“Ik liet mijn zwangerschap afbreken”

Indringend verhaal vrijdag op de pagina Vrouw van De Telegraaf onder de titel “Ik heb mijn zwangerschap laten afbreken.” De 38-jarige Monique besloot tot een abortus nadat bij de 20 weken echo was ontdekt dat ze te weinig vruchtwater had. Haar kindje zou waarschijnlijk voor of vlak na de geboorte overlijden. (Foto: Getty Images)

Vooral de reacties in haar omgeving zijn wat mij betreft shocking:

“Als sommige mensen me in de supermarkt zien, duiken ze direct de schappen in. Ze zijn bang iets tegen me te zeggen, uit angst om me te kwetsen. Maar het is juist kwetsend dat niemand aan me vraagt hoe het gaat.”

Klik hier om het hele verhaal in Vrouw te lezen.


Lees ook:63-jarige zwanger: 1 april?
Lees ook:Is Filemon wel klaar voor het vaderschap?
Lees ook:Anonieme aanstaande papa wint boek ‘Borstvoeding’
Lees ook:Moeder vondeling opgespoord
Lees ook:Bloedbad in Belgisch kinderdagverblijf

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>