van Nederland is. Maar daar gaat deze discussie helemaal niet over. Als je verliest wil je wel eerlijk verliezen!
    Dus nogmaals: De tellers weer op nul en gewoon opnieuw beginnen!

      /   Reply  / 
  18. salimo

    hoi allemaal

    goed nieuws de site is stop gezet en alle stemmen gaan weer op nul

    je krijgt een mail wanneer je weer normaal kunt stemmem

      /   Reply  / 
    1. Ramona

      Dat is goed nieuws!!! Ik dacht al, hoe kan dit nou weer. Niet leuk, maar ben wel blij dat ik niet de enige ben. Nou, succes allemaal!!! En iedereen weet het toch al: eigen kindje, kleinkindje, is het allermooist en liefst en leukst, dat hoeft niet bevestigt te worden. Maar het is toch gewoon leuk om mee te doen!
      Wat Narda schrijft: al die mooie lieve vrolijke snoetjes, dat is al supermooi om te zien.
      Groetjes

        /   Reply  / 
  19. Marjon

    Op de website staat nu net:
    “Vanwege het enorme succes van het stemmen dat gisteren 1 augustus is gestart, zijn er helaas technische problemen opgetreden waardoor er niet goed gestemd kan worden.

    Wij hebben daarom besloten het stemproces tijdelijk te stoppen. Alle stemmen zullen op nul worden gezet om iedereen een gelijke kans te geven.

    Het stemmen zal op een later moment opnieuw worden gestart. Alle deelnemers krijgen op dat moment een mail om hen hiervan op de hoogte te stellen.

    Excuses voor dit ongemak.”
    Dus iedereen krijgt toch een nieuwe kans.

    Groet,
    Marjon
    mama van http://www.blijstebaby.nl/foto/9753

      /   Reply  / 
  20. Jan

    Nu een aankondiging op de site dat het stemmen is gestopt en de tellers weer op 0 gaan.

      /   Reply  / 
  21. Debby

    Zo Lia…..BLIJKBAAR WAS ER TOCH EEN PROBLEEM!!!!!!!
    Iedereen veel succes!

      /   Reply  / 
  22. La Toya

    Ze hebben geluisterd naar de klachten, fijn!

    Niet dat wij een kans maken omdat sommige mensen inderdaad de halve wereld kennen en wij niet, maar als het werkt is er tenminste een iniminiultraklein kansje.

      /   Reply  / 
    1. YZV

      Al win je niet, dan is het toch leuk om het gedaan te hebben! En veel kijkers hebben jullie kleine mensje kunnen bewonderen!

        /   Reply  / 
      1. La Toya

        precies!! voor ons heeft ze sowieso al gewonnen…
        en de grappige wk-foto laat ik met veel trots aan iedereen zien

          /   Reply  / 
  23. mammie

    Alle baby’s en Mammies heel veel succes!! :-)

      /   Reply  / 
  24. Andrea

    WOEHOEEE!!.. Ben boodschappen wezen doen… kom terug en lees de berichten eventjes door.. en joehoeee…het wordt herstart!!! Wat fijn!! Nou krijgt iedereen weer een EERLIJKE KANS!.
    Hopelijk doet de site het dit keer gelijk goed en kan iedereen die wil stemmen gewoon normaal stemmen…
    Hebben de mailtjes toch geholpen.. Can’t wait!!

      /   Reply  / 
  25. Nicky

    Eindelijk de juiste oplossing!
    Ben benieuwd wat ze eraan gaan doen om het goed te laten verlopen.
    Bij deze wens ik iedereen succes met het stemmen op hun moie kindjes…elke ouder vind zijn of haar kind natuurlijk het mooiste…maar eerlijk is eerlijk elk kind is mooi ;-)

      /   Reply  / 
  26. Andrea

    ik ben zo benieuwd wanneer we kunnen beginnen ahaha..
    Hopelijk houden ze er dit keer ook rekening mee, dat zodra er gestemd kan worden.. IEDEREEN gelijk van start gaan natuurlijk en dan het een gekkeboel zal gaan worden!!

    Ook ik wens iedereen succes met stemmen…

      /   Reply  / 
  27. Narda

    Even een aanvulling: ben het helemaal met jullie eens, jammer dat het zo gelopen is maar ik vond het wel een ontzettend leuke actie! Ik heb nog nooit zoveel lieve leuke lachende baby’s bij elkaar gezien! Daar wordt je toch helemaal vrolijk van?!

      /   Reply  / 
  28. marleen

    helemaal top dat ze alles weer op nul gaan zetten.
    helaas is mijn fam. vrienden kenissen kring ook niet zo wereldwijd dus die top 25 halen we toch niet,maar proberen kan altijd;-)

    dus als je een stem over hebt voor onze kleine meid zou dat heel fijn zijn…heel erg bedankt
    http://blijstebaby.nl/18223

    greetz

      /   Reply  / 
  29. Daantje

    Bij mijn eerste heb ik eens meegedaan bij zo’n verkiezing. Maar ik doe echt van z’n lang zal z’n leven niet meer mee. Want je moet wel superfanatiek zijn in het promoten van je kindje wil je winnen. Daar heb ik dus helemaal geen zin in. En ik weet trouwens toch wel dat die 2 van mij de allerleukste, allerliefste, allerblijste, allerguitigste, allerknapste, allermooiste, enz. enz. zijn…..*lol*

      /   Reply  / 
  30. marleen

    tjonge zeg,de site doet5 het maar daar is dan ook alles mee gezegd
    je moet geduld hebben,maar stemmen kan ik nog steeds niet…
    als ouder heb je er natuurlijk alles voor over om er door te komen,maar dat kan ik toch niet verwachten van andere mensen die willen stemmen….
    Rosanne je blijft mijn lieve kleine lachebekkie
    http://blijstebaby.nl/18223

      /   Reply  / 
    1. marleen

      404 Page Not Found
      dit is wat ie zegt,dus veel verder zijn we niet;-((
      wat een zooitje

        /   Reply  / 
  31. marleen

    De webpagina kan niet worden weergegeven

    Mogelijke acties:
    Het lijkt of u verbinding hebt met internet. Probeer toch opnieuw verbinding te maken met internet.

