Negenmaandenbeurs: tweede kaart gratis

Nog tot en met zondag kun je gebruik maken van de 2 = 1 actie van de Negenmaandenbeurs. De data staan waarschijnlijk al lang en breed in je agenda: van 16 t/m 20 februari 2011. Je hebt alleen nog geen kaartjes in de voorverkoop gekocht? Doe het dan snel want tot en met 14 november krijg je twee entreekaarten voor de prijs van één. Bovendien maak je automatisch kans op een babyleven lang gratis Pampers.

Als je een kindje verwacht of net hebt gekregen, komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs helpt je op weg, maar is ook gewoon een gezellig dagje uit.

De Negenmaandenbeurs wordt gehouden in Amsterdam RAI. Met je toegangskaart krijg je op dezelfde dag ook toegang tot de Huishoudbeurs!

Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:Gratis kaarten Negenmaandenbeurs 2010
Lees ook:Data Negenmaandenbeurs 2011
Lees ook:Om alvast in je agenda te zetten voor 2009
Lees ook:Nog één dag: win vrijkaartjes Negenmaandenbeurs
Lees ook:Winnen: vrijkaartjes Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Negenmaandenbeurs: tweede kaart gratis

 1. Bodine Jollie

  waarom ik juist die gratis kaarten wilt winnen.
  Omdat wij ons eerste kindje verwachten in maart 2011, en hebben gehoord dat het een super leuke beurs is en er veel dingen kunt kopen maar ook zien zoals katwalk enz. lijkt me super leuk om daar heen te gaan. Heb er nu al zin in !!!

    /   Reply  / 
 2. Nadine de Heer

  Ik wil graag de gratis kaarten voor de negenmaandenbeurs winnen. Vorig jaar ben ik er geweest met 3 zussen en een schoonzus. 2 van mijn zussen waren toen in verwachting. Nu ben ik zelf in verwachting van ons eerste kindje en begin juni uitgeteld. Wat zou er nu dus leuker zijn dan wederom met mijn zussen naar Amsterdam te gaan voor een gezellige dag negenmaandenbeurs en huishoudbeurs in 1!

    /   Reply  / 
 3. Anne

  Ik wil erg graag naar de negen maanden beurs, omdat wij in juni ons eerste kindje verwachten. Een vriendin van me is uitgerekend in april. Het lijkt me heerlijk om daar met zijn 2-en rond te hobbelen en lekker te keuvelen over onze kindjes. En voor mij ook op zoek naar spullen voor de baby kamer!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>