Buitenbaarmoederlijke zwangerschap Maaike

Maaike Widdershoven is donderdagnacht geopereerd in verband met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Dat meldt RTL Boulevard. De 41-jarige musicalster was volkomen onverwacht zwanger geraakt. Een cadeautje, dacht ze. Helaas nestelde de bevruchte eicel zich niet in de baarmoeder maar in de eileiders. Een gevaarlijke situatie waardoor Maaike met spoed geopereerd moest worden.

Maaike kreeg in januari 2009 via IVF dochtertje Noa, samen met haar man musicaltechnicus Daniël Staakman.

Widdershoven repeteert op dit moment voor de première van Volendam de Musical, waarin zij de hoofdrol vertolkt. Mocht de musicalster over anderhalve week niet hersteld zijn, dan zal een vervanger haar plaats innemen.

Lees ook:Mooie Maaike moeder van meisje Noa
Lees ook:Maaike bij première Volendam de musical
Lees ook:Maaike Widdershoven eindelijk in verwachting
Lees ook:Kim-Lian zwanger van tweede kindje
Lees ook:Derde kindje op komst voor Kim-Lian van der Meij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>