    Geef het adres opnieuw op.

    Ga terug naar de vorige pagina

    Meest waarschijnlijke oorzaken:
    •Uw computer is niet met internet verbonden.
    •Er zijn problemen op de website opgetreden.
    •U hebt het adres mogelijk verkeerd getypt.

    http://blijstebaby.nl/18223

      /   Reply  / 
    1. Yaisa

      Mocht je er uiteindelijk toch een keer door komen, dan duurt het een eeuwigheid voordat je een stemcode ontvangt. Ik heb tot nu toe nog steeds niets ontvangen, maar vanmorgen wel aangevraagd. Jammer dat het zo moet gaan. Uiteindelijk maakt het toch niet veel uit want je eigen kindje is natuurlijk het allerliefst en het allermooist! :-) )

        /   Reply  / 
      1. marleen

        ja ze blijven allemaal onze kleine hartedief no matter what
        ik vind het al leuk dat onze kleine meid hier te zien is;-)

        trotse mama

          /   Reply  / 
        1. Yaisa

          Ik heb nog op haar gestemd hoor! Het is inderdaad een snoepje!

            /   Reply  / 
          1. marleen

            heel erg bedankt ;-) ))

            groetjesss

              /  
  32. Yaisa

    Nog steeds geen stemcodes… Dus mochten jullie nog willen stemmen: Fay Mare te ‘s-Gravenhage! Heel erg bedankt!!

      /   Reply  / 
  33. Mirtje

    Onze Nienke heeft ondanks haar blijer dan blije koppie op de foto nog geen stem weten te vergaren.
    Het is inmiddels woensdag en na een hele dag nog geen stemcode mogen ontvangen net als onze vrienden. Mooie aktie is dit, ik wordt er in ieder geval er niet blij van…

      /   Reply  / 
  34. marleen

    hallo allemaal
    vinden jullie die foto die hier bijstaat ook zo leuk,stem dan op onze kleine meid Rosanne;-)
    http://www.blijstebaby.nl/foto/18223
    heel erg bedankt ze kan nog heel wat stemmen gebruiken
    greetzz

      /   Reply  / 
    1. Liesbeth Kombrink Auteur

      @ Marleen: ik vind het een superfoto, vandaar dat ik het plaatje ook gebruikt heb hier. Ik heb zojuist op haar gestemd, gisteren ook trouwens.

        /   Reply  / 
      1. marleen

        heel erg bedankt
        en zo als ze der daar uit ziet zo is ze eigenlijk heel de dag,het is echt een schatje,dit is onze derde spruit maar zo`n handig lief sociaal kind.

        groetjess

          /   Reply  / 
        1. Liesbeth Kombrink Auteur

          Ik heb even een linkje achter de foto geplaatst. Misschien dat mensen die doorklikken op haar stemmen ;)

            /   Reply  / 
          1. marleen

            helemaal toppie
            ja je moet er iets voor doen om iedereen te laten weten dat je de blijste baby van nl hebt;-))
            echt heel lief van je
            haar broer en zus zijn ook heel trots op de kleine meid zoals hun dat altijd zeggen;-)

              /  
  35. Nicky

    nou pampers kom maar op met een nieuwe herstart…of beter nog kap er gewoon mee!
    wat een klote systeem tis zo labiel als het maar zijn kan…

      /   Reply  / 
    1. Linda

      Zo helemaal mee eens!

        /   Reply  / 
      1. tamara klink

        ik ben er ook mee eens

          /   Reply  / 
  36. Linda

    Nog steeds geen stemcode binnen… moet je hier dagen voor uit trekken ofzo…

      /   Reply  / 
    1. Yaisa

      Hoi,

      Ik heb net de stemcode ontvangen die ik gister om 11.00 uur (!) heb aangevraagd.Voor vandaag heb ik nog 8 stemmen over, dus ik wil graag op je kindje stemmen hoor. Stuur de link maar door!

      Mocht het uiteindelijk lukken, of als anderen nog stemmen over hebben/van mij willen: http://www.blijstebaby.nl/foto/19659.

      Groetjes

        /   Reply  / 
        1. Yaisa

          Het duurt even, maar het eindelijk gelukt hoor!

            /   Reply  / 
        1. Yaisa

          Vandaag heb ik ook weer op Rosanne gestemd! Trouwens, leuk om haar foto bovenaan deze pagina te zien, want als je googled op blijste baby zie je ook haar foto terug!

          http://www.blijstebaby.nl/foto/19659

            /   Reply  / 
          1. marleen

            hoi hoi
            ik heb ook gestemd op die van jou zal het vandaag nog eens doen
            en wat een super mooie lachebek heb jij;-) en ze heeft een mooie naam zeg

              /  
  37. Debby

    Het loopt idd allemaal nog niet lekker.Pfff…. Hoe moeilijk kunnen ze het maken!!!

      /   Reply  / 
  38. Cindy

    Dien met zijn allen 1 klacht in.
    Ik stuur zelf een mailtje met foto’s werk op een bedrijf met meer dan 100 computers.

    Ieder collega heeft zakelijke e-mail en prive hier.
    Heb van onderhand 20 pc foto’s gemaakt dat stemmen+internet niet werkt !!

    Terwijl wij met de nieuwste software en pc/macs werken.
    Dit is een bedrijf dat o.a in servers en pc/macs is gespecialiseerd en zeggen allemaal.

