Baby belangrijker dan WK Voetbal

Een man naar mijn hart! Volgens mij is het in voetbalkringen absoluut not done als een speler zijn baby belangrijker vindt dan het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. Zijn teamgenoten zullen het hem in ieder geval niet in dank afnemen, denk ik zo. Maar de Nieuw-Zeelander Ryan Nelsen heeft daar compleet maling aan. Als zijn vrouw Monica tijdens het WK gaat bevallen van hun tweede kind, vliegt hij linea recta terug naar huis. Superpapa! (Foto Wikipedia)

Monica is 11 juli, de dag voor de finale, uitgerekend. Naar verwachting is Nieuw-Zeeland dan al lang en breed uitgeschakeld. Dus de kans is klein dat Nelsen het kampioenschap ook echt vroegtijdig moet verlaten. Maar ook als het kind zich eerder aandient stapt de speler van Blackburn Rovers op het vliegtuig: ,,Er is niks op aarde wat mij tegenhoudt om bij de geboorte van mijn kind te zijn.”

Nelsen werd vrijdag uitgeroepen tot beste voetballer van het jaar in Nieuw-Zeeland. Hij speelde een belangrijke rol in de plaatsing voor het WK. Nieuw-Zeeland doet voor het eerst sinds 28 jaar weer mee en speelt in de groep tegen titelverdediger Italië, Paraguay en Slowakije.

Bron: AD

Lees ook:Melamineschandaal breidt zich uit naar Europa
Lees ook:Ratelband opnieuw vader na één keer sex?
Lees ook:Zoontje voor Urby Emanuelson
Lees ook:Baby geboren op vlucht vanaf Schiphol
Lees ook:Sergio Agüero papa, Maradona opa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>