Honden bijten baby dood in Wales

Afgrijselijk. Het zullen vast hele lieve honden zijn geweest .. Van het type ‘normaal doe ie dat nooit.’ Maar ze zijn gelukkig wel afgemaakt. De twee honden die een baby van drie maanden hebben doodgebeten in het zuiden van Wales. Het drama vond plaats in het huis van oma van het kind, schrijft De Telegraaf. De Staffordshire bullterriĆ«r en de Jack Russel sloegen op een onbewaakt ogenblik toe. De baby had geen schijn van kans. Het jongetje werd meer dan twintig keer gebeten en bloedde dood. Om stil van te worden ..

Lees ook:Rotterdamse peuter woont met 20 honden in flatje!
Lees ook:Hondjes Mariah Carey in therapie
Lees ook:Hond bijt baby dood in Duitsland
Lees ook:Ook baby van griepslachtoffer overleden
Lees ook:Baby Rijswijk stierf natuurlijke dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>