    Dit is een grote schande !

    Steun ons betoog.
    Samen sta je sterk.

    Vecht voor een eerlijke actie want van 0 naar 151????????
    Vinden wij zelfs super verdacht !!!

    Groetjes,

      /   Reply  / 
    1. Debby

      Het was mij ook al opgevallen dat er sommige mensen wel héél véél stemmen ineens krijgen.
      Houdt je er wel rekening mee dat er vanaf 1 IP-adres ook maar 1x gestemd kan worden per dag? Dus als er 100 PC’s staan zullen die allemaal via hetzelfde netwerk inloggen :-(

      volgens mij kan Pampers beter zelf tussen de ingestuurde foto’s de beste 25 kiezen. Zo krijg je een echte top 25 en niet een top 25 van baby’s waarvan de ouders een groot netwerk hebben!

        /   Reply  / 
  39. Fen

    Het gaat nog steeds niet goed. De site loopt vast en het duurt uren voordat je een code krijgt. Het eerlijkst zou zijn als het allemaal soepel verliep en anders moeten ze van blije baby zelf maar de 25 blijste baby’s uitkiezen! De meeste mensen in mijn omgeving hebben niet de tijd om uren te gaan zitten wachten! dus van een eerlijke strijd is geen sprake. maar mocht je nog een stem over hebben. Dit is mijn schatje. http://www.blijstebaby.nl/foto/8585. Ik kan ook nog stemmen, dus laat maar weten….:-)

      /   Reply  / 
  40. salimo

    ook nog iets gisteren vanaf 10 uur kon je weer stemmen

    sommige hadden al 90 stemmen om 17:00 uur

    en anderen konden pas rond dezelfte tijd als hier boven pas stemmen

      /   Reply  / 
    1. debora

      ik heb even gestemd; wil je ook op mijn dochter stemmen; wwww.blijstebaby.nl/425 dankje!

        /   Reply  / 
  41. Fen

    wil wel stemmen alleen de www klopt niet…:-(

      /   Reply  / 
  42. Fen

    De site deed het gistermiddag ook niet. en ik zag net als iemand anders hier, dat vanochtend een kindje oom 7.30 al 185 stemmen had gekregen vandaag! Ik snap dat niet, maar daar valt niet tegenop te concurreren, terwijl Olivia toch echt de blijste baby van Nederland is! :-)
    kijk zelf maar: http://www.blijstebaby.nl/foto/8585
    trotse mama he! ;-)

      /   Reply  / 
  43. Fen

    Lukt me niet! krijg een halve site te zien. Ik zal het vanavond nog een x proberen. Maar je kindje heeft al veeeeeeeeel meer stemmen als mijn kindje. Mag ik vragen hoe je het voor elkaar krijgt mensen te laten stemmen???
    mijn kring haakt als het niet meteen lukt al af!

      /   Reply  / 
    1. Esther

      Ik werk in de ict-sector, dus zit de hele dag achter de pc (net als veel kennissen). Ook sochtends voor 7 uur en savonds laat werkt alles sneller.
      Maar verbaas me erover dat sommige kindjes al meer dan 300 stemmen hebben. Dat lukt mij hier niet eens. Zo goed werkt de site niet….

        /   Reply  / 
      1. Fen

        maar je mag toch maar 1 x stemmen vanaf 1 ip-adres per dag???
        (site is nog steeds erg langzaam))

          /   Reply  / 
        1. marjolein

          Nee Fen, je mag 1x per email adres op jou kindje stemmen, of op andere kindjes met intotaal 10 stemmen per dag.

          dus hoe meer emailadressen hoe meer stemmen

            /   Reply  / 
          1. Fen

            mmm, ik dacht ook per ip adres.. dan heb ik wel een idee!!:-)
            MOeders, mail me op [email protected] als je geinteresseerd bent! ;-)

              /  
  44. Linda

    Klacht over de zogenaamde blijste baby, dit is een flut actie en jullie kunnen hier een mooi verhaal van maken. Er staan hele forems volgeschreven van wanhopige ouders en oma/opa’s tante’s enz. die maar een stem willen uitbrengen. Terwijl er een neiuwe start is geweest, hebben de baby’s op de homepage, 100-en stemmen. In een nacht krijgen sommigen 180 stemmen… hoe is dit mogelijk ALS die site niet werkt! Ik en meerderen met mij hebben geprobeerd een zgn stemcode aan te vragen, waar je dus ECHt geduld voo rmoet hebben, want er komt niks (!!!) binnen! Na vaaaaak proberen lukt het soms een keertje.. dus HOE krijgen die anderen 100-en stemmen? Oneerlijke strijd zoals wel duidelijk is… Kijk maar eens op het forem zwanger.blog.nl hoeveel klachten daar op staan. Als je dan toch prijzen belooft en ouders daar voor warm maakt, zorg dan voor een gedegen webiste die WERKT! En niet een die krakkemikkig werkt op welke pc laptop dan ook. Ik heb ook steeds mijn klachten laten weten aan de actie, geen antwoord na een algemeen antwoord en herstart dinsdag j.l. Ik ben er in ieder geval mee gestopt.

