Eurocamp wint Kids Award 2011

Ik kan het beamen! Het zijn topcampings voor gezinnen met kinderen. Werkelijk overal is aan gedacht, zelfs voor de allerkleinsten. Dat is wel zo fijn, want dan kom je als jonge ouder zelf ook nog een beetje aan vakantie vieren toe. Het is dus niet voor niks dat Eurocamp vorige week op de vakantiebeurs in Utrecht de Kids Award Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 kreeg uitgereikt.

Er werden dit jaar in acht verschillende categorieën Awards uitgereikt. Eurocamp werd verkozen tot meest kindvriendelijke reisorganisatie in de categorie kamperen, nadat ruim 2000 kinderen en ouders massaal stemden op hun favoriete vakantieaanbieder.

Op de campings van Eurocamp staat het gezin echt centraal. Er valt vanalles te beleven, zoals spectaculaire zwembaden, diverse (sport)activiteiten en spetterende disco’s.

Voor de kleintjes (van 0 tot 4 jaar) is er zelfs een speciale selectie campings in Europa onder de naam Petit Paradis. En geloof me, dat zijn echt kleine paradijsjes op aarde.

Lees ook:Bloggen vanuit het paradijs
Lees ook:Vakantie vieren in een klein paradijs
Lees ook:Met twee dochters ideale gezin
Lees ook:Baby & Kids Website Awards: nomineren!
Lees ook:Het is Week van de Opvoeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>