Honden voeden Russisch meisje op

Bizar. Buitengewoon bizar. En ik hou nog even een slag om de arm omdat ik het verhaal zo verbijsterend vind dat ik bijna niet kan geloven dat het waar is. In Rusland is een 3-jarig meisje opgevoed door honden. Madina werd volkomen genegeerd door haar alcoholistische moeder. Ik zeg: hier komt minimaal een boek en een film van. Jungle Book Revisited. En ik zeg ook: dit soort vrouwen zou dus echt geen kinderen meer mogen krijgen!

Het meisje werd ontdekt door sociaal werkers in het huis van de moeder in Ufa. Ze was naakt en kroop rond op handen en voeten. Ze kauwde op botten en klemde zich aan de honden vast voor warmte, zo is te lezen in de Mail Online. Ze gromt als een hond als mensen te dicht in de buurt komen.

Op de website van de Mail Online zijn ook foto’s te zien van Madina en haar 23-jarige moeder. Je zou een volkomen verwilderd kind verwachten aan te treffen maar dat valt (gelukkig) reuze mee. De moeder ziet er wat mij betreft een stuk slechter uit.

Volgens de sociaal werkers is Madina een lief kind dat lange tijd verstoken is geweest van liefde en zorg. Die kreeg ze alleen van de honden. Haar moeder ging er regelmatig vandoor of was te dronken om voor haar te kunnen zorgen. Het meisje speelde af en toe buiten maar legde geen contact met andere kinderen.

“Ze sprak amper een woord en vocht met iedereen”, schrijven Russische media. “Dus de honden werden haar beste vrienden.” Madina’s vader ging er kort na haar geboorte vandoor. Daardoor zou haar moeder aan de drank zijn geraakt. Volgens artsen maakt Madina het naar omstandigheden goed.

Lees ook:Rotterdamse peuter woont met 20 honden in flatje!
Lees ook:10-jarig meisje bevalt van gezonde baby
Lees ook:Honden bijten baby dood in Wales
Lees ook:Baby-meisjes gedumpt vanwege geslacht
Lees ook:‘Gekke babynaam maakt adopteren moeilijker’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>