    Vriendelijke groet,

    Linda

      /   Reply  / 
    1. Debby

      Ik ben het met je eens Linda. Voor mij is de lol er ook een beetje af. Vrienden/familie/collega’s/kennissen gaan echt niet de hele dag proberen om een stem uit te brengen! Vanmorgen was mijn kleine meisje vroeg wakker (6.00 uur) en ik heb geprobeerd om te stemmen. Wat blijkt: ER STAAT HELEMAAL GEEN ICOON MEER OM TE STEMMEN! Pas om 10.00 uur vanmorgen stond de stemknop weer op de pagina van mijn dochter. Toen ik uiteindelijk mijn stemcode had ingevuld en het juiste plaatje had aangeklikt, gebeurde er niks en kwam ik weer terug op haar startpagina! Het is me 20 minuten geleden gelukt om mijn stem uit te brengen. Joepie, we staan nu op 10 stemmen :-(
      Ik ben van mening dat de mensen van Pampers zelf een top 25 moeten samenstellen en niet af moeten gaan op mensen met een heel groot netwerk die blijkbaar het wel voor elkaar krijgen om te stemmen (het is mij een raadsel hoe ze het doen!)
      Laten we proberen om anders op elkaar te stemmen, dan komen we misschien wel op 20 stemmen (mooi schril contrast met de top 25 waar ze al over de 300 zijn)
      http://www.blijstebaby.nl/foto/19005

        /   Reply  / 
      1. tamara klink

        dat klopt ik kan ook niet meer stemmen op mijn dochter

          /   Reply  / 
  45. Ramona

    Ik heb ook al een klacht ingediend, mijn zoontje heeft inmiddels 3!!!! …. stemmen. Het lukt niemand om te stemmen, en krijg allemaal telefoontjes dat ze het wel proberen maar dat de site niet werkt of zelfs bij iemand en hele computer op tilt laat slaan. Daar wordt je niet vrolijk van en dan gaat ook niemand het dagelijkks proberen. Logisch. Vind het ook niet leuk. Dus ik heb maar een mail rondgestuurd dat ze maar moeten stoppen met proberen, want het lukt toch niet.
    Jammer dat Pampers niets laat horen over dit probleem. Want eerlijk is toch anders, vind ik.
    Misschien een troostprijs voor deze mensen die graag wilden stemmen maar het niet lukt?
    Groetjes, Ramona

      /   Reply  / 
  46. Jessica Stiens

    Blijste baby actie is al beslist.
    De top 25 die kan je gewoon niet meer inhalen..
    deze babies hebben al 100+ stemmen en die krijgen dagelijks 50+ als niet meer is bij en deze actie duurt nog tot de 23ste….
    mijn baby heeft nu pas 10 stemmen en er zijn volgens mij ook babies die nog helemaal niks hebben….
    Gewoon geen schijn van kans vanaf het begin….
    jammer…ik ben er klaar mee

      /   Reply  / 
  47. Nicky

    Ik heb ook rtl boulevard een mail gestuurd!
    Deze actie gaat echt helemaal nergens over en klopt voor geen meter…degene die wint is in ieder geval geen eerlijke winnaar dus dan zou ik niet eens willen winnen!
    er klopt iets niet er zijn zoveel babys met nog 0 stemmen of onder de 10…ik snap niet hoe het kan dat sommige meer dan 100 stemmen op een dag krijgen!!!
    ze moeten er gewoon mee stoppen!!
    AMATEURS!

      /   Reply  / 
  48. yolanda

    ik heb al vanaf dinsdag geprobeerd en ontving na 8 uur(!) proberen wel een stemcode, maar geen stembutton bij de foto van mijn zoon. Ze praten over een stempagina, maar ik kan nog steeds niet stemmen. Ik krijg alleen maar steeds de 2 buttons: stemcode aanvragen en nieuwe stemcode.
    Wat ik ook doe er verschijnt geen stembutton.

    Dus eerst een hoop moeite voor een stemcode en dan ben je al blij als je er eindelijk 1 hebt en dan gaat het nog niet.

      /   Reply  / 
  49. mammie

    Eindelijk heb ik een stemcode gekregen, krijg ik een vermelding op de website dat mijn stemcode niet geldig is!!?? Je zou toch denken dat zo’n groot bedrijf wel eerst een test doet met zo’n website. Ze wisten toch dat er 20.000 mensen mee deden en iedereen oproepen om te stemmen levert zo’n miljoen stemmen op per dag, heel grof geschat.
    Vind het ook heel vreemd dat sommige kindjes al in de honderden stemmen hebben en de rest nog op 0 staan op maar een paar stemmen.
    Heb ook al emailtjes gestuurd, maar je krijgt gewoon geen antwoord. Het eerlijkste is dat pampers zelf een aantal kindjes eruit zoekt. Zij weten toch wat ze zoeken!
    anyway, mijn mannetje staat op http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

    als ik op andere kindjes moet stemmen, geef je linkie maar door!

    misschien moeten we met z’n allen nooit meer pampers kopen, hehe

      /   Reply  / 
    1. anika

      ga eens naar een willekeurige foto, klik op stemcode aanvragen, vul je email in, druk op verzenden en kijk in je mailbox, je krijgt een nieuwe code, ga terug naar de site en druk op heb al een stemcode, vul email in, je wachtwoord en verder als het goed is verschijnt een stem captcha, zoniet ververs je pagina.

      het werkt als een zonnetje.

        /   Reply  / 
  50. Linda

    Beste “Blijste Baby”,

    Ik snap heel goed dat er geen persoonlijk antwoord gegeven kan worden, gezien het KLACHTEN REGENT! Waarom gaat deze wedstrijd nog door eigenlijk?!?!?!?!?!!
    Nogmaals… het is een oneerlijke wedstrijd! Vermoedelijk misbruik, trage site… klopt allemaal! Ik doe er niet meer aan mee en meerderen met mij, het zou opnieuw gestart moeten worden, niemand heeft meer zin/puf/ energie om te stemmen! Logisch genoeg, gezien het feit dat hier onnodig tijd in is gestopt om voor een geliefde te stemmen of een vriendendienst…
    Nee, ik pas. Er zijn nog steeds geen stemcodes binnen, de site werkt nog steeds traag en bovendien… Er zijn mensen (want dit gaat niet meer om de baby’s) met over de 6-700 stemmen, waarvan er vandaag al (10.30 uur) 190 bij gekomen zijn, waarom dan nog meedoen? Jammer, het plezier en energie is me ECHT vergaan. En pampers koop ik ook niet meer.

