Brits jongetje (13) is vader geworden!

Update 19-5-2009: Niet Alfie maar 14-jarige Tyler is vader van Maisie

Hij heeft zelf nog een babyface en lijkt niet ouder dan een jaar of acht .. maar de 13-jarige Alfie Patten is toch echt vader geworden! Het Britse jongetje had op z’n twaalfde onbeschermde sex met zijn 15-jarige vriendin Chantelle Steadman en zij raakte – oeps – meteen zwanger. Omdat ze allebei ‘tegen abortus’ zijn besloten ze het kind te houden. Hun dochter heet Maisie Roxanne. Kan het nog gekker?

Het verhaal komt uit de koker van het Britse boulevardblad The Sun. En gaat ongetwijfeld in razend tempo de hele wereld over. Want geloof maar dat (bijna) iedereen wil lezen hoe het ooit zo ver heeft kunnen komen.

Volgens de krant vormen Alfie, Chantelle en Masie Roxanne een ‘knus gezinnetje’. Alfie heeft geen idee wat luiers kosten, krijgt nog zakgeld, speelt iedere dag met zijn Playstation maar is erg blij met zijn kersverse dochter.

Alfies vader, die op zijn 45e opa werd, is trots op zijn kind: “Hij had ook achter zijn Playstation kunnen blijven zitten, maar kiest ervoor een liefdevolle vader te zijn.”

Chantelle woont voorlopig met de baby bij haar werkloze vader, moeder en haar vijf broers. Alfie mag blijven slapen om voor zijn kind te zorgen.

Zie ook:

13-jarige vader Alfie bereid tot DNA-test

Maisie Roxanne heeft nu al negen vaders!

Lees ook:Niet Alfie maar 14-jarige Tyler is vader van Maisie
Lees ook:Maisie Roxanne heeft nu al negen vaders!
Lees ook:13-jarige vader Alfie bereid tot DNA-test
Lees ook:29-jarige Britse man wordt opa
Lees ook:Jongste oma ter wereld is 23

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Brits jongetje (13) is vader geworden!

  1. Pingback: 13-jarige vader Alfie bereid tot DNA-test | Zwanger

  2. Pingback: Niet Alfie maar 14-jarige Tyler is vader van Maisie | Zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>