Kim-Lian zwanger van tweede kindje

Kim-Lian van der Meij is zwanger van haar tweede kindje. De musicalster vertelde donderdag in RTL Boulevard dat ze ruim vier maanden in verwachting is. Ze is eind april uitgerekend. Kim-Lian heeft al een dochtertje van 1,5 jaar met haar Zweedse vriend Daniel Gibson. (Filmpje: RTL Boulevard)

“Het was gepland. We wilden heel graag een broertje of zusje voor Ronja”, vertelde Kim-Lian die nu al bezig is met het plannen van haar werkzaamheden na de geboorte van haar tweede kindje:  “Ik heb rekening gehouden met de musical voor volgend jaar. Hopelijk heb ik net zo’n fantastische bevalling als de vorige keer. Dan ben ik weer snel hersteld.”

Deze week werd bekend dat Kim-Lian van der Meij de hoofdrol krijgt in de musicalversie van ‘Legally Blonde’. Van der Meij speelt daarin de blonde Elle Woods. De première van ‘Legally blonde’ moet plaatsvinden op 10 oktober 2010.

Lees ook:Derde kindje op komst voor Kim-Lian van der Meij
Lees ook:Kim-Lian krijgt geen kraamzorg
Lees ook:Kim-Lian heeft nu ook een zoontje
Lees ook:Anouk Smulders in verwachting van tweede kind
Lees ook:Zanger Tim van Di-rect wordt weer pappie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>