    Groet,

    Linda

    Op 6 augustus 2010 11:48 schreef Blijste Baby het volgende:
    Beste Linda,

    We hebben je vraag over het stemproces van de Blijste Baby verkiezing ontvangen. Hierin gaf je aan dat de site traag was, je geen stemcode kon aanvragen of twijfels had over de eerlijkheid van het stemproces bij de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland.

    Door het overweldigende succes van het stemproces, waarbij ook vermoedelijk misbruik is geconstateerd, ondervond de site hiervan aanzienlijke problemen. We hebben hard gewerkt om deze problemen op te vangen en het vermoedde misbruik tegen te gaan. Wij zijn daar donderdagmiddag in geslaagd, waardoor het stemproces nu verloopt zoals het bedoeld was.

    Indien wij signaleren dat het stemproces gemanipuleerd wordt, zullen wij daar actie op ondernemen zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

    We begrijpen dat het geven van een standaard antwoord niet altijd even persoonlijk overkomt. We hopen op je begrip.

    Mocht je vraag onverhoopt hiermee niet beantwoord zijn, dan vernemen wij dat graag

    Met vriendelijke groet,

    Blijste Baby
    Afdeling Communicatie / promoties

    03.08.2010 22:05 – linda schreef:

    > Het spijt me, maar ik vind deze actie een aanfluiting! Net als meerderen,
    > heb ik tijd gestoken in het mobiliseren van familie en vrienden om te
    > stemmen, wat tevens publiciteit en hits is voor jullie… en krijg ik er een
    > stem voor… Nee! Helemaal niks.
    > Mijn dochter heeft een schamele paar stemmen, omdat mijn vader vandaag
    > uuuuuren op die site heeft gezeten! Dit is toch belahelijk…
    > Als je zo’n actie doet, zorg dan ook voor een gedegen techniek en als je het
    > opnieuw inzet en excuus aanbiedt, heel fijn…… maar het werkt nog STEEDS
    > niet…. haal ‘m dan uit de lucht!
    > Dit heeft geen zin…. erg jammer, want we hadden er allemaal heel erg zin
    > in en zat ook af te wachten op de stemmen voor ons meisje en al die
    > duizenden andere baby’s.
    > Oneerlijke strijd nogmaals…. en de blijheid vergaat mij als moeder ook wel
    > zoals u leest.
    > Mvg,
    > Linda

      /   Reply  / 
  51. marleen

    We hebben je vraag over het stemproces van de Blijste Baby verkiezing ontvangen. Hierin gaf je aan dat de site traag was, je geen stemcode kon aanvragen of twijfels had over de eerlijkheid van het stemproces bij de Zoektocht naar de Blijste Baby van Nederland.

    Door het overweldigende succes van het stemproces, waarbij ook vermoedelijk misbruik is geconstateerd, ondervond de site hiervan aanzienlijke problemen. We hebben hard gewerkt om deze problemen op te vangen en het vermoedde misbruik tegen te gaan. Wij zijn daar donderdagmiddag in geslaagd, waardoor het stemproces nu verloopt zoals het bedoeld was.

    Indien wij signaleren dat het stemproces gemanipuleerd wordt, zullen wij daar actie op ondernemen zoals vermeld in de algemene voorwaarden.

    We begrijpen dat het geven van een standaard antwoord niet altijd even persoonlijk overkomt. We hopen op je begrip.

    Mocht je vraag onverhoopt hiermee niet beantwoord zijn, dan vernemen wij dat graag

    Met vriendelijke groet,

    Blijste Baby
    Afdeling Communicatie / promoties

    hee dat mailtje hadden wij ook

      /   Reply  / 
  52. no-name

    waarom zijn mijn berichten verwijderd????

      /   Reply  / 
  53. silvia

    Sinds gisteren avond kan ik heel makkelijk en soepel stemmen. Mijn kind heeft vandaag 40 stemmen! (27 vandag dankzij vrienden/collega’s).
    Als de site pas nu werkt voor ons, het is toch logisch dat we zullen nooit de top 25 inhalen??

      /   Reply  / 
    1. silvia

      Jouw kind heeft 50 stemmen!
      Wil je ook voor mijn Sara stemmen svp?
      Thanks!
      http://www.blijstebaby.nl/foto/6352

      Ik heb 8 stemmen over voor vandaag!

        /   Reply  / 
        1. silvia

          En Lotus 81! Bedankt!!
          Nog meer babies?

            /   Reply  / 
          1. Linda

            lotus heeft er nu 89

              /  
      1. Linda

        sara heeft er nu 52, ook gestemd

          /   Reply  / 
  54. Linda

    nooou probeer het ook nog maar eens…. willen jullie oo stemmen? Stem ik ny op luna lotus sara marleen

      /   Reply  / 
  55. Linda

    rosanne 54 ook gestemd

      /   Reply  / 
  56. elfo

    willen jullie op mijn dochter AMARA stemmen??we halen het niet meer met mensen die 1000 stemmen per dag krijgen maar het is wel leuk…ik zal terug stemmen!
    bedankt!!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/3363

      /   Reply  / 
        1. tante van luna en lotus

          dank je wel!

            /   Reply  / 
    1. Yaisa

      Morning, ben alweer bezig geweest hoor! Ik heb Rosanne standaard op m’n lijstje staan ;-) !

      Fijne dag!

