Foto baby in stapel geld doet dief de das om

Een 34-jarige Roemeen die in Groot-Brittannië 'werkte' en het thuisfront trots wilde laten zien hoe goed het met hem ging, heeft zichzelf de das omgedaan. Hij maakte een foto van zijn kind in een stapel gestolen bankbiljetten van 20 pond. De politie vond de foto op zijn mobiele telefoon. De trotse papa is veroordeeld tot vijf jaar cel voor samenzwering en diefstal. (foto: Daily Mail).

 

Adu Bunu (34) maakte onderdeel uit van een netwerk van dieven die bankrekeningen plunderden. De bende bracht valse onderdelen aan op pinautomaten en verzamelde zo de gegevens van pinnende mensen. Ze maakten op deze manier 43,000 pond (54,000 euro) buit.

 

Na zijn arrestatie ontkende Bunu dat hij het geld gestolen had. Hij verklaarde dat het een cadeautje was voor de doop van zijn zoon.

Lees ook:HEMA roept fopspenen terug
Lees ook:Megababy geboren in Texas
Lees ook:Stokke roept kinderwagens terug
Lees ook:Liegen en bedriegen om een kind te krijgen
Lees ook:Kwart ‘steelt’ babynaam van ander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>