Filmpje: weer buggy onder trein

kinderwagen onder treinTe bizar voor woorden! Enkele maanden geleden overleefde een Australische baby op miraculeuze wijze een ongeluk nadat hij met zijn buggy onder een aanstormende trein was gerold. Deze week vond een soortgelijk incident plaats, ook weer in Australiƫ. Oma lette even niet op en kleinzoon rolde voor haar ogen in zijn kinderwagen het perron af. Ook dit kind hield aan het hachelijke avontuur slechts een paar schrammen en blauwe plekken over!

Het jongetje van 15 maanden kwam vrij ongeschonden onder de trein vandaan. De treinbestuurder, die kwam aangereden in het Tooronga station in Melbourne, remde onmiddellijk, stapte uit zijn cabine en haalde de kinderwagen vanonder het treinstel.

Het driejarige broertje van het slachtoffer zat toevallig gelukkig niet in de de duokinderwagen. Hij stond nog op het perron, bij de grootmoeder. Die werd ook behandeld in het ziekenhuis omdat ze in shock was.

Een soortgelijk incident gebeurde enkele maanden na een gelijkaardig voorval met baby Saurish Verma in Ashburton Station. De video van die aanrijding werd miljoenen keren bekeken op het internet.

Lees ook:Video: kinderwagen rolt onder trein
Lees ook:Vermiste baby Serena gevonden
Lees ook:OV niet populair bij mama’s
Lees ook:Baby kwijt na veiling op eBay
Lees ook:Europese dode Mexicaanse griep was zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>