Thomas Beatie zwanger van derde kind

Aan zwangere mannen geen gebrek de laatste tijd. Een paar weken geleden konden we lezen over de 30-jarige Scott Moore uit Californië. Hij is de tweede ‘man’ op aarde die een kind gaat baren. Deze maand verwachten hij en zijn echtgenoot Thomas een zoontje. En gisteren las ik in Het Laatste Nieuws dat Thomas Beatie, die in 2008 de primeur had als eerste zwangere man, wederom in verwachting is!

De 36-jarige Beatie uit Oregon is in verwachting van zijn derde kind. De Amerikaan heeft twee jaar geleden als eerste man een kind gebaard. Beatie is geboren als vrouw maar heeft zich laten ombouwen tot man. Hij heeft destijds zijn baarmoeder laten zitten waardoor hij ook kinderen kan baren. In 2008 kreeg Beatie een meisje, een jaar later een jongetje.

Ook Scott Moore en zijn partner Thomas zijn geboren als vrouw maar lieten zich ombouwen tot man. Het stel verheugt zich enorm op de komst van hun zoon die de naam Miles krijgt. Ze hebben al twee kinderen, Gregg (12) en Logan (10), uit een eerdere relatie van Thomas met zijn ex-vrouw.

Lees ook:Thomas Beatie bevallen van derde kind
Lees ook:Thomas Beatie bevallen van tweede kind
Lees ook:‘Man’ Thomas Beatie opnieuw zwanger!
Lees ook:Thomas Beatie inderdaad bevallen van dochter
Lees ook:Zwangere ‘man’ Thomas Beatie showt z’n dochter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Thomas Beatie zwanger van derde kind

  1. Jochem

    Het blijft interessant dat Thomas Beatie steeds de eerste zwangere (trans)man wordt genoemd. Dat is hij helemaal niet! Er zijn al eerdere zwangere (trans)mannen geweest, zowel in de VS als in Europa.
    Beatie is wel de eerste zwangere man die wereldberoemd is geworden. Blijkbaar is hij de eerste met een goed gevoel voor nieuwswaarde en pr! ;-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>