Dronken Polen gooien pasgeboren baby uit raam

Wat er zich precies heeft afgespeeld in een appartement in de Poolse stad Warschau is voor de politie nog een raadsel. Maar dat de mensen die er schuldig aan zijn wel heel diep gezonken moeten zijn, dat staat vast. De politie vond in een ruige buurt van Warschau op de stoep een gewonde baby die waarschijnlijk van de tweede etage uit een raam is gegooid. Het meisje is naar het ziekenhuis gebracht maar is later aan haar verwondingen overleden. In het huis trof de politie een 34-jarige vrouw aan die net was bevallen. Een drama in optima forma!

 

De politie trok de conclusie dat de baby uit het raam van een appartement gegooid moest zijn, maar de bewoners weigerden de politie binnen te laten. De agenten konden het huis toch binnen dringen via het balkon met behulp van de brandweer. 

 

In het huis werd de 34-jarige vrouw gevonden die net was bevallen. Ook haar moeder en echtgenoot waren in het appartement aanwezig. Ze waren allemaal dronken.

 

De 'moeder' van het kind is naar het ziekenhuis gebracht, de twee anderen zijn vastgezet. De politie behandelt de dood van de baby als een moordzaak. Wie de baby uit het raam heeft gegooid, is onduidelijk. 

Lees ook:Baby uit raam gegooid in Sappemeer?
Lees ook:Moeder baby Sappemeer zit nog vast
Lees ook:Moeder baby Sappemeer in inrichting
Lees ook:Weer baby uit buik gesneden in Verenigde Staten
Lees ook:Moeder gooit baby uit raam

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Dronken Polen gooien pasgeboren baby uit raam

  1. Daisy

    bij dat soort mensen zouden ze de baarmoeder er uit moeten halen dat soort mensen mogen geen kinderen krijgen? dat kind vroeg er niet om om op de weeld te komen en daarna nog vermoord worden ook

      /   Reply  / 
  2. tamara

    Overal moet je tegenwoordig diploma’s voor hebben..
    helaas om moeder te worden hoeft dat niet.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>