Thomas Beatie bevallen van tweede kind

Hallelujah! De transseksuele man (of was het nou vrouw ..?) Thomas Beatie is bevallen van zijn tweede kind, een zoon dit keer. Beatie werd enkele jaren geleden in één klap wereldberoemd als de eerste zwangere man op aarde. Zijn dochtertje Susan Juliette werd in juni 2008 geboren. Volgens de Amerikaanse nieuwszender ABC zou volgens ingewijden ook dit tweede kind via de ‘natuurlijke weg’ ter wereld zijn gekomen. Beatie en zijn vrouw zijn het nog niet eens kunnen worden over een naam voor het jongetje. (Foto: ABC News)

De nu 35-jarige Beatie werd geboren als vrouw met de naam Tracy. Ze liet 15 jaar geleden haar borsten weghalen. Door het slikken van testosteron veranderde haar wettelijke geslacht van vrouw naar man.

Omdat de Amerikaan wel zijn vrouwelijke voortplantingsorganen behield kon hij zwanger worden en een kind baren. Hij besloot dat ook werkelijk te doen toen zijn vrouw Nancy onvruchtbaar bleek te zijn.

De foto’s van Thomas Beatie met baard en een bolle buik gingen destijds de hele wereld over.

Bron: ABC News.

Lees ook:Thomas Beatie inderdaad bevallen van dochter
Lees ook:Thomas Beatie bevallen van derde kind
Lees ook:‘Man’ Thomas Beatie opnieuw zwanger!
Lees ook:Zwangere ‘man’ Thomas Beatie showt z’n dochter
Lees ook:Thomas Beatie zwanger van derde kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>