        /   Reply  / 
      1. marleen

        hoi
        amber heeft er ook weer een stem bij;-)
        en bedankt
        groetjess

          /   Reply  / 
  57. Yaisa

    Goedemorgen,
    Je kan het stemmen maar alvast gedaan hebben! Dus ik heb vandaag weer met 4(!) mailadressen gestemd op:
    Steffie uit Maarssen
    Mattheyz uit Almere
    Gwen uit Vleuten
    Kai Van Oossanen uit Rotterdam
    Rosanne uit Breugel
    Melina uit Eindhoven
    Kaya uit Rotterdam
    Tiago uit Almere
    Lotus uit Handel
    Ik hoop dat er stemmen terugkomen voor mijn kleine schatje:
    http://www.blijstebaby.nl/foto/19659
    Alvast bedankt weer, een fijne dag allemaal!
    Groetjes,
    Yaisa

      /   Reply  / 
    1. marleen

      hoi hoi
      stem 64 is van mij en jij ook weer bedankt
      groetjesss

        /   Reply  / 
      1. marleen

        ik bedoel 63;-)

          /   Reply  / 
    2. tante van luna en lotus

      fay mare stem 94 voor jou… van lotus uit handel

        /   Reply  / 
  58. Chris

    hallo allemaal,

    ook ik ben er weer, ik heb nog 7 stemmen over dus roep maar raak maar stem dan ook wel op mijn amber aub.
    http://www.blijstebaby.nl/foto/2216

      /   Reply  / 
  59. Ramona

    Ik heb een mail ontvangen van de pampers, warain staat dat er dus gefraudeerd is, dat is donderdag opgelost waardoor iedereen nu goed kan stemmen. Maar goed, feit blijt: ik heb nog maar 8 stemmen, dus winnen doe ik nooit meer natuurlijk. Feit blijft: het is een oneerlijke start geweest, waardoor veel kindjes achter liepen.
    Ik heb ook veel stemmen over, dus roep maar, mijn kindje is: http://www.blijstebaby.nl/foto/14304
    Stem je ook op mijnzoon? Ik ga nu stmmen op Marleen haar kindje, Nicky en mama van steffie..
    Groetjes!

      /   Reply  / 
      1. Ramona

        Hoi Els, dank je! Ik zag dat hij inderdaad nog een stem erbij had, dus ik ging hier kijken, en was jij het. Dank je. Ik heb net op Duncan gestemd, dus weer een stem erbij!
        Heb ook op Sidney gestemd, stem je ook op Damon? http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

        dank je!!!

          /   Reply  / 
  60. mammie

    thanks! jouw moppie duncan op 94.

      /   Reply  / 
    1. Ramona

      Deze twee jongens hebben beide mooi ogen!!! Thanx! Mijn mannetje is nu wakker, gaan eten, maar ik onthoud Sidney

      Groetjes, Ramona
      http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

        /   Reply  / 
    1. Ramona

      hoi Heleen,
      was nog ff bezig, dus ben er nog even, nee hij is geen halfbloedje, maar mijn eigen vader en ik zelf ook ben wat donkerder, maar geen halfbloedje of donker… Is Sidney wel een halfbloedje? Ze zijn idd allebei wel ‘getint’ met hele mooie donkere ogen….grappig…
      ga nu wel naar beneden!
      Tot later!

        /   Reply  / 
      1. mammie

        Hoi Ramona, mooi ventje heb je hoor! Sidney is wel een halfbloedje, zijn vader is surinaams en best wel donker, maar ik heb blauwe ogen, dus Sidney is aan de lichte kant en z’n ogen zijn lichtbruin (zijn mijn sterke genen he hahaha)
        groetjes,
        heleen

        http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

          /   Reply  / 
        1. Ramona

          Mooi mannetje hoor!!!
          Ik zal elke dag op hem stemmen!
          Groetjes!

            /   Reply  / 
  61. Ramona

    Ik heb Duncan en Sidney bij mijn favorieten staan, zal ik elke dag op stemmen, nog meer kindje stoevoegen? Ik heb nog 6 stemmen over!
    Groetjes,

    Ramona
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

      /   Reply  / 
    1. Els

      Hey Ramona,
      Damon staat ook bij mijn favorieten, zit nu op een andere computer dus hij heeft er nog 1 stem bij van mij. Kan elke dag dus 2 keer stemmen op hem. Jouw kindje is veel leuker vergeleken met bijna alle kindjes die in de top 25 staan, dus Damon verdient wel meer stemmen!
      Groetjes, Els

        /   Reply  / 
      1. mammie

        Els, ik heb duncan ook in mijn favorieten gezet (heb ik net aangemaakt, jaja zo leer je nog es wat). Ik kan elke dag twee keer stemmen.
        groetjes,
        heleen

        http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

          /   Reply  / 
      2. Ramona

        Wat lief van je!
        Dank je wel! Ik wilde net op Keamon stemmen, maar dat had ik al gedaan. Dus ook Keamon gaat bij mijn favorieten!
        Dat gaat lekker zo met het stemmen. Leuk!
        http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

        Ja, vond ik ook: zo’n schattig jurkje dat Froukje aan heeft!
        Nou, tot later allemaal!

          /   Reply  / 
        1. Jessica Stiens

          ook nog een extra stem..nr 22 geloof ik

          Groetjes jessica

            /   Reply  / 
    2. Anoniem

      Kayden uit Enschede heeft nog heel wat stemmen nodig!

