Klassiek: vrouw bevalt op toilet

Het is bijna een klassieker: vrouw bevalt op toilet en de baby komt gezond ter wereld. Het overkwam deze week een vrouw in Melbourne. Gelukkig was ze al in het ziekenhuis op het moment van de spontane bevalling. Want de foetus was nog maar 23 weken oud en dus sowieso nog lang niet klaar om geboren te worden. Laat staan op het toilet! (Foto: Het Laatste Nieuws)

Het jongetje heeft de naam ‘Kian’ gekregen, wat krijger betekent. Reuze toepasselijk want de premature baby heeft het wonderbaarlijke avontuur overleefd. Kian was nog maar 33 centimeter lang en weegt nog geen 700 gram!

De moeder, Tamara Richardson, zei dat er absoluut geen voortekenen waren dat ze veel te vroeg zou bevallen. Ze had geen weeen maar moest tot haar grote schrik wel vaststellen dat haar baby ineens in het toilet lag.

,,Ik zat op het toilet en keek naar beneden. Tot mijn grote ontsteltenis zag ik Kian daar liggen in het toilet. Ik had het zelfs niet gemerkt dat hij geboren was. Ik was helemaal in paniek en duwde op het alarm.”

Verplegend personeel snelde toe en haalden het kind uit het toilet, sneden de navelstreng door en dienden hem een adrenalinespuit toe. Na zeven minuten reanimatie slaagden ze erin de baby tot leven te brengen.

Bron: Het Laatste Nieuws

Lees ook:Buikpijn blijkt baby te zijn!
Lees ook:Marike H. is ‘intelligent maar emotieloos’
Lees ook:Vrouw wurgt baby met navelstreng
Lees ook:Britse vrouw spoelt baby door het toilet
Lees ook:Geboren: zwanger op blogonline.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>