Zwangere vrouw moet vaker de boer op!

Op 22 mei schreef ik er al een bericht over. Dat baby's van vrouwen die tijdens hun zwangerschap op de boerderij hebben vertoeft, minder snel allergiëen ontwikkelen. Ik gaf het stukje de titel Zwangere vrouw moet vaker de boer op! Het bericht was gebaseerd op onderzoek van het Universitair Kinderziekenhuis in Munchen. Een gelijksoortige conclusie wordt nu getrokken door de Massay University in Nieuw-Zeeland. Oude wijn in nieuwe zakken dus. Maar daardoor niet minder interessant om te lezen. Het artikel is terug te vinden op Gezondheidsnet.nl.

Lees ook:Light Live doorstaat proef op de som
Lees ook:Baby belangrijker dan WK Voetbal
Lees ook:Steeds meer alcoholvrije wijntjes op de markt
Lees ook:Melamineschandaal breidt zich uit naar Europa
Lees ook:Handig: babyfles warmt zichzelf op!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwangere vrouw moet vaker de boer op!

  1. Lieve

    Dit is al langer bekend, er zijn al genoeg onderzoeken geweest die dit hebben aangetoond. Eigenlijk is het wel heel verklaarbaar. Het draait om het blootstellen aan dieren/stof en niet te vergeten koemelk bijvoorbeeld. Doen zwangeren dat niet of te weinig dan is het kindje niets gewend. Tel maar op, ze leven in een nieuwbouw huis, rijden in de auto, werken op kantoor.. drinken sojamelk, i.p.v. koemelk, eten geen kaas, geen roomboter o.i.d. Ze hebben geen dieren en tijdens de zwangerschap komen ze met niets in aanraking en dus de baby ook niet.. Tja dan is 1 en 1 al gauw 2….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>