        /   Reply  / 
  62. mammie

    hoi, hoe zet je ze bij je favorieten? of onthoud je ze gewoon?
    ik ga vanavond nog ff op onze andere computer stemmen, zal nog een keer op jullie stemmen.
    gr. heleen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

      /   Reply  / 
  63. Ramona

    Heb Froukje ook toegevoegd (en op gestemd!), maar nu moet ik ECHT naar beneden, hoezo internet verslavend?????
    Doeiiiii Oh, ik heb bij favorieten van internet explorer een map aangemaakt met blije babies en daar heb ik ze dan toegevoegd. Net als dat je een andere website kan toevoegen, ok?
    Dan kan ik elke dag op deze kindjes stemmen, want nee, ik zal ze niet kunnen onthouden…. :)

      /   Reply  / 
      1. Els

        Heleen,
        Sydney heeft er van mij trouwens nog een stem bij. Ben ook in het bezit van 2 computers, dus kan ook 2 stemmen uitbrengen!
        Groetjes, Els
        http://www.blijstebaby.nl/foto/11018

          /   Reply  / 
        1. mammie

          oh lief, ik ga vanavond op mijn andere computer stemmen, dus dan stem ik ook weer op duncan, heb hem ook in mijn favorieten gezet.

          http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

            /   Reply  / 
    1. Nicky

      stem 21 is van ons… :)

        /   Reply  / 
    1. Jessica Stiens

      Goed idee, zo’n favorieten lijstje..
      Ik ga dat ook maar eens doen..

        /   Reply  / 
    2. Jessica Stiens

      ik heb Sidney nog een stem gegeven.
      Hij staat in m’n favorieten!

      Groetjes jessica

        /   Reply  / 
  64. Ramona

    Anoniem, ik heb op Kayden gestemd! Stem je ook op mijn zoontje?
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14304 Dit is de link naar hem toe. Is makkelijker als jij dat ook kopieerd, dan kunnen anderen de link aanklikken en komen ze meteen bij Kayden!
    Groetjes!

      /   Reply  / 
      1. Ramona

        Hoi Mariska, ik ben bang dat ik door mijn stemmen heen ben….SORRY!!!! Ik probeer het maar kom niet verder….Ik ga het anders proberen….. Je hoort zo van me!

          /   Reply  / 
    1. Ramona

      Het is gelukt!!! Misschien was het even druk…. Maar stem 23 is van mij!!! Groetjes!!!!

        /   Reply  / 
      1. marleen

        hoi heleen
        is gedaan sidney ook weer een stem bij en jij ook bedankt;-)

        groetjes

          /   Reply  / 
  65. merre

    ik zar vandaag even de top 25 te bekijken
    en het viel mij op dat nr 1 vandaag om 11 uur er gewoon al 724 stemmen bij had en ik dacht van zo dat doen ze goed
    ik heb mijn poppetje ook opgegeven
    http://www.blijstebaby.nl/foto/15572 en
    http://www.blijstebaby.nl/foto/21380
    nou die hebben om 11 uur geen 700 stemmen
    niet een 30 aan het einde van de dag
    ik zou wel willen weten hoe ze dat voor mekaar krijgen

      /   Reply  / 
  66. Ramona

    Hoi meiden, ik heb weer gestemd op: Froukje, Duncan, Sidney, Rosanne en Fay Mare
    Groetjes voor vandaag!!!!

      /   Reply  / 
    1. Jessica Stiens

      Ik heb ook weer gestemd op Damon en Sidney

        /   Reply  / 
  67. tante van luna en lotus

    Fay mare nr 94 is voor jou van lotus uit handel!
    had je nog tegoed.
    Schrijf alles op……

      /   Reply  / 
  68. mammie

    hoi meiden, ik heb ook weer een rondje gedaan, ga later nog even op de andere computer. alleen fay mare ken ik nog niet, ga ik zo nu even stemmen.

    groetjes,
    heleen
    http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

      /   Reply  / 
  69. merre

    nee het klopt echt niet
    de baby die vanochtend 724 stemmen had heeft nu opeens maar 293
    er is echt iets mis

      /   Reply  / 
  70. mammie

    baby welke nu op nr.1 staat heeft al weeer 450 stemmen te pakken, het is pas 8:15, ik ken volgens mij niet eens zoveel mensen, laat staan dat ze al voor kwart over 8 stemmen!! of het zijn allemaal nachtbrakers. ik denk dat het stemprogrammatje goed zijn best gedaan heeft, sjonge jonge.
    anyway, we blijven maar gewoon doorstemmen. ik ga weer een rondje duncan, rosanne, damon en froukje doen en natuurlijk sidney, m’n eigen moppie!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/17464

      /   Reply  / 
  71. Liesbeth Kombrink Auteur

    Dit bericht is al een week oud. Het is daarom beter om te reageren op een van de recente berichten over Blijste Baby. Daar is het veel drukker en dus is de kans groter om andere ouders te ontmoeten die stemmen willen ruilen. Succes!

      /   Reply  / 
  72. Ramona

    Ik kom ook weer even een rondje doen op mijn favoriete babies: mijn eigen manneke Damon natuurlijk, Rosanne, Duncan, Sidney, Froukje en Fay Mare….
    Bedankt voor jullie stemmen ook!

    Groetjes, Ramona

      /   Reply  / 
  73. Ramona

    wauw wat hebben jullie al veel stemmen…… maar geeft niet hoor, ik stem gewoon mee!!!!! Ik denk dat iedereen in mijn omgeving die ik had gemailed er mee gestopt is….
    Ik heb er al bijna 50….en daar ben ik ook blij mee, want zonder jullie had ik er echt nog maar weinig. Dus nogmaals bedankt! Tot morgen!!!
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

      /   Reply  / 
  74. marjolein

    damon heeft stem 50 van keano.

      /   Reply  / 
  75. Ramona

    Dank je wel! wat lief! Heb je de link van Keano? (stoere naam trouwens!)dan kan ik ook op Keano stemmen, heb nog twee stemmen over!
    Groetjes
    Ramona
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

      /   Reply  / 
  76. Ramona

    stem 504 van Damon

    Groetjes

      /   Reply  / 
    1. Ramona

      voor Keano stem 504 bedoel ik….

        /   Reply  / 
  77. Ramona

    Ik zit net te kijken bij de eerste 25 babies…maar ik ken echt geen 969 mensen…..zoveel stemmen op 1 dag? Grappig….

      /   Reply  / 
  78. ilse

    Ik vind er echt niets grappigs meer aan. er word echt ontzettend vals gespeeld bij deze “wedstrijd”. Op een dag bijna 1000 stemmen dat lijkt me echt onmogelijk, zelfs met een grote familie. Gewoon een papa of mama die handig is met computers. Daar zouden ze ook een prijs voor moeten uitreiken. En de enige reactie die pampers geeft is de standaard mail, dat alles is opgelost en dat de site werkt zoals het zou moeten.Ze hadden gewoon meteen een jury zelf moeten laten kiezen zonder al dit gestem, want dit slaat nergens op.

      /   Reply  / 
  79. Oma Gonny

    Nou, nou ik als oma wil stemmen op onze kleinzoon. Maar heb het idee dat er ergens iets niet eerlijk gaat.
    Hoe kan het dat sommige kinderen zondagmorgen om halfacht al meer dan 480 stemmen hebben op die dag.
    En blijste baby moet toch een lachend kind zijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  80. Esther

    Ik vind het idd allemaal belachelijk hoe dit verloopt.. Heb net nog even gekeken bij de top 25 en degene die boven aan staat heeft nu al, om 10 uur ‘s morgens, 1800 stemmen. Je kan mij niet vertellen dat dit kan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ik ben er helamaal klaar mee op deze manier. Stond zelfs een heel artikel in de Telegraaf van vandaag over dat er wordt gefraudeerd. Dit kan ook niet anders!!!!
    Hoop dat Pampers actie gaat ondernemen!!!!

      /   Reply  / 
  81. Gemma

    inderdaad ja ik heb het ook net gezien dat die baby al 1801 stemmen heeft om 10:30 dat is gewoon bijna onmogelijk.
    Ik vind dat ze maar uit alle inzendingen 1 baby moeten kiezen door een jury die verder helemaal los staat van dit alles.
    Maar ja wie ben ik

    Heeft er nog iemand stemmen over voor mijn lieve lachende perle
    http://www.blijstebaby.nl/21017

    ik stem zeker terug

      /   Reply  / 
      1. Gemma

        stem 131 voor fay komt van perle

        bedankt voor je stem

          /   Reply  / 
  82. Esther

    Zouden jullie op mijn kleine mannetje Joey willen stemmen???? http://www.blijstebaby.nl/foto/14879
    Ik ga nu op Perle stemmen Gemma. Iedereen die stemt stem ik op terug!!!!!
    Groetjes Esther

      /   Reply  / 
    1. Gemma

      stem 32 is voor joey van ons

      bedankt voor je stem

        /   Reply  / 
  83. Sandra

    ik ben klaar met die zogenaamde wedstrijd, voor ons is onze dochter toch de blijste baby,daar veranderd toch geen wedstrijd aan, maar de manier waarop het verlopen is, komt erg vervelend en soms te verdacht over. Heel jammer, klopt gewoon voor geen meter, en proberen te achterhalen hoe of wat is voor velen toch al te laat! Naar mijn mening zouden ze er goed aan doen, om alles te resetten en eerst te zorgen dat ze de capaciteit van alle stemmen aankunnen……

      /   Reply  / 
  84. Ramona

    Het is inderdaad ook niet leuk meer. Ik las gisteren al bij de top 25 dat sommige mensen dus echt bijn 1000!!!!! stemmen op 1dag hebben…dat kan toch niet! Ik zei gister idd grappig, maar bedoelde het echt niet als grappig.
    Ik ga mijn rondje weer stemmen, Damon, Sidney, Fay Mare, Duncan, Rosanne en Froukje. Stemmen terug? Thanxxxx
    http://www.blijstebaby.nl/foto/14304

    Groetjes ramona

      /   Reply  / 
  85. Ramona

    wat is er nu allemaal aan de hand? Ik begrijp het niet meer. Ik stem gewoon nog voor de lol, de rest boeit niet meer. Maar wat is er allemaal gebeurt de laatste dagen? Iemand?
    Groetjes…. :)

      /   Reply  / 
    1. marjolein

      ik snap het ook niet, je ziet toch in de top25 geen punten meer

      degene die nu in de top 25 staan zijn niet de top25 voor blijste baby, maar met de hoogste dagpunten

        /   Reply  / 
  86. Ramona

    Precies, de top 25 zijn nu willekeurige babies. Misschien willen ze het zo onderdrukken, dat wij niet meer kunnen zien dat er op die babies wel 1000 stemmen per dag zijn, waarvan zij weten dat het niet klopt. Ik denk niet dat pampers het heeft veranderd, anders zouden ze nu niet zo stiekum doen over de top 25. Dan zouden ze die gewoon zoals het hoort, laten zien.
    Maar het maakt natuurlijk ook niet meer uit, want voor ons was de wedstrijd de eerste dag al voorbij….
    En natuurlijk was het leuk geweest om te winnen, maar dat zou het ook zijn als ik mee zou doen aan de postcode loterij, dus ik ben wel reëel. Het gaat mij er gewoon om dat het oneerlijk is en dat pampers zijn naam eer aan zou moeten doen en de wedstrijd te stoppen en over bijvoorbeeld een maand opnieuw zou moeten starten, maar dat kan natuurlijk niet want tijd is geld. Want wij mogen ineens ook niet meer op elkaar stemmen: dat zou ook fraude zijn. Maar wij hebben toch tien stemmen gekregen? Als ik die aan mijn neefjes/nichtjes of buurmeisjes zoiu geven dan is het geen fraude, maar nu ineens wel. Ze hadden meteen moeten zeggen: per persoon 1 stem. dan was het ook klaar en eerlijk geweest. Toch?
    Groetjes Ramona

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>